Şimdi Ara

sabahları mide bulantısının nedeni nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
41.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır sabahları geçmek bilmeyen mide bulantısı şişkinlik hissi devamlı kusma isteği ama kusamama rahatsızlığı var kahvaltı yapmadan çıkıyorum aç kaldımı fazla sıkıştırmıyor öğlene doğru iyice açıkınca bulantı gidiyor . Otobüsde falan resmen kendimi dışarı atıyorum üniversite hastanesi araştırma geliştirme hastanesi devlet hastanesi sağlık ocağı özel hastane hepsine gittim saçma sapan birşeyler bi düzine ilaç hiçbiri birşey söyleyemedi göbek düşmesi olabilir diye gittik yaşlı bi teyzeye baktı birşey yok dedi normal dedi sizce ne olabilir aramızda bu iğrenç hastalıkdan başına gelen varmi :( allah rızası için yardım edin

• ÇOK DEĞİŞİK geldi normalde bu bulantı sabahları görülür herkeste ama hafif şekilde sabahları vucudun kendini toplaması lazım sabahları kahvaltı yapmaya özen göster ve gece uykuna dikkat et derim...
  • Sadece sabahları olan bi durum mu yoksa genel sorunun mu bu tam anlamadım, sabahları oluyorsa yatağından veya uyku düzeninden de kaynaklanabilir.
  • alka-seltzer diye bir ilaç var.çak 1 tablet hiçbirşey kalmaz.
  • Bilirübinlerin yükselmiş olabilir (bkz.Gilbert Sendromu)
  • uykum düzensizdir ama erkende geçde yatsam aynı 3 ayda ciddi şekilde 65 70den 54kiloya düştüm allah düşmanımın başına vermesin sene başı falan olsaydı üni bırakmak zorunda kalabilirdim
  • bağırsak kurdundandır

sabahları mide bulantısının nedeni nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stres sebep olabilir.
  • bu işi çözse çözse house m.d çözer
    işin şakası bi yana gerçekten ilginç bir hastalık kısa süreli bi hastalık olsa önemsiz olduğunu düşünürdüm ama 3 ay çok uzun bence bağırsak paraziti, gastrit veya ülser olabilir. hepsinin tek tek tedavilerini deneyrek test et ben olsaydım böyle yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Stres sebep olabilir.

Mide hastaliklarinin cogu bu yuzdendir. Bi de gece ywmek yiyorsan terket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • house m.d kim ki :-) malesef barsak kurdu raporu temiz kan tahlilindede kalestrol karaciğer falan hiçbisi yok turp gibisin dedi doktor dispepsi olabilir dediler mide asidi fazlası ama verdiği ilaç keser oysa dedi her hastane üçer beşer ilaç verdi birşey yok boşuna ilaç israfı oldu hep :(
  • he ya bende de var o, özllikle akşam iş çıkışı trafikte oluyor bende de.. sebesiz bir miğde bulantısı.. arabadan kendimi zor atıyorum, inince bi 20 dk başım dönüyor sonra geçiyor.. kulak mr'ı bile çektirdim bişey çıkmadı.. nedendir ki yav?
  • teyzem kuzene hamileyken böyle oluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0!

5 sene boyunca aralıksız bulandı..
    Hergün hergün hergün...
    Artık alışmıştım bende...
    Sabahları kahvaltı yapamıyordum, öğlene doğru birşeyler atıştırabiliyordum.
    Sonralarda kendi kendine geçti...

Not: Hiç bir doktor ne çare bulabildi ne de şu sebepten oluyor dedi..

Benle aynı şikayetteki arkadaş ama uzaklaştırılmış kendisine ulaşamıyorum :-)
    http://forum.donanimhaber.com/m_21684167/tm.htm
  • Bende de sabahları hafif mide bulantısı öğürme ve dolayısıyla öksürme oluyor. Neden oluyor hala çözebilmiş değilim
  • Yatmadan birşey yiyormusun?
  • hayır yersemde meyve türü hafif şeyler yiyorum ben birde enteresan bi olayda şu sabahları ağrıyla birlikte ishal oluyorum midemde ne varsa çıkarıyorum he ağrılar dinince normale dönüyor herşey :S

• Sabahları miden bulanınca ağzına acı bir tat geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur333

3 aydır sabahları geçmek bilmeyen mide bulantısı şişkinlik hissi devamlı kusma isteği ama kusamama rahatsızlığı var kahvaltı yapmadan çıkıyorum aç kaldımı fazla sıkıştırmıyor öğlene doğru iyice açıkınca bulantı gidiyor . Otobüsde falan resmen kendimi dışarı atıyorum üniversite hastanesi araştırma geliştirme hastanesi devlet hastanesi sağlık ocağı özel hastane hepsine gittim saçma sapan birşeyler bi düzine ilaç hiçbiri birşey söyleyemedi göbek düşmesi olabilir diye gittik yaşlı bi teyzeye baktı birşey yok dedi normal dedi sizce ne olabilir aramızda bu iğrenç hastalıkdan başına gelen varmi :( allah rızası için yardım edin

bagırsak parazitine sahip olabilirsin

sabah ac karnına ılık sutu agzında beklet icin kıpırdanıyorsa tenya var demektir.gecmis olsun

• Sabahları bende de oluyo. İlk ders bir şey yemeyince.Hiç bir zaman kahvaltı edip evdem çıkmam(okul günleri).

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.