Şimdi Ara

Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız Bag Man kostümü ilk çıkan spiderman oyununun extra kısmında da bulunurdu.(Yanlış hatırlamıyorsam)

O zamandan beridir sorarım kendime neden Spiderman;Fantastik Dörtlü'yü tiye alıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 5 Eylül 2010; 16:24:56 >
  • Anlatıcı Stan Lee'miş... imdb'den öğrendim
  • İlk Spiderman'de birsürü kostüm vardı. :D

bide inceleme için teşekkürler Awesome.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 5 Eylül 2010; 16:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

ultimate spiderman kadar guzelse oynanır bu oyun.. oynayan biri soyleyebilirmi ultimate den iyimi

PS One'daki Amazing Spiderman, PC deki Spiderman 2 ve 1 , Ultimate Spiderman serinin en sağlam oyunları. Oyunun Ultimate Spidermanle alakası yok tabi oynanış bakımından. Ama oyun ben şu ana kadar çıkmış en iyi Spiderman. Activision bu sefer başarmış.

Efsane ses geri dönmüş. Bölüm başlamadan önce olayları anlatıyor... PS 1 de Amazing Spiderman oynayanlar bilir

amazing dedğin oyun bu mu ?
     Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU)

Bu Spiderman 2 Enter Electro bu sadece PS1'e çıktı.bu oyunda şehirde gezilebiliyordu.İlk oyunda şehri gaz sardığı için gezilemiyordu.
    CarnageOck'lu olan Bu oyunun ilk versiyonu

Evet bu enter elektro çok iyi hatırlıyoruım hatta orda arabayı yakıyorlardı gidip önce tokatlayıp sonra arabayı söndürüyorduk çok dehşet oyundu elektrikli ag filan vardı ilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Anlatıcı Stan Lee'miş... imdb'den öğrendim

Hayatımda hiç Stan Lee'nin sesini duymadığım için tanıyamadım ama PS 1 deki oyunlarındada o anlatıyordu çok duygulandım vallahi. Birde örümcek toplayınca çıkan "dırınıt." seside PS 1 zamanında kalma çok duygulandım
  • BagMan kostümü:
    Spiderman Simbiyottan kurtulmak için Reed Richards'a gider.sonra simbiyottan kurtulduğunda çırılçıplaktır.Reed Richards ona eski kostümlerinden birini verir.Jonny Storm'da kese kağıdını alır ve alevlerle göz deliklerini açar.sonra da arkasına "KICK ME" kağıdını asar..SpiderMan o kostümü bir kez giyer.Bir banka soygununu önler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 5 Eylül 2010; 18:31:07 >
  • oyun güzele benziyor çizgi roman havası iyi yansıtılmış birazda batman aa kokan ilerleyiş varmış , deniyecem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Eylül 2010; 18:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

quote:

quote:

quote:

ultimate spiderman kadar guzelse oynanır bu oyun.. oynayan biri soyleyebilirmi ultimate den iyimi

PS One'daki Amazing Spiderman, PC deki Spiderman 2 ve 1 , Ultimate Spiderman serinin en sağlam oyunları. Oyunun Ultimate Spidermanle alakası yok tabi oynanış bakımından. Ama oyun ben şu ana kadar çıkmış en iyi Spiderman. Activision bu sefer başarmış.

Efsane ses geri dönmüş. Bölüm başlamadan önce olayları anlatıyor... PS 1 de Amazing Spiderman oynayanlar bilir

Bu Spiderman 2 Enter Electro bu sadece PS1'e çıktı.bu oyunda şehirde gezilebiliyordu.İlk oyunda şehri gaz sardığı için gezilemiyordu.

Evet bu enter elektro çok iyi hatırlıyoruım hatta orda arabayı yakıyorlardı gidip önce tokatlayıp sonra arabayı söndürüyorduk çok dehşet oyundu elektrikli ag filan vardı ilerde.

su vanasına ag atıp suyla sonduruyorduk yangını.. vay be herkes oynamış oyunu bana kalırsa da en iyi spidey oyunuydu

• quote:

BagMan kostümü:
    Spiderman Simbiyottan kurtulmak için Reed Richards'a gider.sonra simbiyottan kurtulduğunda çırılçıplaktır.Reed Richards ona eski kostümlerinden birini verir.Jonny Storm'da kese kağıdını alır ve alevlerle göz deliklerini açar.sonra da arkasına "KICK ME" kağıdını asar..SpiderMan o kostümü bir kez giyer.Bir banka soygununu önler.

Teşekkürler hocam.Çizgi dizide bu olaya dair bir bölüm görmemiştim -herhalde çizgi romanda geçiyor- ama öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

su vanasına ag atıp suyla sonduruyorduk yangını.. vay be herkes oynamış oyunu bana kalırsa da en iyi spidey oyunuydu

Aynen bencede en iyi Spidey oyunuydu. Şu başlıkta bu iki oyunu oynamayan kimse yok maşallah. İlk oyunda doctor octopus-carnage karışımıyla savaştığımız sahne müthişti. Bence atmosfer yeni nesil oyunlardan bile iyiydi. Gerçekten korkutmuştu insanı. İkinci oyundada Elektro ile kapışmıştık. Şehirde gezmeyi görünce gözlerime inanamamıştım... İlk iki oyundaki Stan Lee'nin seslendirmesi ve örümcek toplayınca çıkan ses aynen bu son oyunada konulmuş. İnsanı duygulandırıyor

• Bag Man kostümünü hatırlıyorum. "Ben sizin gibi dğeilim yüzümü gizlemem gerek" diyordu. Tam giderken Johnny sırtına vuruyordu o arada yapıştırıyordu. Hatta banka soygunundan sonra gazeteciler etrafını çevirip "Yeni üyemisiniz?" "Arkanızda yazı ne anlama geliyor" diye sorular soruyordu :D
  • her oyununu çok kötüde olsa oynadım oynarım bağnazlık ama fanlık böyle bişey :D
  • oyun güzel olmuş baya bir comba ve dövüş taktiği mevcut , birde stealth action tarzı bölümlerde var bir oturuşta ilk boss u devirdim , grafiklerde gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Eylül 2010; 16:34:07 >
  • İnsin bakalım yarın 7'si sabırsızlanıyorum oynamak için sonunda bekledigim an yeni spider-man oyunu.
  • quote:

İnsin bakalım yarın 7'si sabırsızlanıyorum oynamak için sonunda bekledigim an yeni spider-man oyunu.

Ben de yarını bekliyorum oynamak için ama saat farkınıda hesaba katmamız gerekiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

İnsin bakalım yarın 7'si sabırsızlanıyorum oynamak için sonunda bekledigim an yeni spider-man oyunu.

Ben de yarını bekliyorum oynamak için ama saat farkınıda hesaba katmamız gerekiyor değil mi?

Valla beni baglamaz yarın saat 13:00'de oyunu açarım.Banlarlarsa banlasınlar yeter ya gider ps3 alırım 2 konsolum olur.Korsan-orjinal akarım rahat ederim.

• Oyun nasıl gençler, listeme aldım GTA ve Halo bitsin akıyorum.
  • Beni Noir harici hiç sarmadı oyun. Çok çocuksu ve basit bir oynanışa sahip. Elbette hitn slash tarzı oyun arayanlar için şu dönemde bir ilaç olabilir, ancak Batman AS ile kesinlikle kıyaslanacak bir kaliteye sahip değil.
  • Çok merak ettim oyunu , en yakın zamanda denemeliyim.
  • Bende bugün oynadım oyun müthiş spider-man sevenler için ideal olmuş bu oyuna kötü diye gerçekten çarpılır,agzı burnu yan döner,kötürüm kalır.İyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.