Şimdi Ara

Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: Action
    Yayımcı: Activision
    Yapımcı: Beenox Studios
    Platform:Xbox 360,PS3,Wii,DS
    Çıkış Tarihi: TBA 2010

Yapımcılığını Beenox'un üstlendiği Spider-Man : Shattered Dimension, çizgi roman dünyasında da dört farklı boyuta ayrılan Spider-Man hikayelerinin ikisini bizlere sunacak. Bunlardan ilki hepimizin çok yakından tanıdığı The Amazing Spider-Man serisinin örümceği olurken, kontrolünü ele alacağımız diğer Spider-Man daha çok karanlık kişiliği, alacakaranlık atmosfer ve hikayeleriyle tanınan Noir Spider-Man haliyle yönlendirebileceğiz. Yayınlanan tanıtım videosunda Third Person ( 3. Kişi Bakış ) açısı yanı sıra yer yer First Person ( 1. Kişi Bakış) açısınında oyunda bulunduğu gözlerden kaçmıyor.(BSC)

SS'ler:

Gameplay:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Nisan 2010; 23:44:37 >

• Noir'in dahil olması, atmosfere az çok stealth ve karanlık bir atmosfer getirmiş bu da diğer SpiderMan oyunlarına göre farklı bir bakış açısı yaşattıracak sizlere. ÇizgiRoman'da bile bunu fazlasıyla hissediyorduk.. Ayrıca Chell Shader efektleri ile Ultimate oyunundan'da izler aktarılmış ki Ultimate SpiderMan oyunu serinin en iyilerinden biriydi.. Merakla bekliyorum umarım yakın bir zamanda piyasaya çıkar..
  • Bu arada oyun 4 boyutta geçecek yani spidey ve noir dışında 2 tane daha açıklanmayan karakter ve 2 farklı boyut daha var, diğer örümcekler hangileri acep.
  •  Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Nisan 2010; 3:27:18 >
  • Bu sefer adam gibi bir oyun olacağa benZiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Bu arada oyun 4 boyutta geçecek yani spidey ve noir dışında 2 tane daha açıklanmayan karakter ve 2 farklı boyut daha var, diğer örümcekler hangileri acep.

Scarlett Spidey ve Symbiote olabilir hatta Clon mevzusunu bile işin içine sokabilirler.. O zaman Noir bölümlerinde, Carnage karakteri ile yüzleşmemiz bile mümkün olur.. Offf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 2 Nisan 2010; 13:35:24 >

• Ultimate müthişti yav, hele o Venom'ı kovaladığımız bir bölüm vardı, müzik ve oradaki heyecan anlatılmaz yaşanır.. Zaten Ultimate'de en çok hoşuma giden, Venom karakterini gerçekten tam anlamıyla kullanmış olmalarıydı.. 3.film her ne kadar muhteşem olsa da, Venom karakterini 10 dakika'da resmen harcadılar.. Lakin PlayStation One zamanında çıkan SpiderMan oyununda'da Venom karakteri çok iyi işlenmişti, ama Ultimate'de tam anlamıyla Venom'ın gücünü tatmıştık..

Yeni oyuna Noir'in eklenmesi, dediğim gibi önceki SpiderMan oyunların'da görülmemiş bir atmosfer getirecek.. Özellikle stealth yapıyor oluşumuz, Noir'in getirdiği karanlık atmosfere noktaya koyacaktır, burada'da en büyük etken bence Arkham Asylum bilmem yanılıyor muyum.. Amazing'de ise daha hareketli ve klasik SpiderMan havasında oynayacağız, fakat o tapınak bölümleri falan pekte iyi durmuyor bunu da söylemeden geçemeyeceğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dawn Of Man - 2019- ANA KONU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok yav bildiğin tapınak bölümü var oyunda, Kraven belkide planlarını gerçekleştirmek için böyle bir mekan arıyordu bizde onun peşinden gittik oralara..

Açıkçası oyunun en baba kısımları Noir'i kontrol ettiğimiz yerler olacak anlaşıldı, lakin o karanlık atmosfere şimdiden bittim diyebilirim.. Buradaki düşman seçimleri'de mükemmel olmuş, Noir ile oynarken daha çok karamsar taraflarını kullanan düşmanları göreceğiz, Çekiç Kafa yine çıkıyor karşımıza.. Yalnız o videonun sonunda Çekiç Kafa'nın Mutantlaştığını görüyoruz dikkatli bak, FPS açısından bahsetmiyorum bile zaten..

• Activision oyunu duyurmadan önce "Spider-man oyunlarına yaptıklarımızı biliyoruz." diye açıklama yaptı. Bu oyunun kötü olması imkansız gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Activision oyunu duyurmadan önce "Spider-man oyunlarına yaptıklarımızı biliyoruz." diye açıklama yaptı. Bu oyunun kötü olması imkansız gibi...

Niye hala çocuksu grafikler o zaman?
    Spiderman'i Ben10'le aynı yere koyuyorlar sanki.
  • güzel oyuna benziyor çıkış tarihi ne zaman acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

güzel oyuna benziyor çıkış tarihi ne zaman acaba

Boşver hocam çıkış tarihini daha yeni duyuruldu en az 3 kere ertelenecek daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

güzel oyuna benziyor çıkış tarihi ne zaman acaba

Boşver hocam çıkış tarihini daha yeni duyuruldu en az 3 kere ertelenecek daha

tamam başka oyunlara bakayım ben en iyisi

• Ssler bana çok patates gözüktü, umarım ciddi birşeyler yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

quote:

Activision oyunu duyurmadan önce "Spider-man oyunlarına yaptıklarımızı biliyoruz." diye açıklama yaptı. Bu oyunun kötü olması imkansız gibi...

çünkü çizgi roman grafikleri doğal olarak.o yüzden böyle yapıyolar ultimate spider man mesela millet tapmıştı ps2 de filan grafiklerde çizgi romanımsıydı.

Ben Spiderman'e artık ağır bir oyun yapılmasını istiyorum, içeriğinin yanında grafikleriyle de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Nisan 2010; 21:11:37 >

• Aynen banada çöp bir oyunmuş gibi geldi, gene birileri isimden para yeme peşinde.Örümcek diyince aklıma akşın geliyor vurdulu kırdılı bir oyun bence kahraman oyunu yapacak iseler batman A. örnek almalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Bu arada oyun 4 boyutta geçecek yani spidey ve noir dışında 2 tane daha açıklanmayan karakter ve 2 farklı boyut daha var, diğer örümcekler hangileri acep.

Scarlett Spidey ve Symbiote olabilir hatta Clon mevzusunu bile işin içine sokabilirler.. O zaman Noir bölümlerinde, Carnage karakteri ile yüzleşmemiz bile mümkün olur.. Offf..

Özellikle Symbiote kesin olmalı bence.

Bir de umarım oyunda Venom'u eklerler ve hakettiği gibi gösterirler (Venom Spider Man serilerinde favori karakterimdir, nedendir bilmem acayip severim ).

• Cell Shade olması kötü olmuş ama iddalı bir oyun olacak gibi
  • quote:

quote:

Çizgi roman oyunu ve çizgi romandan uyarlama çünkü. O havaya sokmak istiyorlar insanları. Farkettiysen 1-2-3.oyunlarda filmden uyarlama olduğu için normal grafik vardı...

Edit: He bu arada resimde 4 tane Spidey kafası var. 2 tanesi açıklananlar Spider-man ve Noir... Diğerleri heralde hava olsun diye konulmamıştır. Daha ne olcağına karar verirmemiştir ya da hazırlanıyordur ya da daha duyurmamışlardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 4 Nisan 2010; 0:21:12 >

• quote:

quote:

quote:

Çizgi roman oyunu ve çizgi romandan uyarlama çünkü. O havaya sokmak istiyorlar insanları. Farkettiysen 1-2-3.oyunlarda filmden uyarlama olduğu için normal grafik vardı...

Edit: He bu arada resimde 4 tane Spidey kafası var. 2 tanesi açıklananlar Spider-man ve Noir... Diğerleri heralde hava olsun diye konulmamıştır. Daha ne olcağına karar verirmemiştir ya da hazırlanıyordur ya da daha duyurmamışlardır diye düşünüyorum.

Hocam yukarıda yazdım ya, 4 karakter ve 4 boyut var (bu zaten açıklanmıştı). İki karakter henüz açıklanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 3 Nisan 2010; 2:06:43 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.