Şimdi Ara

Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
27.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banlanmamış bir konsolda bu oyunu şimdi oynasam ban riski ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

banlanmamış bir konsolda bu oyunu şimdi oynasam ban riski ne kadar?

Ban dalgasında kesin gidersin.Risk bu.
  • quote:

Oyun online değil zaten..gerek yok bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Hocam sana daha öncede söyledim ban dalgasında zaten gidecek. Ban dalgasında banlanmaması için oynadığı oyunların hepsinin tüm patchleri yapılmış yani all-green olması lazım. Böyle oyunları bulmak zor. Bazı oyunlar bu şekilde geliyor ama bazıları gelmiyor. Hiç bu kriterlere dikkat etmeden 5 tane bile oyun oynadıysa kesin banlanacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

quote:

Hocam sana daha öncede söyledim ban dalgasında zaten gidecek. Ban dalgasında banlanmaması için oynadığı oyunların hepsinin tüm patchleri yapılmış yani all-green olması lazım. Böyle oyunları bulmak zor. Bazı oyunlar bu şekilde geliyor ama bazıları gelmiyor. Hiç bu kriterlere dikkat etmeden 5 tane bile oyun oynadıysa kesin banlanacak zaten.

oyunları kendim yazdırıyorum stealty falan filan da çok dikkat etmem baya oyunu bu şekilde oynamışımdır.sonuç olarak ban dalgasından önce banlanmam dimi

• SPOILER ALERT!!!
    1.Bölüm Oynanış Videosu
  • Ben oynarım ama ban dalgasında sırf sıpider-man'i erken oynadım diye banlanırsam intihar ederim o yüzden hiç gerek yok 7 gün var şunun şurasında.
  • quote:

quote:

quote:

All green'i ben de duydum.(Stealth patch'leri de abgx'den takip ediyorum)Ancak ne işe yaradığını bilmiyorum.Oyunu oynayınca Xbox;oynandığına dair bir kayıt filan mı tutmuyor acaba?Eğer öyleyse iyi yok ne zaman hangi tarihte oynandığını filan her şeye rağmen kaydediyorsa MS'nin garanti gidecekler listesine girer zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

All green'i ben de duydum.(Stealth patch'leri de abgx'den takip ediyorum)Ancak ne işe yaradığını bilmiyorum.Oyunu oynayınca Xbox;oynandığına dair bir kayıt filan mı tutmuyor acaba?Eğer öyleyse iyi yok ne zaman hangi tarihte oynandığını filan her şeye rağmen kaydediyorsa MS'nin garanti gidecekler listesine girer zaten.

Oynadığın oyun orjinal gibi gözüküyor, MS fw li olduğunu anlamıyor çünkü dikkat çekmiyorsun. Bir tane bile kırmızı satır olsa o oyunun korsan olduğunu anlar MS ve banlancaklar listesine girersin. Eğer yeni bir makina aldıysanız kesinlikle buna dikkat edin gerekirse az oyun oynayın. Eski oyunlarınızı oynamayın.

• Oyun bitti arkadaşlar.

Spidey hayranıysanız zaten kaçırmazsınız. Aksiyon oyunu arayanlar için de gayet güzel bir seçim olur, bayılmazsınız tabi ama bu yoklukta kesinlikle oynanır.

En çok eğlendiğim evren ultimate oldu. Kombolar, özellikler vs. en iyi ultimate'e yedirilmiş. En az eğlendiğim diye bir şey diyemeyeceğim, hepsi güzeldi. Amazing biraz sıktı, o kadar. En az özellikli olan evren amazing.

Noir tam arkham asylum olmuş. Biraz daha farklılık beklerdim açıkçası.

Boss battlelar gayet sağlam, hepsi iyi düşünülmüş.

Yakın dövüş olayı harika olmuş. Oynayınca çok daha iyi anlayacaksınız. Oyunun bazı yerlerde FPS moduna geçmesi çok iyi düşünülmüş, bir anlık anlıyorsunuz spider man olmanın ne olduğunu. :D

Challenge, upgrade sistemi gayet iyi oturtulmuş oyuna. Kesinlikle sırıtmıyor, çok hoş.

Filmlerin oyunlarından çok farklı, ama mükemmel değil. Web swing olayını beğenmedim. Web of shadowsta kesinlikle kat kat iyiydi.

Grafikler hoş. AA sorunu oluyor bazı yerlerde, onun dışında gayet iyi verilmiş. Grafiklerini en çok beğendiğim evren ultimate oldu. Sonra da 2099 geliyor.

• o kadar heyecanla beklemeyin beyler oyun pek güzel değil bütün spidermanlar kalas gibi oyunda akıcılık yok dövüşler tek düze (boss dövüşleri dahil)

tekdüzeliği bozmak için fps kamera falan eklemişler ama 3 tane kombinasyon var sadece

çok kolay bide kısa

sana puanım 6 kanka

dahada fazla almaz kusura bakmayın
  • Mafia II yi bitirmeme 2 chapter kaldı. Bitince direk Spidey'e dalıcam. Bol ss ile gelicem
  • quote:

Mafia II yi bitirmeme 2 chapter kaldı. Bitince direk Spidey'e dalıcam. Bol ss ile gelicem

+1
    aynen
  • Bu oyuna çöp diyen çarpılır. Evet, Arkham Asylum, Splinter Cell, God of War ve türevi bir çok oyundan arak özellikler mevcut ama bence gayet de iyi harmanlanmış. Eğlenceli, kombolar zevk veriyor, atmosfer güzel, bölümler de sıkmadan ilerliyor.

8/10 benim notum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Bu oyuna çöp diyen çarpılır. Evet, Arkham Asylum, Splinter Cell, God of War ve türevi bir çok oyundan arak özellikler mevcut ama bence gayet de iyi harmanlanmış. Eğlenceli, kombolar zevk veriyor, atmosfer güzel, bölümler de sıkmadan ilerliyor.

8/10 benim notum.

kesinlikle katılıyorum hatta bence oynadığım en güzel spider-man oyunu
  • beyler oyunu almayı düşünüyorum sorularım olcak size .

Amazing , Noir , 2099 , Ultimate bunlar farlı spıderman mi ?
    Diyelim amazing'de ki oyuna basladım. Digerleri nolcak nasıl bişe ?
    Örmcek adamı severim izlerdimde, genelde klasik olanı severim oyunda var mı o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRL11 -- 2 Eylül 2010; 23:01:52 >
  • Çektim bekliyor arkadaşlar. Ne zaman acaba tam çıkış tarihi.
    Böcük adamla alemlere akalım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çektim bekliyor arkadaşlar. Ne zaman acaba tam çıkış tarihi.
    Böcük adamla alemlere akalım biraz.

Tam 8 gün daha doğrusu 50 dk sonra 7 gün sonra. Ben başladım oynamaya zaten banlanıcaz kasmaya gerek yok
  • Bu oyun pcye çıkmayacak değilmi?
  • 15gb kota saolsun korkar olduk oyun çekerken.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.