Şimdi Ara

Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence oyun çok güzel olmuş bir iki gündür oynuyorum en çok hoşuma giden noir oldu 2099 u ise hiç sevmedim çünkü o renk cümbüşü şehir falan karışık.tamam 2099 da akıyorum ama baş ağrısı yapıyor vede esprilerini hiç sevmedim ama amazing i oynadığınızda yada ultimate i gülüyorsunuz. ayrıyetten 2099 bölümlerinde uçma yok düşme var yani oynadığım yere kadar bu böyleydi bundan sonra kanatlanıp uçarsa iyi b.k yemiş derim
  • Deadpool bölümünde yarıldım ya en sevdigim marverl karakteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Deadpool bölümünde yarıldım ya en sevdigim marverl karakteri

Really mature
  • PC Versiyonu hakkında haber:
    http://news.bigdownload.com/2010/09/10/spider-man-shattered-dimensions-for-pc-coming-later-this-year/
    PC versiyonu bu yıl içinde çıkacak.çıkış tarihi belli değil.
    Oyun Xbox360 portu şeklinde çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

PC Versiyonu hakkında haber:
    http://news.bigdownload.com/2010/09/10/spider-man-shattered-dimensions-for-pc-coming-later-this-year/
    PC versiyonu bu yıl içinde çıkacak.çıkış tarihi belli değil.
    Oyun Xbox360 portu şeklinde çıkacak

Mafia 2 konusunda hava atanlar xbox 360 da aa yok diye dalga geçenler görsün.

• 180 challenge isteyen kostümleri açmaya üşendiyseniz, kodları internette bulunuyor.

Önce tutorialı oynuyorsunuz, sonra ana menüye geri dönüyorsunuz.
    Ana menüde dpad ile aşağıdaki kodları yazıyorsunuz.

Iron Spider Kostümü:
    yukarı sağ sağ sağ sol sol sol aşağı yukarı

Scarlet Spider Kostümü
    sağ yukarı sol sağ yukarı sol sağ yukarı sol sağ

Negative Zone Kostümü
    sol sağ sağ aşağı sağ aşağı yukarı sol
  • Dün bitirdim bende, gerçekten şaşırttı bu oyun. Çöp olur derken sürpriz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

180 challenge isteyen kostümleri açmaya üşendiyseniz, kodları internette bulunuyor.

Iron Spider Kostümü:

Scarlet Spider Kostümü

Negative Zone Kostümü

PS3 için de işe yarıyor mu?
  • Ya arkadaşlar Deadpool bölümünde bir yerde kaldım. Arkadan dev bir tsunami geliyor. Get on the boat yazıyodu galiba. Böyle bir şeydi. Burada hızlı gidemiyorum. Acaba başka bir şey mi yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

180 challenge isteyen kostümleri açmaya üşendiyseniz, kodları internette bulunuyor.

Iron Spider Kostümü:

Scarlet Spider Kostümü

Negative Zone Kostümü

Keşke bunu bilerek oynasaydım oyunu. Off çok üzüldüm.

@Bloody child

Hocam tsunaminin sürüklediği gemi var sağ alt köşede. Onu bekle atlama tahtası var oraya git. O gemiyi yani boat'u bekle ve üstüne atla üstünde zıplaya zıplaya ucuna gel botun ve sağlam olan yere çık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

bence oyun çok güzel olmuş bir iki gündür oynuyorum en çok hoşuma giden noir oldu 2099 u ise hiç sevmedim çünkü o renk cümbüşü şehir falan karışık.tamam 2099 da akıyorum ama baş ağrısı yapıyor vede esprilerini hiç sevmedim ama amazing i oynadığınızda yada ultimate i gülüyorsunuz. ayrıyetten 2099 bölümlerinde uçma yok düşme var yani oynadığım yere kadar bu böyleydi bundan sonra kanatlanıp uçarsa iyi b.k yemiş derim

2099 un mehh demesi iyiydi bence ahtapot bölümünde

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

bence oyun çok güzel olmuş bir iki gündür oynuyorum en çok hoşuma giden noir oldu 2099 u ise hiç sevmedim çünkü o renk cümbüşü şehir falan karışık.tamam 2099 da akıyorum ama baş ağrısı yapıyor vede esprilerini hiç sevmedim ama amazing i oynadığınızda yada ultimate i gülüyorsunuz. ayrıyetten 2099 bölümlerinde uçma yok düşme var yani oynadığım yere kadar bu böyleydi bundan sonra kanatlanıp uçarsa iyi b.k yemiş derim

Aynen çıldırttı octopus'u

• birde farkettinizmi bilmiyorum ama amazing i seslendiren neill patrick harris miş.. yani namı diğer barney stinson
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Aynen çıldırttı octopus'u

evet ona gülmüştümböyle heyecanlı heyecanlı sorup sonunda mehh diyişi feciydi ama esprileri diğerleri kadar etkili değildi

• Oyunu dün bitirdim 2099 evreni dışında oyun harikaydı özellikle ultimate ve amazing evrenleri harikaydı hele ultimate . Deadpool bölümü oyunun en güzel bölümüydü gerek espriler olsun gerek aksiyon olsun yani oyun kesinlikle çöp değil oynanması gereken,bitirilmesi gereken bir oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: river phoenix

arkadaşlar selam. ben bu oyunu fw'li konsol olan xbox cihazım için net'ten indiriyorum. fakat indirdiğim dosyalar rar. uzantılı ve 65 tane dosya var indirilmek üzere. şimdi ben, download'ı tamamladıktan sonra o dosyaların hepsini direkt cd'ye mi yazacağım. yoksa yazma işleminden önce başka birşey mi yapmam geekiyor? napmalıyım, yardım lütfen

Amuda kalkıp kulak memelerinle lt-rt tuşuna 10 saniye basılı tut açılır.
  • OYUNUN PC VERSİYONU ARALIK AYI İÇERİSİNDE ÇIKACAK!
    Ps3'e alıyorum bu pazartesi..malum okullar da açılıyor _-''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 18 Eylül 2010; 21:25:45 >
  • beyler oyun 2 defa takıldı bende. bi defa da aşırı yavaşladı. takıldıklarında dashboard a bile dönemedim. konsolu kapatmak zorunda kaldım tamamen. diğer oyunlarda kesinlikle bir problem yok.

cd den mi acaba bu problem anlamadım.
  • oyunu dün bitirdim. o yukarıda yazdığım problemi cd yi iyice bi temizledikten sonra hiç yapmadı bir daha

genele bakınca oldukça iyi. çok yavan dedikleri 2099 da bence fazla renkli fazla cümbüşlü gerçekten. ama yine de oynatıyor kendini.

oyunun tek eksiği her evrende benzer düşmanların olması. tek değişiklik bosslarda. misal şöyle anlatayım. her evrende kalkanlı elemanlar var ( gerçi noirde yok bu bak ) sonra grunt tarzı hayvan gibi elemanlar da var ellerinde balyoz falan. tipik yani çoğu. ve her evrene de serpiştirilmiş. yani ne bileyim burada bir değişiklik olabilirdi. benzer düşmanları seçmek yerine her evrenin kendine özgü düşmanları olsaydı kendine özgü zorluğu olsaydı keşke.

evren olarak noir gerçekten en çok hoşuma gideniydi aralarında. tadı damağımda kaldı diyebilirim. keşke tek başına batman arkham asylum gibi bir oyununu çıkarsalar bunun. gerçekten çok yakışır. oyunda tek noir olacağı diğer evrenler de olmayacağı için daha iyi grafik çalışılabilir. batmandeki gibi belki gadget lar değişik öldürme stilleri iyi bir senaryo falan. gayet güzel olurdu . keşke biraz üstüne düşseler şunun

ultimate de çok iyiydi. dövüşler daha bir esnek daha bi tarzdı symbioth yüzünden tabi . electro bölümü gerçekten görsel olarak da eğlence olarak da çok iyiydi. dead poolu saymıyorum bile.

oyun genel olarak 10 a 8 alır benden. bir arcade ve single cı olarak konuşuyorum halo reach i bana yarım bıraktırdı diyebilirim size.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.