Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Offf yeter ama Tobey kadar basiniza tas dussun ! Ne yapsalardi 547853674734 kere yine Ben Amca sahnesini mi cekselerdi ?

tek gercek Spirderman filmi budur. !!! Aldigi puanlar gosteriyor zaten

GERCEK SPIDERMAN BU !
  • hiç güzel değildi baya sıkıldım izlerken birde ara vermediler daha da sıkıcı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Offf yeter ama Tobey kadar basiniza tas dussun ! Ne yapsalardi 547853674734 kere yine Ben Amca sahnesini mi cekselerdi ?

tek gercek Spirderman filmi budur. !!! Aldigi puanlar gosteriyor zaten

GERCEK SPIDERMAN BU !

Şimdi senden sakin olmanı ve elindeki klavyeyi yere bırakmanı istiyorum evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 veya 3.film de six arms sagayı anlatsalar keşke sırf şunu gösterseler en iyi örümcek adam filmi olabilir

bi ara punisherın 2.film de geleceği konuşuluyordu aslında tamamen güzel olur six arms hikayesi
  • kaç tane aftercredit vardı? ilkini izleyip çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

kaç tane aftercredit vardı? ilkini izleyip çıktım

Bende ilkini izleyip çıktım hocam.
  • Biri en iyi spiderman filmi diyor biri vasat diyor yorumlar çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • After credit sahnesi icin bile izlenir.

Ben böyle troll görmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 8 Temmuz 2017; 14:17:43 >
  • internetteki incelemelerde herkes gül gül öldük falan yapıyor benim yüzümde hiç bir kıpırtı olmadı salonda da hiç kimseden ses çıkmadı
  • Filme notum 7.5/10 beklediğimden iyi çıktı.

Flash'ın hintli olması inanılmaz saçmaydı.

Michael Keaton, Vulture rolü ve oyunculuğu ile filme çok büyük bir artı katmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 8 Temmuz 2017; 17:1:50 >
  • Yaş itibariyle ilk SpiderMan filmleriyle büyümüş biri olarak Marvel'ın en akıllıca işi yaptığını düşünüyorum.
    25 yaşına geldim Ben amca ölecek bla bla bla hikayesini görsem midem bulanırdı artık. Bunu yapsalar Tobey daha iyiydi yok Andrew daha iyiydi kaosunun içine düşeceklerdi. Eğitmen rolünün kanalize edildiği bir Ironman ve resmen klasik ergen liseli bir SpiderMan var.
    Tom Holland 1 filmlik bir aktör olarak düşünülmüyor ve kim ne derse desin hem SpiderMan'e çok uydu bu çocuk hem de resmen filmde çaylak bir aktör için harika bir performans göstermiş takdir edilmeyi hakediyor. İlerleyen filmlerde çok daha iyi olacaktır ki yan rolde Infinity War'da süper olacak.
  • Arkadaşlar after creditsteki adam kimdi
    Vulture ile konuşan ?

Scorpion olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Temmuz 2017; 18:57:32 >
  • Anlaşılan ÇR okuyucuları beğenip normal film izleyenler beğenmemiş ? Neyse okumak zevkli oluyor ben torentçi tayfadanım bu arada çıkınca izleriz
  • Spider-man 3lemesini 15 kereden fazla TASM 2lemesini de 5 kere falan izledim daha demin de homecomingden ciktim spiderman fanboyuyum rahatlikla soyluyorum bu film en iyi 3 spiderman filminin arasina kesinlikle girmez . Tom holland en iyi spiderman diyene birsey demiyorum olabilir ama bu filme en iyi film diyeni ben gercek hayatta ciddiye almam ilk yarisinda sıkıldıgım tek marvel filmiydi ama spiderman bu filmde acemi oldugu icin boyle oldugunu dusunuyorum biraz ustalasinca kaliteli film potansiyeli yuksek komik sahneler vardi ama genel olarak komik degildi

• 3D izleyen var mı 3D ve dublaj nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Scorpion.

Kimse Far Cry 3 oynamadı mı ya

2. After credit neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Scorpion.

Kimse Far Cry 3 oynamadı mı ya

Better Call Saul'dan tanıyorum
  • Harun Can'ın seslendirmesi gerçekten hoş. Disney Channel da denk gelmiştim. Tam uyuyordu.

• Bende bugün izledim Amazing serisinden çok daha iyi o kesin ben izlerken eğlendim fena değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Flash'ın saçma sapan oyuncu seçiminin üzerine Zendaya'nın MJ olduğunu duyunca filmi komple kaldırıp çöpe atasım geldi.
    Ayrıca, Michael Keaton sen ne büyük bir aktörsün. [Oyunculuk 10/10]
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.