Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Aynen aynı şeyi düşünüyoruz. Bu filmde Peter'in ideali iyi bir süperkahraman olmak.
  • Beyler rica etsem credit sahnesinde ne olduğunu yazabilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Icefyre


    Peter arkada bekleyen bir basın olduğuna inanmıyor. Tony ile Happy planlamış Peter oraya çıktıktan sonra kimliğini açıklayıp Avengers'a katılacaktı. Peter öyle yapınca bozuntuya vermedi Tony. Ben böyle yorumladım.



    Hocam Avengers'a katılma olayına çok resmi bakmışsınız. Peter resmi olarak Avengers'a katılıp malikaneye yerleşmese de bir tehtid olduğunda Avengers onun yardımını ister veya o yardım eder. Yani Yarı-Avenger sayılır hiç yoktan






  • After credit sahnesinde captain america çıkıp, sabır bazen en büyük erdemdir ama bazen sabrettikten sonra istediğiniz şeyi bulamazsınız gibi bir şey söyledi. Yani dalga geçti bir güzel.
  • Fazla kalitesizlik bekleyerek gittim, üstünlüğü ele almayan saçmalıkları saymazsak beğendim ama filmi gerçekten.


    Yönetmen bayağı bir yumruk çakıyor. Kaliteli bir kompozisyon ve plan var, bittikten sonra boşta kalıp senaryoyu havada bırakan bir tane bile açık yok. Şurayı da atladı, şurası ne alaka diyemiyorsun. Güncel filmlerin kendini çökertme nedeni buyken heriflerin Spider Man de sorunsuz halletmeleri üzerinde uğraşılmış bir film olduğunu ispatlıyor. Yazarları kimse tebrik etmek lazım.

    Süre boyunca sövdüren bir kaç saçmalık var. Kostüm rezalet. Ne zaman göstermeye başlasalar kanser oldum. Civil War'dakini beğendik işte, lens özelliğiyle kalsaydı. Yapay zekası, 84641521320 çeşit güncellemesi, yol haritası, dronu, yok etme modu karakterle zerre alakasız ve aşırı saçma sahnelere sebep oldu.

    Yüz milyonuncu Ben Amca ölümü tekrarına düşmek istemediklerinden Stark'ı akıl hocası rolüne getirmişler bu da karakterle uyuşmadı. Saçma salak bir kostüm aldı diye her hareketi için izin istemesi, evladı gibi fırça yemesi vs bütünlüğü bozuyor ve baş role aykırı. Yap kendi kostümünü, istediğin gibi takıl. Okuldaki şişko eleman ve trailer da gösterdiği için rahat söylüyorum, yazarın yaptığı en büyük yanlışlardan kimliğini bilmesi de etklemiş filmi, kostümdeki gibi saçma sahnelerden başka işe yaramamış. Keaton'ın oyunculuğu, filmdeki yeri ahtapottan sonra arkaplanı en dolu kötü adam olsa da o mazotla çalışan G.I.Joe zırhlı Vulture olmayacaktı.

    Başka da rahatsız bir şey görmedim. CGI diğer Marvel prodüksiyonlarına göre biraz aşşağı, onu da kamera tekniğiyle kurtardıkları için hiç sırıtmıyor. Çekim kalitesini beğendim ben. Aksiyon gayet iyi, Vulturela dövüşlerinde yerde üstünken havada ağ kullanamama dezavantajını göstermelerini zekice buldum.

    Yönetmen ikinci yarının sonlarında manyak bir sahne çekip bütün filmi ayrı bir yere taşıdı. En çok beğendiğim yer burası. Herhalde devam filmlerini de çekmek istiyor, gelecek açısından büyük beklenti verdi herif o sahneyle. İzleyen anlamıştır hangi sahne olduğunu. Tom Holland 90'lar da değiştirilen Spider Man'e göre bence de en iyi Parker. 80'deki olgun, fotoğrafçı olan yok. Bu sefer böylesini yapmışlar. Normal yaşantısı da odasına kadar bayağı gösteriliyor. Okuldaki halleri, bilim derslerinde formülden vs ne kadar anladığını, pratik zekasını falan görüyorsun. Planlar bozulmazsa karakteri her filmde kademe atlatıp olgunlaştıracaklarsa çok iyi. MiLF Halaya sayfalarca şiir yazılır, aşığız kendisine.


    Filmin olayı böyle, başta yazdığım gibi düşünüp pas geçmeyi planlayan varsa direk gitsin. Gazla yazılmış en iyi Spider Man, çekilmiş en iyi film gibi uçuk yorumları sallarsanız Marvel filmleri içinde ilk üçe, beşe oynayacak potansiyel var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Temmuz 2017; 23:45:55 >




  • Güzeldi, en azından inanılmaz örümcek adamdan güzeldi, sanırım ben aşırı genç örümcek adamları sevemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden şimdi geldim. Açıkcası çok fazla umudum yoktu, iyi ki de olmamış. Öncelikle şunu söyleyeyim ki en iyi Spider-Man film değil. Kesinlikle değil. Spider-Man 2 hala birinci sırada benim için. Ama SMH kötü film mi değil.

    Filmin;

    + Tom Holland
    + Tony Stark
    + Michael Keaton
    + Düşmanın motivasyonu ve çıkış noktası güzel

    - Michelle, Flash, Liz
    -
    Spiderman'in bu kadar düşmanı varken Vulture seçilip ve bir final fight olmaması

    -
    Spiderman'in Friday ile bu kadar çalışması, umarım diğer filmlerde bu kadar olmaz


    7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 8 Temmuz 2017; 1:5:6 >




  • Spider-man denilince aklıma her zaman 1994 yapımı çocukken fox kids'te izlediğim çizgifilm gelir

    Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland
  • Çok kötüydü.
  • filme hiçbir yorum,eleştiri okumadan puanlarına bakmadan gittim.kesinlikle izlediğim en iyi spider-man filmiydi.hatta marvelın diğer başlangıç filmlerine kıyasla en iyilerinden diyebilirim.

    açıkçası fragmanlardan dolayı biraz şüphem vardı kaliteli bir yapım beklemiyordum,ters köşe oldum.
    Tom Holland biraz genç ama net gördüğüm en iyi spiderman.
    her yönüyle tam bir Peter Parker olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 8 Temmuz 2017; 0:15:35 >
  • Kesinlikle vasat bir film olduğunu düşünüyorum. Yapmasalardı da olurdu. Yenilmezler serisinde yan karakter olarak kalmalı bence. Özellikle ilk yarısında sıkıntıdan salondan çıkmayı bile düşündüm.
  • Gercek spider man. Gelmis gecmis en iyi spider man. Gelecek icin o kadar buyuk bir potansiyel tasiyor ki bu sadece baslangic. En toy halini izledik yavas yavas olgunlasip tecrube kazandigini gormek muhtesem olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk olarak filmin açılış introsu artık her MCU filminde oluyor. Doctor strange'de de bu vardı guardians of galaxy 2'de de vardı.

    Ayrıyeten Marvel elini ayağını çeksin demişsin ama Sony'nin yaptığı filmleri gördük. Spıderman 2 hariç hepsi vasatdı. Ne güzel bu filmde Spiderman'i olması gibi gösterdiler. Liseye giden ergen bir Peter Parker gördük. Spıderman üçlemesinde odun gibi ve sıfır espri kabiliyeti olan bir peter parker gerçekten spiderman okurları için bir hakaretti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 8 Temmuz 2017; 0:45:48 >
  • Hay Tobey iniz batsın yahu yeter darlandım şu heriften

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden yeni geldim ve gayet güzel olmuş En iyi Spider-Man filmi mi orası tartışılır bence.Spider-Man 2 hala ilk sırada benim için.Sonrasındada bu geliyor artık
    MJ üzdü Umarım bu bir şakadır.Bir diğer hoşuma gitmeyen kısımda teknolojik zımbırtılar.Bence çok abartılmış.
    İlerleyen filmlerde daha da iyi bir Spidey izleyeceğimize inanıyorum.Puanım -->7,8/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaşadığım en kötü 3D deneyimini bu filmde yaşadım filmden bişey anlıyamadım aynı şekilde arkadaşlarımla birlikte ikide bir gözlüğü çıkartıp çıkartıp durduk ya Cinemaximum' un verdiği gözlükler kötüydü ya da ekranda bi sıkıntı vardı film zevkimi baltaladı

    Filme gelirsek :

    diyaloglar benim hoşuma gitti hiç sıkılmadım akıcıydı , Peter Parker' ın o gevezeliği güzel aktarılmış ama düşman seçimi ve final fight olmayışı garibime gitti çünkü şuana kadar izlediğimiz bütün süperkahraman filmlerinde final figt , final boss oluyordu olmayışı bende eksik bir süperkahramn filmi izlenimi bıraktı . Tom Holland güzel bi Peter Parker olmuş ama spider man olamamış bunuda Tony' nin yaptığı o teknolojik spider suitlere bağlıyorum buda bence spiderman in doğasına aykırı hemde ilk filmsin sen arkadaş o kostumu bana versen bende süperkahraman olurum !


    10 üzerinden bi derecenledirme yapsam 6/10 verirdim bu filme




  • Ortalama bir Marvel filmi olmuş, fena değildi.


    + Tom Holland ve Michael Keaton'un performanslarını beğendim.
    + Tony Stark'ın fazla gözükmemesi iyi olmuş.

    - Teknolojik kostüm olayı çok kötü bir karar olmuş. (Bildiğin Batman olmuş bu.)
    - Örümcek hislerinin olmayışı.
    - Güzel bir ''swing'' sahnesi yoktu.
    - Müzikler
    - Final fight yoktu.
    - Michelle....??


    6/10


    Hala en iyi Spider-Man:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 9 Temmuz 2017; 18:39:52 >




  • Film çok iyiydi. Raimi nin spider man 2 si ile aynı derecede sevdim.

    2. After credits komik ama beklemenize gerek yok :)

    ---Spoiler---

    https://youtu.be/TOk9wmW3q0w

    ---Spoiler---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 8 Temmuz 2017; 7:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha_İtachi

    Spider-man denilince aklıma her zaman 1994 yapımı çocukken fox kids'te izlediğim çizgifilm gelir

    Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland


    Sonra jetix olmustu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    jetix olduktan sonra ben 1 yıl izleyebildim yeni bir eve taşınmıştık, televizyonu açtım jetix yoktu
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.