Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize ne piyasadan beaa nete geldi mi iş biter kanunlar böyle kovboy
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

o zaman ben sadece ekran kartını yenilesem bi sorun kalmıyo hearlde?(3.0 işlemci 512 ram bide fx5200)
    fiyat verir misiniz ?

Ram'in de yetmez, onu da 2gb'ye çıkartsan iyi olur. Fiyatlar için de Mavi Bilgisayar'ın web sitesine bir bak.

Salla Mavi Bilgisayarı çok daha ucuza bulabilirsiniz
  • Henüz sinanpaşadan bir ses yok, anlaşılan başka bir yere uğruyacağız İyice tembelleşti bu sinanpaşadakiler de off eskiden ne güzel oyun çıkar çıkmaz tak diye gelirdi şimdi bir kaç hafta geçmeden gelmiyor artık..
  • Ben orada dursam anasını ağlatırdım piyasanın.
  • Ya hakikaten senle şöyle ufak bir dükkan kiralasak bile heralde en çok satış yapan pc oyun dükkanı olmayı başarırız Yoksa bu adamların bir şey yapacakları yok akılları hep üç kağıtta valla.. Postal 3 diye piyasaya sürdükleri dvd yi hala raflarda tutuyorlar bilmeyenler alsın da biz de para kazanalım diyerekten Halbuki oyunun postal 3 ile alakası yok zaten daha çıkmasına çok var postal 2 nin ek görevini postal 3 diye piyasaya sürüyorlar sonra da satmaya çalışıyorlar pes doğrusu..
  • Çözünürlük 1440x900
    herşey açık
    7600gs(@500-1600)
    ortalama 10 fps
     Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

• Valla ben görüntü de bir kusur bulamadım çok hoşuma gitti diyebilirim kesinlikle oynanması gereken bir yapım gibi duruyor ayrıca da oyunun yapımcısının ps2 ye çıkan spiderman2 nin yapımcısı olması da beni epey rahatlattı. Spiderman in abdominal bölgesinde ki bütün adalelerini tek tek görebiliyorum ne güzel bir detaydır bu yahu

NOT: Bu oyun için yazdığım ilk mesajı okudum da grafiklerin fazla abartılacak bir yanı yok demişim sözümü geri alıyorum grafikler çok iyi görünüyor Bir de kendi makinam da oynasam çok daha iyi bir yorum yapabilirim ama gördüğüm kadarıyla zaten çok iyi duruyor görüntüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 30 Nisan 2007; 12:21:53 >

• Ben çok beğenmedim.. Daha güzel olabilirdi..
    quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

Çözünürlük 1440x900
    herşey açık
    7600gs(@500-1600)
    ortalama 10 fps
     Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

• Oyunu Oynamadık Fakat Resimde insanlar Tüm Serilerindeki Gibi Sadece kaldırımlarda Yürüyolar Birde Grafikler okadar Güzel Gelmedi Resimdekiler Fakat Oynarken Görmek Lazım. Neyse Bakalım ist- Maltepe Piyasasına nezaman düşer Burda Çok Dolandırıcı adam var yahuu Burda Oyun çıktıktan 1 ay sonra almak lazım Oyun ilk çıktığında alıyorsunuz demo bile çıkabiliyor içinden. Adama Diyosun bu oyun demo hallhal diyor değiştir ozamna şurdan sonra tekarr sattığı kutunun içine koyuyor malı
  • Arkadaşlar selam bütün forumu inceliyemedim onun için sistem gereksinimlerini bilmiyorum rica etsem birisi yardımcı olur mu??

lütfen birisi sistem gereksinimini yazabilirmi??
  • Oyunun Readme dosyasında bunlar yazıyor

Minimum System Requirements

- 3D hardware accelerator card required:
    - 100% DirectX® 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers*
    - English version of Microsoft® Windows® 2000/XP/Vista
    - Pentium® 4 2.8 GHz or Athlon™ XP 2800+ or higher processor
    - 1024 MB of RAM for Windows 2000/XP, 1536 MB of RAM for Windows Vista™
    - 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file)
    - A 100% Windows 2000/XP/Vista-compatible computer system including:
    - DirectX 9.0c (Included)
    - 100% DirectX 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
    - 100% Windows 2000/XP/Vista-compatible mouse, keyboard and drivers
    - 100% Windows 2000/XP/Vista-compatible 2x speed DVD-ROM drive and drivers

* Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
    - NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
    - ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better

Ancak oyunu rahat oynamak için 2GB ram şart

• oyunu internetten indirmeyi denedim fakat bütün siteler hata verdi ve bu arada bir sorum olacak oyunun tek linkini indirmeye çalıştım ama ip adres değiştirmek gerekiormuş acaba ıp adresini oyun kurulurken nasıl değiştirebilirim?Baktığım diğer sitelerde 250 mbsi dolduktan sonra değiştir diyor fakat internetteki 100 mb LÜTFEN YARDIM EDİN NASIL IP DEĞİŞTİRCEM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSithLord

Oyunun Readme dosyasında bunlar yazıyor

Minimum System Requirements

- 3D hardware accelerator card required:
    - 100% DirectX® 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers*
    - English version of Microsoft® Windows® 2000/XP/Vista
    - Pentium® 4 2.8 GHz or Athlon™ XP 2800+ or higher processor
    - 1024 MB of RAM for Windows 2000/XP, 1536 MB of RAM for Windows Vista™
    - 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file)
    - A 100% Windows 2000/XP/Vista-compatible computer system including:
    - DirectX 9.0c (Included)
    - 100% DirectX 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
    - 100% Windows 2000/XP/Vista-compatible mouse, keyboard and drivers
    - 100% Windows 2000/XP/Vista-compatible 2x speed DVD-ROM drive and drivers

* Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
    - NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
    - ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better

Ancak oyunu rahat oynamak için 2GB ram şart

abi ne bu sistem gereksinimleri böyle oblivionun bile daha az bence acil optimizasyon yaması lazım oyunda o kadarda kastırıcak bi grafik göremiyorum san andreas bundan katkat ii gözüküo o bile hiç kastırmıyor.böle oyunu piyasaya sürenin

• ya ben torrent çekemiyorum ö.m den link verebilirmisiniz torrentte olabilir ya rapıdden indidyosan modeme rest at oke birde şu indirdiğin link verebilirmisin? ö.m ile
  • teşekkür ederim bluder fakat denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 30 Nisan 2007; 20:33:44 >
  • Bu tip paylaşımlar yasak, mesajlarınızı ya silin ya değişitirin. Ceza alırsınız benden söylemesi.
  • Sistem gereksinimleri gerçekten çok fazla..Bence oyunlar daha az sistem gereksinimiyle daha iyi grafikli oyunlar çıkarmalılar böyle giderse işimiz kötü yani..Ben bir oyun için bilgisayar değiştiremem.Saçmalık
  • eet ya daha önce battlefield 2 için de yüksek sistem istiyodu ben taktım low ayarlarda oynayabiliyodum
    bunda yapamıcaz demekki peki bana şu anda orta yollu bi ekran kartı ne kadara patlar?
    ismiyle beraber söylerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alumsum_89 -- 30 Nisan 2007; 20:42:43 >
  • evet haklısın alumsum_89 marvel ultimate alliance da da öyle demişti fakat ben grafik ayarlarını değiştirerek oynamayı başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 30 Nisan 2007; 20:59:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Valla ben görüntü de bir kusur bulamadım çok hoşuma gitti diyebilirim kesinlikle oynanması gereken bir yapım gibi duruyor ayrıca da oyunun yapımcısının ps2 ye çıkan spiderman2 nin yapımcısı olması da beni epey rahatlattı. Spiderman in abdominal bölgesinde ki bütün adalelerini tek tek görebiliyorum ne güzel bir detaydır bu yahu

süpersin venom koptum valla burada

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.