Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bilgisayarın remi 256 ekran kartı gforce 5200 FX 4CPU 1.59 Ghz
    OYUN ÇALIŞIR MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 29 Nisan 2007; 19:05:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

benim bilgisayarın remi 256 ekran kartı gforce 5200 FX 4CPU 1.59 Ghz
    OYUN ÇALIŞIR MI

çalışır ama sadece setup ını kurarken
  • 5200 kullanan kaldı mı ya?
  • peki ya kaç rem ve ekran kartı lazım
  • quote:

peki ya kaç rem ve ekran kartı lazım

5 rem ve 7 ekran kartı gerekiyor.
  • 1024 ram pek yeterli değil. En azından benim makinede yeterli gelmiyor. Hakkını vericem diyosan nvidia 7600+2 gb ram+dual core işlemci. Aşağısı pek kurtarmıyor maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Süper espri olmuş....
  • sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 29 Nisan 2007; 20:03:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

512 ram 7xxx serisi ekran kartı demeye getiriyorsun he Tugy
  • quote:

sağol

sağol???kime?
  • sağol lycantrophic
  • Pinky Demon şu Spider-Man 3'e çıktı yazmışsın da niye ki? Oyun internette çıkmış olsa bile piyasaya çıkmadı. Benim bildiğim oyun piyasa çıkınca Çıktı yazılır. Hem boş yere şimdi oyunu indirip bir şey beklemeyin. Tamı tamına 5 gün kaldı. Şimdi söyleyin bana oyun 5 gün sonra çıkınca tam sürümünü hiç sorun yaşamadan oynamak mı daha iyi, yoksa şimdi sabaha kadar indirmesini bekleyip, kurup, oynarken sorun yaşamak mı daha iyi? Bana göre 5 gün sonra oyunu alıp hiç sorun yaşamadan oynamak
  • güzel oyun.1950 pro 2.8 c2duo ıslemcıde kasıyor bazen 15 lere dusuyor fps.cogunlukla oyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

Pinky Demon şu Spider-Man 3'e çıktı yazmışsın da niye ki? Oyun internette çıkmış olsa bile piyasaya çıkmadı. Benim bildiğim oyun piyasa çıkınca Çıktı yazılır. Hem boş yere şimdi oyunu indirip bir şey beklemeyin. Tamı tamına 5 gün kaldı. Şimdi söyleyin bana oyun 5 gün sonra çıkınca tam sürümünü hiç sorun yaşamadan oynamak mı daha iyi, yoksa şimdi sabaha kadar indirmesini bekleyip, kurup, oynarken sorun yaşamak mı daha iyi? Bana göre 5 gün sonra oyunu alıp hiç sorun yaşamadan oynamak

zaten oyun tam sürüm olarak çıktı 5 gün sonrada aynı oyunu oynayacaksın aynı performansı göreceksin bazen bazı oyunlar türlü sebeplerle 1 hafta gibi erken zamanda çıkabiliyor.Çıkan sürüm beta sürümü değil tam sürümü.

• Esas Wii'de oynanır abi bu oyun O kontrolle acayip zevkli olur ama çok yorulursun Yarın bakayım düşmüştür belki.
  • Oyun sanırsaım tdu gibi zorlayacak birde blur varmı bunda
  • o zaman ben sadece ekran kartını yenilesem bi sorun kalmıyo hearlde?(3.0 işlemci 512 ram bide fx5200)
    fiyat verir misiniz ?
  • quote:

Pinky Demon şu Spider-Man 3'e çıktı yazmışsın da niye ki? Oyun internette çıkmış olsa bile piyasaya çıkmadı.
    Kusura bakma ama oyun internet'e düştüğü an burada "ÇIKTI" ilan edilir, bizde böyle işine gelirse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

o zaman ben sadece ekran kartını yenilesem bi sorun kalmıyo hearlde?(3.0 işlemci 512 ram bide fx5200)
    fiyat verir misiniz ?

Ram'in de yetmez, onu da 2gb'ye çıkartsan iyi olur. Fiyatlar için de Mavi Bilgisayar'ın web sitesine bir bak.
  • quote:

Pinky Demon şu Spider-Man 3'e çıktı yazmışsın da niye ki? Oyun internette çıkmış olsa bile piyasaya çıkmadı. Benim bildiğim oyun piyasa çıkınca Çıktı yazılır. Hem boş yere şimdi oyunu indirip bir şey beklemeyin. Tamı tamına 5 gün kaldı. Şimdi söyleyin bana oyun 5 gün sonra çıkınca tam sürümünü hiç sorun yaşamadan oynamak mı daha iyi, yoksa şimdi sabaha kadar indirmesini bekleyip, kurup, oynarken sorun yaşamak mı daha iyi? Bana göre 5 gün sonra oyunu alıp hiç sorun yaşamadan oynamak

Dostum zaten arkadaşların dediği gibi oyun tam olarak çıkmış bulunuyor Yani eğer oyunda bazı sorunlar oluyorsa senin 5 gün sonra alacağın oyunda da olacak o nedenle oyun şu anda tam olarak çıkmadı 5 gün sonra tam anlamıyla çıkacak gibi bir durum yok. Tdu de de böyle oldu bu 1 mart da çıktı oyun ve netten indirmeye çalışanlar oldu piyasaya ise düşmesi zaman aldı sadece bir kaç yerde vardı ama sonuç olarak oyun resmi olarak çıkmıştı yani kimse betasını veya faklı bir sürümünü oynamadı bu da aynen böyle

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.