Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaya77

quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyunu kurdum oynadım, felaket optimizasyon var, iyi sisteminiz yoksa hiç bulaşmayın. Grafikler, aksiyon çok güzel, god of war tarzı enstantane de eklemişler.

valla bulaştık artık dönüşü yok, peki p4 3.2ghz işlemci 1gb ram ve x1600pro ile tahminen nasıl bir performans alırım???

En düşük ayarlarda oynarsın, pek iyi bir performans alamazsın maalesef. Bu arada garip bişey ekran katına oc yapıp öyle deneyeyim dedim oyun şimdi hiç açılmıyor. Ps3 almak şart oldu....

• quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Shader 3 şartmış. Yani min 6600gt ayarıda kart gerekiyormuş. Ve optimizasyon berbatmış.

yanlışın var GeForce 6600(gt değil) de de pixel shader 3.0 var
  • Valla 6600gt'niz varsa zaten bu oyuna pek yanaşmayın, benden söylemesi. Bende de var kudurtuyor. Oyun garip biçimde gamepadi takıp deneyince masaüstüne atıyor. Bi de tutorial kısmındaekranda beliren tuşlara basıcağız, iki kere space'e basıyorum, sonra ağ atma tuşu çıkıyor, ona da basıyorum, 20-30 kere denedim herif yere çakılıyo alevlerin ortasına. Geçen varsa bi nasıl geçtiğini anlatırsa sevinirim. Bu oyunu da rafa atıp 4-5 sene sonra oynarım heralde.
  • Kardeş oyundan ss bari koysaydın
  • ozaman patch çıkması umuduyla beklicez
  • Hakikaten ya oyunu çalıştırmayı başarabilen arkadaşlar bari bir kaç ekran görüntüsü koyun en azından görüntü hakkında fikir sahibi olalım. Anlaşılan kötü bir port ile karşı karşıyayız oynayanların çoğu optimizasyon sorunlarından yakınıyor.
  • Merak etme venom bizim 8800 GTS'de performans sorunu olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Merak etme venom bizim 8800 GTS'de performans sorunu olacağını sanmıyorum.

Sen ne zaman sattın 7900gtx i bea bu arada 8800gts 320 mb versiyon mu ?
  • Hayır 640 MB. Aşağısı kurtarmaz.
  • Ooo pinky hayırlı olsun yeni 8800 ün Alacağını biliyordum da hala almadın sanıyordum hadi güle güle kullan. Artık geriye Crysis i beklemek kalıyorum hadi bakalım
  • c2d e6300@2.66ghz , 1gb ram, x1600xt de 1024*768 çözünürlükde ve bütün ayarlar low oyunda genellikle 25-30fps alıyorum ama kalabalık ortamlarda fps 10-20 arası

İşte ss ler
     Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 29 Nisan 2007; 0:45:11 >

• Low ile 25-30 fps demek high yapınca 15-20 gibi verir o zaman Low da graifkler güzel gibi gözüküyor
  • oyun güzel duruyor ama düşük performans konusunda crack exe den şüphelenmiyor değilim biliyorsunuz yapımcılar zaman geçtikçe exe lere tuzaklar koyuyorlar bazı oyunlarda kısıtlamalar oluyor(arma,silent hunter4 vs.) belkide spiderman3 kısıtlaması performans kısıtlamasıdır , bence bu oyunda ekran kartının yanında RAM ve Cpu ya da çok görev düşüyor
  • aynen ram ve cpu ya çok görev düşüyor benim aynı sistemle bir arkadaş var 2gb ram le high da sorunsuz oynayabiliyorduk.
  • Ekran görüntüleri çok güzel görünüyor @TheSithLord teşekkür ederiz Bir an evvel oyunu temin etmem lazım zaten spiderman hayranıyım filme de az kaldı ah ahh İlk oynadığım spiderman aklıma geldi sanırım yıl 1992 falan idi o zaman intel 286 işlemcili bir pc kullanıyordum zamanına göre fena değildi oyun da çok hoştu hatta hala duruyor tabi oynamak istediğim zaman dosbox u kullanmam gerek artık Neyse oyun hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim umarım spiderman 2 deki gibi ağı şuraya fırlat oraya zıpla gibi saçma oklar veya yazılar çıkmıyordur. Ayrıca ultimate spiderman deki gibi şehir de serbest gezip bir olay olduğunda müdahale etme gibi bir durum var bu oyunda yanılıyor muyum?

• oyun shader model 3 destekli bir kart gerektiriyor yani minumum 6600
    ama bunu destekleyen kartlarda sorun yaratıyor :D
  • Oyunun yapımcısı Spider-Man 2'nin PlayStation 2 versiyonunu yapan firma Treyarch. Sonuç olarak oyun şimdiden hit olmaya aday. Spider-Man 2'nin PC versiyonunu yapan firma ise Fizz Factor denilen bir firmaydı. Activision PC versiyonu için de Treyarch ile anlaştığına çok iyi etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 29 Nisan 2007; 17:46:26 >
  • 8800gts ve x1900xtx -x1950xtx li görüntülere bakmak lazım o zaman konuşuruz parlamayı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 29 Nisan 2007; 18:09:01 >
  • Selam ankarada nerden bulurum oyunu weya ankarada olan arkadaslardan alabilrimiyim??????
  • o zaman şöyle bişey soriyim benim ekran kartı fx 5200 3.0 işlemci var.ben %100 oynayamıcak mıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.