Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abiler optimasyon yaması gelir mi sizce?bu ne ya ne kadar yüksek görüntü vaad ediyorda yaratık-vari bi sistem istiyor.bu kadar kalitesizce optimize edilmiş oyunları satıpda evinde raha rahat oturan tüm yaşam formlarına
  • yaw bu oyunları neden port ederler anlamıyorum. adamlar hiç bi kendi sistemlerinde denememiş. bu arada arkadaşlar ekran kartım 256 mb x850 xt. hiçbir görüntü yok. sebebi ne olabilir. aynı şeyi yaşayan var mı?
  • @hathat06

Sebebi ekran kartının ShaderModel 3.0 ın desteklememesi olabilir.
  • 6600gt'de çalışıyor o kartla hayli hayli çalışır...
  • 6600GT de shader 3.0 olduğu için çalışabilir ama X850XT de sahder 3.0 yok.
  • :D Olsa da pek bi işe yaramıyo zaten....
  • Amma sorun çıkarıyor oyun ya herkes optimizasyondan şikayetçi. Maalesef son zamanlarda xbox360 dan port edilen çoğu oyun çok yüksek sistem gereksinimleri istiyor tdu i de çoğu kişi orta veya düşük sistemlerde oynayamıyor çok sorunlu çalışıyor oyun sanırım spiderman 3 de böyle. Kötü bir durum inşallah kısa süre de yama çıkarırlar da sorunlar biraz olsun düzelir.
  • Oyunu oynamayı çok istiyordum, grafik de fark etmeyecekti, düşük ayarlarda da olsa oynarım diye tahmin ediyordum. Hayallerim suya düştü. Ps2'ye çıkarsa onda oynarım bakalım...
  • oyunu hiç beğenmedim neyazıkki.ayrıca anlık takılmalar yaşadım.hemen soğudum anlıyacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 1 Mayıs 2007; 0:52:17 >
  • oyun müthiş derece kasıyor arkadaşlar // AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+Epox EP-9NPAJ / 9NPA+ / 9NPA+ Ultra (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) nVIDIA GeForce 6600 LE PCI-E
    DDR 400 768 ram //// oynanır gibi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtrl -- 1 Mayıs 2007; 1:10:15 >
  • babalar oyunun kurulumu senaryosu güzel birde sanki matrixin iskeletini almis gibime geldi
    hani birseyler yapiyosun gücün cogaliyor ya da ne biliyim
    elimde sparkle gt8600 var full oynuyorum ama grafik pek de demiyim hic ic acici degil..

• Çok kötü yorumlar geliyor acaba sadece oyun sisteminizde kastığı için mi böyle diyorsunuz yoksa oynanış falan da mı kötü? Yani görevler, şehirde gezmek vs.. zevkli değil mi acaba? Kim yorum yapsa kötü diyor oyuna yahu daha oyunu oynamadık soğutmayın hemen bizi de Gerçi ne kadar kötü densede en sevdiğim karakterlerden birinin oyunu ve illa ki oynayacağım. Spiderman 2 gibi komik bir oyunu bile sırf spiderman için oynadım bunu mu oynamayacağız canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmtrl

oyun müthiş derece kasıyor arkadaşlar // AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+Epox EP-9NPAJ / 9NPA+ / 9NPA+ Ultra (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) nVIDIA GeForce 6600 LE PCI-E
    DDR 400 768 ram //// oynanır gibi degil

RAM ve ekran kartın oynanmamasını sağlıyor özellikle ekran kartın shader 2.0 desteklediği için performans sorunu yaşıyorsun bundan sonraki oyunlardada böyle durumlar çok olacaktır ekran kartı alacaklar sabretsinler zira bu ay ATI dx10 piyasasını ele geçirecek 10 tane dx10 kart piyasaya sürecek bu da fiyatlara yansıyacak sabredin .

"AMD şirketi, Mayıs aynın sonunda 10 adet DirectX 10 uyumlu ürünü piyasaya çıkaracağını duyurdu. Tüm müşteri profillerini ve teknolojileri kapsayacak yeni seri bu ekran kartları, AMD�nin ve dolayısıyla ATI�nin pazardaki eski gücüne yeniden kavuşmasını sağlayabilir. AMD�nin piyasadaki rakibi Nvidia�nın hali hazırda DirectX 10 destekli ürünleri raflarda bulunuyor ancak şu gerçeği de kabul etmek gerekir ki Nvidia�nın 10 adet farklı DirectX10 destekli ürünü bulunmuyor. Bakalım ekran kartı rekabeti biz kullanıcılara nasıl yansıyacak."

alıntı techno-labs.com dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 1 Mayıs 2007; 11:32:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Çok kötü yorumlar geliyor acaba sadece oyun sisteminizde kastığı için mi böyle diyorsunuz yoksa oynanış falan da mı kötü? Yani görevler, şehirde gezmek vs.. zevkli değil mi acaba? Kim yorum yapsa kötü diyor oyuna yahu daha oyunu oynamadık soğutmayın hemen bizi de Gerçi ne kadar kötü densede en sevdiğim karakterlerden birinin oyunu ve illa ki oynayacağım. Spiderman 2 gibi komik bir oyunu bile sırf spiderman için oynadım bunu mu oynamayacağız canım

kardeş oyun çok güzel oynanış bakımından, tamam bariz optimizasyon sorunu var ve bence yama çıkmayacak çünkü treyarchın konsola yaptığı oyunu beenox port etti pc ye ama bu tarz oyunlarda grafik kesinlikle 1. planda değil benim için başkalarını bilmiyorum:

Oyun hakkında konuşmak gerekirse bence çok çok güzel ultimate spiderman gibi koca manhattan'da spin atıyoruz, ama bunda filmdeki gibi enstantaneler mevcut mesela ağ atıp gezerken birden polis arabalarının helikopterlerinin bir yere doğru sirenlerini açarak gittiğini görünce peşlerine düşüyoruz ve kötü adamları bulup pataklıyoruz. Burası aynen filmdeki gibi olmuş. Bölgelere ayrılmış manhattan'da bazı bölgelerde suç oranı seviyeleri var bu sebeple bazı bölgeler sakinken bazı bölgelerde ise devamlı kötü adamlar karşımıza çıkıyor.

Bence oyun grafik olayını saymazsak ki bence full de süper görüntüler alınıyor ama gerek yok spiderman 2 faciasından sonra bu oyun manyak ötesi bence. Her fan oynamalı bence ben sistemimde 1024*768 aa kapalı fullscreen effect açık gölge açık şehir detayı medium ve altındakini hatırlayamadım o da medium 15-25 arası hatta 30 fps arası oynuyorum. Zaten spidey'i süper yapmışlar poligon manyağı olmuş.

Tuş kombinasyonu gayet basit. Bazı bölümlerde senden belirli tuşlara basmanı istiyor bu şekilde görevi yapıyorsun ve bence tam cuk oturmuş bu. Mesela araba kovalama sahnelerinde aracın üstüne atlayıp adamları pataklıyorsun evet bunda artık adamları pataklıyorsunuz arabayı değil adamlar camdan sarkıyor :) sonra 1-2 tuş kombinasyonu ile değişik şekillerde aracı durduruyorsunuz bence çok hoş. Ağ atma sistemi çok gerçekci sadece ağı attığınızda dönerek gidip yapışıyor ağ. Birçok ufak oyun da mevcut fotoğraf çekme ki fotoğraf makineniz her zaman elinizin altında istediğiniz yerde foto çekebilirsiniz.

Seslendirmeler film oyuncularına ait sanırım sadece marie jane'in sesi kendini değil. Oyunda mekanda fazlaca yer altına metroya vs iniyorsunuz. Sözün özü oyun kendini oynatacak harika bir oyun kim ne derse desin.

bu oyunda yüzmede var... daha doğrusu artık spidey yüzebiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 1 Mayıs 2007; 12:24:10 >

• Ağzına sağlık @skywalkerhan kardeş Sonunda oyun hakkında iyi bir şeyler duydum ya Grafikler benim çok hoşuma gitti aslında. Yani üstte ki görüntüler bence gayet güzel ama çok iyi olmasa da oyun ultimate spiderman dan biraz olsun daha iyiyse bile sorun yok demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ağzına sağlık @skywalkerhan kardeş Sonunda oyun hakkında iyi bir şeyler duydum ya Grafikler benim çok hoşuma gitti aslında. Yani üstte ki görüntüler bence gayet güzel ama çok iyi olmasa da oyun ultimate spiderman dan biraz olsun daha iyiyse bile sorun yok demektir.

Oyun ultimate'den kat kat gerçekci ve daha hoş üstte anlatttıığım olaylar oyunu çok daha güzel hale getiriyor. Aslında ben biraz daha abartıp Peter olarak gezebilmeyi de isterdim. Evimize gidebilmeyi belki vardır 2. oyunun ps2 versiyonunda vardı bu tarz şeyler oyun çıkmadan 2. sinin ps2 versiyonunu oynamıştım. Zaten 2. oyunu alıp grafik ve diğer yönlerden baya bir geliştirerek önümüze sunmuşlar ve bu sefer PC de felaket yaşamadıık allahtan..

grafiklere kimse laf diyemez bence ama tabi çok çok iyi bir sistem lazım, Şehir çok canlı öyle kısıtlı sayıda araç yok mesela baya bir araç var ve hepsinin neredeyse kendine ait motor sesleri var. Neredeyse herşeyle etkileşime girebiliyorsunuz yol üzerindeki çöp bidonlarına varıncaya kadar. Duvarlarda asılı reklam panoları, bayraklar vs hepsi oyunda gerçekci görüntü değil yani içlerinden geçip gitmiyorsun. E daha ne ister bu millet anlamıyorum. Grafik ayarlarını kısıp oynayacaksın kardeşim kasıyorsa. Spidey zaten poligon manyağı olmuş çok şahane oyunda ışıklandırmadan oluşan zorlamalar mevcut geceleri daha zorluyor oyun benim görüşüm.

Daily Bugle nin içini görmelisin dostum gerçekten yaşayan bir şehir yapmış adamlar, Bu oyunun değerini bilmeyeceklere çok istirham ederim.

ben biraz daha youtube'dan video izleyim bari akşama kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 1 Mayıs 2007; 13:27:43 >

• oyunu çekince bikaç görüntü koyarım buraya bakalım x1900xtx ne yapacak

• yükledikten sonra oyunu açarken bende hata raporu gönder diyor
  • Lafı ağzımdan aldın @skywalkerhan dostum bende peter parker olarak etrafta gezinmek eve gitmek veya okula falan gitmek olsun isterdim ama sorun değil sen ultimate den güzel diyorsan hiç sorun değil Bir de rica etsem biraz daha ekran görüntüsü koyar mısınız? Şöyle havalarda uçarken falan
  • yaaa daha ilk yerden çıkamadım.nefret eder duruma geldim.biraz yardım yaa.bizde görelim şu meşhur şehiri

3 tane adam geliyor.öldürüyorum.olmadı baştan diyor.hertürlü kombinasyonu denedim olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 1 Mayıs 2007; 14:19:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.