Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kartopu2

oyunu çekince bikaç görüntü koyarım buraya bakalım x1900xtx ne yapacak

Bi de oyunu açamıyomuşsun ne gülerim.

• @rap_üstad nedir orası training bölümü falan mı? Direk şehirde başlamıyorsunuz sanırım önce böyle bir alışma bölümü falan geçmeniz mi gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

yaaa daha ilk yerden çıkamadım.nefret eder duruma geldim.biraz yardım yaa.bizde görelim şu meşhur şehiri

3 tane adam geliyor.öldürüyorum.olmadı baştan diyor.hertürlü kombinasyonu denedim olmuyor

Spider-Man 3 (ÇIKTI)

training bölümü gibi birşey burası ve oyun küçük bir video ile başlıyor bir binaya saldırıyorlar sizde kurtarmak için binaya geliyorsunuz sonra bir iki kombo hareketi öğreniyorsunuz ve oyunun en güzel yeniliğini öğreniyorsunuz. bahsettiğim bu yenilikde şu bazı aksiyon sahnelerinde ekranda bir tuşa basmanız söyleniyor zamanında basarsanız ilerliyorsunuz yoksa baştan yapmanız gerekiyor. Aslında bu biraz sıkıcı gelebilir ama bu olay daha görsel güzellik ekliyor oyuna..

Arkadaşım orada senden istenen belirli tuş kombinasyonunu kullanarak kombo yapmak direktifler solda yazıyor. Spider reflex denen bir olay var default ayarda Q tuşu ile adam sana saldırdığı anda bu tuşa basacaksın oyun yavaşlıyor ve ekranda başka bir tuşa basman için belirecek tam o anda o tuşa basacaksın olay bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 1 Mayıs 2007; 15:10:17 >

• şehire çıktım ve birkaç bölüm geçtim.bütün laflarımı yutuyorum.grafikler çok güzel.test driver daki gibi bir haritaya sahip(venom800 özellikle senin hoşuna gidicek)şehir çok kalabalık ve hayat devam ediyor.birçok görev yapabiliyorsunuz.sadece dövüşmek değil yanioyun görsel olarak cidden muhteşem olmuş.filmin içindeymiş hissi veriyor.

son olarak verdiğin bilgi için teşekkür ederim skywalkerhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 1 Mayıs 2007; 16:16:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

şehire çıktım ve birkaç bölüm geçtim.bütün laflarımı yutuyorum.grafikler çok güzel.test driver daki gibi bir haritaya sahip(venom800 özellikle senin hoşuna gidicek)şehir çok kalabalık ve hayat devam ediyor.birçok görev yapabiliyorsunuz.sadece dövüşmek değil yanioyun görsel olarak cidden muhteşem olmuş.filmin içindeymiş hissi veriyor.

son olarak verdiğin bilgi için teşekkür ederim skywalkerhan

işe yaradıysa ne mutlu

• @rap_üstad oyunu beğenmene sevindim. Sanırım çoğu arkadaş oyuna şans vermeden kötü diyor çünkü sizin yorumlarınızdan anladığım kadarıyla biraz ilerleyince ne kadar zevkli olduğunu anlıyorsunuz galiba Haritanın büyüklüğü her zaman için oyundan zevk almamı sağlayan şey olmuştur benim için özellikle ultimate spiderman de şehirde gezinmekten büyük zevk alırdım hala alıyorum Gezinirken suçlulara müdahale edip onları önce pataklayıp sonra polise teslim etmek epey zevkli oluyordu zaten onun daha detaylısı spiderman 3 de var dediniz eh bize de sadece oyunu alıp denemek kaliyor artık Evet arkadaşlar gelsin ekran görüntüleri lütfen Sadece yorum yapmakla kalmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 1 Mayıs 2007; 17:12:03 >

• benim en çok hoşuma giden olay şu polis arabalarını takip etmek oldu. M tuşuna basıp çıkan haritayı görmelisiniz 3 boyutlu süper bir harita koymuşlar. Yalnız özgürlük heykeline gidemedim sanırım gidilmiyorda geri dönüyor spidey.. Map'da 3 değişik bölüm var mission, activision ve crime (böyle hatırlıyorum oyun eved :( ) en son enson seçenek şehirdeki suç yüzdeleri veriliyor anladığım kadarıyla bu bölgelerde yapacağımız savaşlar suç yüzdesini düşürmek adına ve bu bölgelerde aksiyon daha bol. Ultimate'deki gibi yarış yaparak yada adam döverek güçlerimiz çoğalmıyor bize belli etmeden kendiliğinden gelişiyor ağ atarak gezdikçe ağ atma web zip gibi özelliklerimiz dövüştükçe de kombolar gelişiyor, zaten ekranın sol alt köşesinde yazıyor bunlar ama belirli şekilde değil..
  • oyunun frklı linkini hiçbir yerde bulamıyorum indirmek istiyorum tek link olmuyor IP ADRESİ NASIL DEĞİŞTİRECEĞİM LÜTFEN BİRİ YAZSIN
  • valla yeni umutlarımı da bu oyuna bağlamış durumdayım. son birkaç hafta içinde hangi oyunu kursam en fazla 2-3 gün sonra kaldırıyorum bilgisayardan..(STALKER, Resident Evil 4) Hayır sorunum sistem yetersizliği olsa bişey demicem ama nedense son zamanlarda çıkan oyunlar sadece bana mı oluyor bilmiyorum ama bi süre sonra baymaya başlıyor..hep aynı şeyler..
    neyse indiriyorum görecez bakalım..
    bu arada oyunu gamepad ile oynamak daha mı keyiflidir acaba? 75 lira verdik gamepad aldık, bari bu oyunda bi işe yarasın
  • GeForce 6600(Gt değil) de de pixel shader 3.0 var.SC double agenti oynamıştım.lakin yorumlar rezalet ötesi acil YAMA lazım bu oyuna.umarım çıkartırlar.siz ne düşünüyorsunuz?harekete geçecekler midir?
  • arkadaşlar sp3 ün videolarını izledim ve oyunda bilmem kaçyüz tane combo atlama zıplama o bu şu var yani pc de rahat rahat oynanırmı gerci oynamaya başlıyan arkadaşlar olmuşta kasmazmı biraz ps da bile oynamıştım baya zordu oynamak örümcek bu yerinde durmuyorki
  • Yükendi bakalım oynayabilcez mi.
  • arkadaşlar benim pc nin özellikleri P4 3.0Ghz 128 MB NVIDIA 6600 512MB RAM BU ÖZELLİKLERDE ÇALIŞIRMI BEN Ultimate Allince
    oynamıştım ve çok rahat çalışmıştı acaba bunda bir sorun olurmu şimdiden teşkler
  • @cell34

çalışır ama nasıl çalışır orasını bilemem
  • yani kasma olurmu eğer olursa çok üzülürüm yıllardır bu oyunu bekliyorum ultima allince oldu bu da olur herhalde ben öyle düşünüyorum hatta bitirdim
  • kasma tabiki olur 512 ram ve 6600 ekran kartıyla, hemde baya bir kasar diye düşünüyorum. bir iki mesaj yukarı bakarsan minimum sistem gereksinimlerini görürsün herhalde ne kadar kasacağını tahmin edersin. Umarım ilerde bir patch çıkarırlarda bu sorunu düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 1 Mayıs 2007; 22:01:49 >
  • Grafikler kesinlikle mükemmel Ve dediğinize göre fotoğraf çekebilme yüzebilme varmış. Orası harika olmuş. Hatalarını anlamışlar. Hele şu 3D harita mükemmel. Şu 4 Mayıs gelse de bende alsam. İndirmiyorum çünkü MB yazmasın

Siz ne derseniz deyin, benim makina kasmaz. Sizin bilgisayarlar çok eski olabilir. Akbabalar sizi

Benim PC o an oyundan başka birşeyle ilgilenmezsem hiç kasmaz. Hem benimki çok eski değil. 2005'te aldım

Neyse 4 Mayıs gelsin, filmi göreceğiz. (Cümleyi tekrarlamak istiyorum çünkü ben oyunu indirmedim Neyse 4 Mayıs gelsin, filmi de oyunu da göreceğiz.)

• benimki kasmaz diye düşünüyorum çünkü buna benzer bissürü oyun oyndadım ve çok rahat çalıştı buununda çalışaağına eminin cevap veren arkadaşlara teşekler
  • ya abi ben rami vsyi degiştirdim 1gb ram nvidia 7600 fakat dual core işlemci bulamadım peki oyun şimdi
    çalışır mı ve birşey soracağım oyunu iyi oynamak için 2gb ram şart mı yoksa 1 gb ram yeter mi.(1gb ram oyunu yavaş mı çalıştırıyor?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 1 Mayıs 2007; 22:38:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

ya abi ben rami vsyi degiştirdim 1gb ram nvidia 7600 fakat dual core işlemci bulamadım peki oyun şimdi
    çalışır mı ve birşey soracağım oyunu iyi oynamak için 2gb ram şart mı yoksa 1 gb ram yeter mi.(1gb ram oyunu yavaş mı çalıştırıyor?)

benide 2 gb ddr2 667mhz ram olmasına rağmen istediğim hızda çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.