Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT
    başka bir oyun yükle ve oyna, o zaman görürsün sorun oyunda mı, klavyede mi, bence sorun büyük ihtimal klavyede

diğer oyunlarda hiç bir sorun yok bütün tuşlar gayet düzgün çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT
    başka bir oyun yükle ve oyna, o zaman görürsün sorun oyunda mı, klavyede mi, bence sorun büyük ihtimal klavyede

diğer oyunlarda hiç bir sorun yok bütün tuşlar gayet düzgün çalışıyor.

hımm, garip
  • İndirip oynamaya değermi beyler ona göre bakacam torrentlere
  • Arkadaşlar oyun sizce nasıl?

Xbox ta çekmeyi düşünüyorum ama.Ps2 versiyonunun yarısını bitirdim.Tabi bu farklı...
  • Oynamayı/internetten indirmeyi düşünen arkadaşlar,youtube'dan gameplay videolarına baksınlar.Bana göre güzel bir oyun ancak Web of shadow'u beklemeyi tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 29 Eylül 2008; 22:44:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Oynamayı/internetten indirmeyi düşünen arkadaşlar,youtube'dan gameplay videolarına baksınlar.Bana göre güzel bir oyun ancak Web of shadow'u beklemeyi tercih ederim.

Sanki bakmadık
  • sinemasına çıktığı ilk gün gittim oyunuda ps2de oynamıştım ama 1 haftada bitti oyun
  • arkadaşlar bir sorun var bu oyun konusunda.yüklüyorum fakat açtığım zaman sadece siyah bir ekran karşıma çıkıyor,öyle kalıyor.Ekran Kartı ATİ(256 MB) olarak yüklü.RADEON 9250.Ram 512 Mb...acaba sistemle alakalı bir sorun olabilir mi?
    not:ben de Visual Studio C# yüklüydü,açmıyordu.hata veriyordu C# programıyla ilgili.sildim tekrar açmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mur4ttt

arkadaşlar bir sorun var bu oyun konusunda.yüklüyorum fakat açtığım zaman sadece siyah bir ekran karşıma çıkıyor,öyle kalıyor.Ekran Kartı ATİ(256 MB) olarak yüklü.RADEON 9250.Ram 512 Mb...acaba sistemle alakalı bir sorun olabilir mi?
    not:ben de Visual Studio C# yüklüydü,açmıyordu.hata veriyordu C# programıyla ilgili.sildim tekrar açmıyor.

Hocam ekran kartın yeterli değil en başta. Rodeon9250 maalesef SM2 desteğine sahip. Bu oyun SM3 ister. 9250 çok eski bir ekran kartı maalesef. Yeni oyunlardan çok azını çalıştırabilir.
  • Abi ne yalan sölliyim 2 oyunuda kötüydü.Bu nasıl bilmiorum.deniyicez görcez
  • Ya lütfen biri yardım etsin oyunu aldım baktım donuyo ekran kartı adım donukluk halloldu sevindim derken okadar geldim save yapıyom ''save unsucesfull'' diyo yardım edin lütfen.
  • save sorunu oturumun isminden kaynaklı Türkçe karaklerleri kullama yeni bir oturum aç oradan oyna save yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Film görevleri haritada kırmızı örümcek şeklinde olanlar. Ama diğer ögrevleri yapmadan filmin senaryosunu yapamıyoruz o kötü olmuş :( Yalnız uçmak çok zevkli ya. skywalkerhan bi video koymuş adam Daily Bugle'dan şehrin diğer ucuna uçuyodu bu gün aldım bende onu acaip zevkli ya

O uçuş yerinden sadece Daily Bugle binasında mı var? Yoksa başka yerlerde de var mı?
  • Ne oyunda bu oyun için ekran kartımı değiştirmiştim çok güzel nostalji oldu.
  • arkadaşlar bbu spıderman 3 te siyah spıderman nasıl olunuyo bir türlü bulamadım yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazcehennem

arkadaşlar bbu spıderman 3 te siyah spıderman nasıl olunuyo bir türlü bulamadım yardım edermisiniz?

oyunun ilerleyen bölümlerinde siyah forma dönüşmeyi kazanıyorsun pc'de hangi tuş bilmiyorumda sony'de üçgen ile oluyordu
  • Çok sayıda spiderman oyunu çıktı fakat sp3 kaplama olarak olmasada, en gerçek manhattan harita tasarımına ve büyüklüğüne sahip bir harita büyüklüğü sunmuştur.Son çıkan ps4 spiderman oyunu dahi bu sp3 teki harita tasarimina ve büyuklugünde degildir.Gerçek hayat olceklemesinde olmasada sp3 gerçek manhattan haritasiyla birebir aynıdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 24 Ağustos 2019; 19:10:56 >

• Çıktığı zaman oynuyamamıştım.
    Çok oynamak istemiştim çok severdim spidermanı.
    Sonra yeni bilgisayarım alınmış ve oynayabilmiştim
    Bana bü hüzünlenme geldi

Spiderman 2 de güzeldi ama oyunun sonlarına doğru save dosyaları birbirlerine giriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 13 Temmuz 2015; 11:05:30 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.