Şimdi Ara

Şöyle bir vücut için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır dan -hatta eksi 1 den belki- ne kadar süre çalışmak gerekir maksimum? Maksimum dedim çünkü kimisi daha çabuk sonuç alır kimisi daha geç sanırım.
    Rahmetliyi de analim bu arada Fit adamdı...
     Şöyle bir vücut için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsoprano -- 19 Mayıs 2016; 16:26:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tsoprano T kullanıcısına yanıt
    Bir buçuk, iki yil tabi dogal olmak sartiyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperFU

quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

2 yıl mı =D şu çok abartı bir vücut değil, azimle çalışıp doğru beslenirsen 7-8 ayda bundan daha iyi olursun adam fit ama öyle ahım şahım kası yok

Niye 2 yılda abartı vücut mu yapılıyor? Adam tamamen vücudu salık bu fotoğrafta. 7 ayda yapsın biri bu vücudu tüm yaptığım sporlari bırakırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogal olarak vücut yapmak, bulk yapmak, definasyon yapmak?
    Su vucut iki yil arkadaslar. Sen vucut yaparsin ama onun estetikligini iki yilda saglarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

2 yıl mı =D şu çok abartı bir vücut değil, azimle çalışıp doğru beslenirsen 7-8 ayda bundan daha iyi olursun adam fit ama öyle ahım şahım kası yok

Niye 2 yılda abartı vücut mu yapılıyor? Adam tamamen vücudu salık bu fotoğrafta. 7 ayda yapsın biri bu vücudu tüm yaptığım sporlari bırakırım.

:(( Üzüyosun Ramiz . 7 ayda zayıf biri bu vücudu yapar .

• göbeklı olmadıgnı sayarsak 50 kg 180 boy var desek 7-8 ay , göbeklıysen erıtmen gerek
  • Tsoprano T kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 36 cm kol 101 cm göğüsten bahsediyoruz eğer ki 26 cm gibi kol ölçüsünden başlarsan 1 sene alır 36 cmye gelmen zaten 36 ya kadarki yolculuk kolay biraz daha yani 26-36 1 sene sürerken 36-40 da yaklaşık 1 sene sürer yani rahmetlinin vücudu iri değil özetle ben 1 sene diyorum özenli çalışma ve baya özenli diyetle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

:(( Üzüyosun Ramiz . 7 ayda zayıf biri bu vücudu yapar .

Yapar demekle olmuyor tamam yapsın hadi adamın 36-37 cm kolu var zayıf biri nasıl 7 ayda 37 cm kol yapacak? göğüsleri fazla yok 100-105 civarıdır.Zayıf birinin göğüsleri başlarken 85-90 olacaktır ki 7 ayda yapması yine çok zor.Size böyle salıkken vücut dandik görünüyor heralde.Adamda trapezlerle omuz çatısını gördünmü? 7 ayda kim yapacak bunu? Ayrıca zaten bodyci değil fitness adı üstünde.Ortalama olarak güzel bir vücut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

göbeklı olmadıgnı sayarsak 50 kg 180 boy var desek 7-8 ay , göbeklıysen erıtmen gerek

185 boyunda 90 kiloyum. Göbek de var durum budur. Yine 8 ay falan mı sürer?

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsoprano

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

göbeklı olmadıgnı sayarsak 50 kg 180 boy var desek 7-8 ay , göbeklıysen erıtmen gerek

185 boyunda 90 kiloyum. Göbek de var durum budur. Yine 8 ay falan mı sürer?

Bilemiyorum hocam hıc kılo vermeye calısmadım ne desem yalan olur sıkı bı dıyet surecınden sonra zaten o kadar kalır onun uzerıne bırazda sız eklersınız yıne o cıvarda surer dıye dusunuyorum

• 1.5 senedir yapıyoruz sporu fitness olarak 55 56 kg dan 70 olduk hacim sağladık ama hala ufağız .Yukarıda arkadaşlar 7 ay felan demişler bilmiyorum ama zor ,burda maddi imkanlar çok önemli öğrenci adamız birçok şeyi alamıyoruz veya zamanında yiyemiyoruz . Başlarken baya zayıfdım bilmiyorum belki kollar 22-23 cm şuan 30-31 , sıkınca 34.5 .Demem okii para para para :)
  • Cok disiplinli bir sekilde 9-12 ayda yapilir. Tabiki supplement şart. Supplementsiz süre uzar.
    R.i.p paul walker :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Cok disiplinli bir sekilde 9-12 ayda yapilir. Tabiki supplement şart. Supplementsiz süre uzar.
    R.i.p paul walker :(

Kardeş supplementler %5 max etki verir o da maxx çok önemli falan sanıyorsunuz şunları.Whey+kreatin al geç yok bcaa ayrı yok glutamin ayrı ne gerek var.Adam gibi wheyin içinde kreatin hariç hepsi var zaten

• Dostum herşeyin saf olanı iyidir , protein tozunun gramajı genelde 30 gram ne kadar protein var 24 diyelim 1,5 gram yag 2 gram şeker 27.5 kaldı 2.5 gram . Ne kadar işe yarar ? kreatini saf aldınmı 5 gram , bcaa desen xtend kendi başına 12.5 gram . Millet boşuna mı kullanıyor hepsini kombinasyon yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

Dostum herşeyin saf olanı iyidir , protein tozunun gramajı genelde 30 gram ne kadar protein var 24 diyelim 1,5 gram yag 2 gram şeker 27.5 kaldı 2.5 gram . Ne kadar işe yarar ? kreatini saf aldınmı 5 gram , bcaa desen xtend kendi başına 12.5 gram . Millet boşuna mı kullanıyor hepsini kombinasyon yapıyor :)

Supplementlere bel bağlayıp yemeği es geçen tipler var hocam benim sitemim onlara.

• Creatin dehşet bişey yalnız ben korkarak başladım sonuçta kreatin dediğimiz şey böbrek yetmezliğinin uyarıcısıdır kanda artması , bir şekilde cesaret edip başladım da gelişimi öyle ahım şahım artırmadı ama güçte öyle böyle bir gelişim değil hiç beklemiyordum belki psikolojiktir ama miyofibril gelişim için kreatin tek geçerim.

• Aynen o konuda hem fikiriz yemek olmazsa suplement olayı boşuna para kaybı
  • Supplementsiz vücut gelişir . 100 lerce lira dökmek saçmalıktır .malesef Türkiyede suplementler aşağıdaki fotoğraftaki gibi sanılıyor :((
    Bu mesaja eklenen görseller:

Şöyle bir vücut için

• 2-2,5 sene arkadaşlar vücut geliştirmek o kadar kolay değil inanın. Jeff Seid gibi adamları görüp bu tarz vücutlar atıyorsunuz ama zaten onlar doğal değil. Şu vücut en az en az 2 sene. Tabi boy kilo gibi faktörler dd önemli ama 185 boyundaki bi adam için en az 2 sene.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.