Şimdi Ara

Şöyle bir vücut için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kol 36dan 40 a ne kadar sürede çıkar tahmini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 22 Mayıs 2016; 10:09:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu işi hayatın bir parçası olarak bakmak lazım nasıl hergün yemek yiyoruz su içiyoruz onada zaman ayırıp sporumuzu yapıp dinç şekilde hayatımızı devam ettirmemiz lazım illa gelecek sonucu...gelişeceksiniz besinde çok önemli tabi her zaman dikkat etmeye çalışmak lazım ama arada kaçamaksızda tadı kalmıyor hayatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Cok disiplinli bir sekilde 9-12 ayda yapilir. Tabiki supplement şart. Supplementsiz süre uzar.
    R.i.p paul walker :(

kardeş bunları neye dayanarak yazıyorsunuz? nasıl bir spor geçmişiniz var?
  • Hiç kimse size net bir süre veremez. Ben 6 ay veya 9 ay dersem sizi sadece yanıltmış olurum. Biyolojik yapınız, beslenme düzeniniz, dinlenme zamanlarınız, gündelik yaşantınız, spora ayırdığınız vakit filan derken kıssadan hisse bu tür faktörler süreyi uzatır veya kısaltır. Ek olarak Paul Walker'ın yaşam tarzı tabiki bizimki gibi değildi. Onların sağladığı spor eğitmenlerini, yedikleri yiyecekleri vs vs gibi faktörleri göz önünde bulundurursak bizim spor adına konumlandırdığımız şartlarımız gerçekten çok zor. Kendisinin bu vücudu kazanmak adına yaptığı 10 günlük besin harcaması belki benim bir maaşımdan fazladır. Sorduğunuz soru kaç ayda yaparımdan ziyade ben bu vücudu yaparıma dönüşürse zaten bir süre sonra kendinizde sağladığınız değişimi gördükçe durmak bilmeyeceksiniz.

Ayrıca supplementsiz yapılır yapılmaz olayına değinmek isterim. Öncelikle supplement olayının klişesi olan BESİN TAKVİYESİ cümlesini aklınıza kazıyınız. Zaten günlük almanız gereken değerlere ulaşırsanız supplement kesinlikle gereksizdir. Günlük almanız gereken değerleri ulaşabiliyorsanız güç takviyesi vs vs gibi supplementleri almanız gereksizdir. Zaten günlük almanız gereken değerleri alıyorsanız dengeli şekilde beslendiğinizin göstergesi olacaktır. Bu sayede vücudunuz her an dinç ve enerjik olacaktır.

• 7-8 ayda yapar diyenler olmuş :DDD Adamın boyu 1.88 beyler 1.65-1.70 değil...boy 1.88m kg:80-83kg :D 1.88 boya 83kg o kütleyi 7-8 ayda kişi zayıf yağlanmayan biri bile steroid vesaire olmadan(varken belki koyabilir ki koyamaz bence ama yine de emin değilim) olsa koysun ben sporu bırakacağım bir daha da yapmayacağım.Hatta siz bırakın 7-8 ayı 2-2.5yılda yapın öpün başınıza koyun : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 22 Mayıs 2016; 17:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Supplementsiz vücut gelişir . 100 lerce lira dökmek saçmalıktır .malesef Türkiyede suplementler aşağıdaki fotoğraftaki gibi sanılıyor :((
    Bu mesaja eklenen görseller:

Şöyle bir vücut için

Daha iyi anlatılamazdı.Supplementler.com'a girin herhangi bi supplementin yorumlarına bakınca genel olarak insanımızın olaydan ne kadar uzak olduğu belli oluyor.

Whey al geç

• 7 ay diyenler 7 ay spor yapmışlar mı acaba. Herkes bu işe çok büyük umutlarla başlıyor.
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu vücutta tam olarak ne var anlayamadım ben . Ortak kanı 1 seneden az sürede yapılmaz ama ben hala ikna olmadım . Karın bölgesi zayıf . Göğüsleri falan yeni yeşillenmiş büyük değil . Kol + omuz var biraz ama biraz yani

• boyu çok uzun o vücut fotoda görüldüğünde adam sanki 1.73 1.75 boyunda bir insan gibi görülüyor ama 1.88 boyu var adamın,bi tarafta 1.73-1.75 boydaki bir vücuda şu resimdeki hali hacmi vermek var bir de 1.88-1.90 boydaki bir vücuda şu hali vermek var.

Uzun boyda vücut dolmaz.Aynı kiloyu 1.70lik adam alsa 2 kat fazla görünecekken 1.88lik adam aynı kiloyu alınca yarısı kadar anca gözüküyor.+adam 83 kg da yağ oranı %8.5-9 gibi birşey.Şu adam şu 83 kgda %8.5-9luk yağ oranını 1.88 m boyda değil de 1.73 lük boyda yapsaydı emin ol oha vücuda bak bu vücudu doğal 4-5 senede yapamazsın,belki anca yaparsın vesaire derlerdi.83kg da %8.5 9 yağ oranı demek %6-6.5ta 79-80kg yağ oranı demek

Şöyle diyeyim kısa olarak varsayım olarak rpaul walker'ın 1.88m boya 83kg %9 yağ oranı olması demek 1.73-1.75m adamın 70kg %9 yağ oranı olması demek.Burada soru 70kg %9 yağ oranında vücutta pek su tutmadan kas kütlesi cogunlugu olan vücudu kaç ayda yaparım.yoksa kas kütlesinden çok su kütlesi alarak 58-60kg adam 6-7 ayda 70kg pekala olabilir.Fakat o su kütlesini lean muscle olarak saymıyoruz.Hafif karbı kestiğin zaman gidiyorlar onlar zaten yarışmacıların da off seasondaki %9 civarı yağ oranlarından %5-5.5lara inerkenki devasa kilo farklarındaki mantıkta burada.

boyu aynı olan vücut yapısı da aynı olan iki kişiyi yan yana koyalım, birinde su fazlalığı olarak %9 yağ oranlı 70kg vücut olsun,diğerinde su fazlalığı olmayan pek vücudunda su olmayan %9 yağ oranlı 70kg vücut olsun.İkisi arasında çok fark olur görüntü olarak.Ve öyle büyük miktarlarda susuz lean muscle-yağsız kas kütlesi- almakta öyle 6-7 aylık olay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 22 Mayıs 2016; 22:44:10 >

• Wow wow wow haram.6 ayda efsane bulk yaparak kaç kiloya çıkıyorlar(definisyonda da 2 ayda 20kg verecek derecede kg aldığına göre "efsane bulkta" da 6 ayda herhalde bi 30-40kg alıyorlardır o zaman : D ) da 2 ayda 20kg veriyorlar ? +2 ayda 20kg verirken kas kaybetmiyorlar ve "efsane derecesinde" definisyon yapıyorlar hem de doğal olarak ? Haramm...

Madem uçuştayız ben de söyle diyeyim mahalleden 1995 li bir kardeşim vardı.Genetiği çok iyiydi hiç spor salonuna yazılmadan sadece şınav barfiksle adam bundan daha iyi vücut(?) yaptı(1.84-105 kg %18-19 civarı yağ oranı vardı kendi kendine yemek yemeyi kesti diyet yaptı spor salonuna gitmeden 85-86 lara falan düştü ve bu ara hep ekmek arası margarin nutella vesaire yiyerek yaptı vücudu : ) (deli gibi de güçlüydü salona başladıktan 2.5 ay sonra 40-40 giriyordu bench presse zaten 2.hafta 17.5 falan giriyordu) daha sonra sakaryada üniyi kazandı saldı kendini ama 3 ay spor salonuna geldi o ara iyi beslendi günde 1 tavuk falan yemeye basladım falan diyordu 3.ayın sonundaki ölcüleri suydu; ölçülerini de vereyim de belki : OO diyenler olur kilosu 90-92gibiydi ( göğüs 127 cm,omuz 137.5 cm,kol 42.5cm) Yersen diyeyim sonuna da : D ha bu arada harbiden ölcüleri oydu o konuda yalan yok ama yağ oranı yine bir en aza 16-17 vardı. ben hayatımda ilk kez çevremde spor salonunda doğal çalışanlarda 145cm omuz görmüştüm zonguldakta 1senedir spor yapıyordu sormustum ilkokuldan beri yüzme takımındayım demişti(adam harbi kapı gibiydi yaşı da 23-24 falandı sene 2013te),diğeri de bu kardeşim.

Paul Walker'a gelirsek bu adam 83 kg---"83".yağ oranı da %9 gibi.Hadi yap %9 yağ oranında 83 kgluk bir vücut 7 ayda.

Talk is cheap.It is important to doing a thing than talking about it.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 23 Mayıs 2016; 11:51:48 >

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlar da vücudu yermiş ama bana çok iyi gözüktü bu vücut yani tam ayarında gibi öyle değil mi sence de? Ya da Ben çok kötü durumdayım da ondan mı çok beğenip hedef olarak kendime bunu koydum acaba

• Adamın boyu olduğu için göstermiyor yukarıda dediğim gibi 1.88m boya 83kg %9 yağ oranı o vücut.Aynı vücudu 1.73-1.75boyu olan adam koysa "of nasıl görünüyor lan adama bak ,en az 4-5 senelik vücut oğlum o" diyecek adamlar sırf aynı kg yağ oranındaki vücut 1.88metre uzunlugundaki adamda olduğu için doğal olarak kalıba gidemediğinden dolayı "ne var oğlum bunda 6-7 aylık vücut bu,bunu yatarak yaparım :D" şeklinde laflar ediyor.

83 kg %9 yağ oranlı paul walker tarzında sulu olmayan bir vücudu yeni başlayan adam 6-7 ayda yapsın ben bırakırım bu sporu giderim jimnastike kaydolurum : )).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 23 Mayıs 2016; 15:05:14 >
  • Ünlüler üç ayda vücut yaparken steroid kürlerine giriyor çünkü bu isten para kazaniyorlar.
    Heleki yakin arkadasim efsane bulk, efsane definasyonla iki ayda yirmi kilo verdi diyen arkadasa söylüyorum. O arkadasin minimum clenbuterol kullanmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Wow wow wow haram.6 ayda efsane bulk yaparak kaç kiloya çıkıyorlar(definisyonda da 2 ayda 20kg verecek derecede kg aldığına göre "efsane bulkta" da 6 ayda herhalde bi 30-40kg alıyorlardır o zaman : D ) da 2 ayda 20kg veriyorlar ? +2 ayda 20kg verirken kas kaybetmiyorlar ve "efsane derecesinde" definisyon yapıyorlar hem de doğal olarak ? Haramm...

Madem uçuştayız ben de söyle diyeyim mahalleden 1995 li bir kardeşim vardı.Genetiği çok iyiydi hiç spor salonuna yazılmadan sadece şınav barfiksle adam bundan daha iyi vücut(?) yaptı(1.84-105 kg %18-19 civarı yağ oranı vardı kendi kendine yemek yemeyi kesti diyet yaptı spor salonuna gitmeden 85-86 lara falan düştü ve bu ara hep ekmek arası margarin nutella vesaire yiyerek yaptı vücudu : ) (deli gibi de güçlüydü salona başladıktan 2.5 ay sonra 40-40 giriyordu bench presse zaten 2.hafta 17.5 falan giriyordu) daha sonra sakaryada üniyi kazandı saldı kendini ama 3 ay spor salonuna geldi o ara iyi beslendi günde 1 tavuk falan yemeye basladım falan diyordu 3.ayın sonundaki ölcüleri suydu; ölçülerini de vereyim de belki : OO diyenler olur kilosu 90-92gibiydi ( göğüs 127 cm,omuz 137.5 cm,kol 42.5cm) Yersen diyeyim sonuna da : D ha bu arada harbiden ölcüleri oydu o konuda yalan yok ama yağ oranı yine bir en aza 16-17 vardı. ben hayatımda ilk kez çevremde spor salonunda doğal çalışanlarda 145cm omuz görmüştüm zonguldakta 1senedir spor yapıyordu sormustum ilkokuldan beri yüzme takımındayım demişti(adam harbi kapı gibiydi yaşı da 23-24 falandı sene 2013te),diğeri de bu kardeşim.

Paul Walker'a gelirsek bu adam 83 kg---"83".yağ oranı da %9 gibi.Hadi yap %9 yağ oranında 83 kgluk bir vücut 7 ayda.

Talk is cheap.It is important to doing a thing than talking about it.
     Şöyle bir vücut için
     Şöyle bir vücut için
     Şöyle bir vücut için
     Şöyle bir vücut için

Bu arkadaşımdır, ortadaki definasyonlu hali, ortamala 10 ayda yaptı bu vücudu. Bakın benim bi kazancım yok gördüğümü söylüyorum ha yukardaki adamın boyu uzun falan diyorsun zor diyorsun. Tamam diyorum ben de polemiğe girmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperFU -- 23 Mayıs 2016; 20:14:49 >

• Benim dumbella kafa atan arkadaşlarım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Kol 36dan 40 a ne kadar sürede çıkar tahmini ?

Şimdi koldan kola değişir, benim 39 şuan.36'tan 39a bi 8 ay geçmiştir.Kollarım zor gelişiyor genetik bakımından.
  • AlperFU kullanıcısına yanıt
    8 ay uzun sürmüş . Benim arkadaş 2 ayda yaptı . Şuan kapıya sığmıyo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.