Şimdi Ara

Düzenli yüzen var mı? (Vücut şekillendirme açısından)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Minimum haftada 4 gün gideceğim bir spor arayışı içerisindeyim. Fitness denedim ama yok 3. hafta sıkıldım. Arkadaş dedi yüzmeye git hem stresi azaltır rahatlatır vs.

Bunun yanında öyle kaslı üçgen vücudum olsun demiyorum ama en azından şekillendirir mi vücudu? Mantıken yüzerken kol ve omuzları çalıştırıyoruz yani gelişir mi ? ( Baklava yapayım gibi bir derdim yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 16 Ağustos 2016; 10:08:00 >

• Gelişir tabi görmuyor musun yüzücüleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben haftada 3 gün yuzuyorum.fit kalmani saglar,vucudu guclendirir ama gelisim icin baya bi uzun zaman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: SsCoulson

Ben haftada 3 gün yuzuyorum.fit kalmani saglar,vucudu guclendirir ama gelisim icin baya bi uzun zaman lazim

Teşekkürler
    Açıkcası önümde 4-5 yıllık bir zaman var üniversite bitene kadar bir sporla ilgilenmek istiyorum o yüzden başlayıp 3-5 ay sonra bırakacağımı sanmam.
    Fit kalmamı ve kondisyon kazanmamı sağlasa yeter. Diğer türlü kas falan önemli değil ama meraktan sorayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Gelişir tabi görmuyor musun yüzücüleri

Yüzücülerin çoğu hafif vücut geliştirmeyle de uğraşıyor deniyor. Ne derece doğru bilemem ama

• Olimpiyatlardaki yüzücülerin kasları, vücut geliştirmecilerin kaslarından kat be kat güçlüdür. Vücut geliştirme sadece hacim kazandırıp estetik açıdan güzel durmasını sağlıyor. Kesinlikle yüzme derim.
  • O kadar abartmayalım şimdi direnci arttırmak lazım güçlenmek için yüzde bu kendini bağlayıp gitmeye çalışmadığın sürece sürekli gelişimi sağlamak zor. Arkadaşın istediği de bu değil zaten spor yapmayan birisiyle yan yana geldiğinde belli olur yüzmeyle de sporla uğraştığın. Olimpiyattakiler güçlenmek için salonda squat,deadlift,bench press,barfiks yapıyorlardır bunlar evde veya parkta da yapılabilir yüzme olmayan günlerde yüzmeye de katkısı olur bu hareketlerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Yüzücülerin çoğu hafif vücut geliştirmeyle de uğraşıyor deniyor. Ne derece doğru bilemem ama

Dogru tabiki yuzmelerini etkileyen kasları geliştirmeye bakarlar ama vucut geliştiriciler gibi yapmazlar aerobik plates falan degisik seylerde yapıyolar yuzerken dinamik olmak için

Ama vucut geliştirmeye gitmesenizde vucudunuz yavaş yavaş gelişir yüzerken tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem yüzme hem vücut geliştirme efsane bir vücut yapar tabi ikisinde düzenli yapman lazım
  • Vücut şekillendirmeden kastın fit ama kassız vücutsa 3-5 ayda yaparsın ama kas yapmak zordur rahat 2 sene body gerektiri.
  • quote:

Profesyonel sporcular mutlaka ayrıca fitness yapar, bu yanlış düşünce en çok basketbolcular konusunda var.

• 2 aydıraydıryorum yok yaramadı. Ama aynı anda bir çok spor yapıyorum yavaş gelişimler var.

• Kasın gelişmesi için Zorlaman gerekiyor. Fitness ek olarak yüzersen gelişir bence

• Yüzmeyi biliyorsan pozitif etkisi olur.. Yok çimmeye gidiyorum ben diyorsan bir cacık olmaz.
  • Yapmıyor demedim ama fitnısçılar gibi hsyvan gibi vücutları yok daha derli toplu.

• Yüzücüler kaç yaşından beri bu işin içinde biliyormusunuz?
    Ben 10'lu yaşlarda yüzme kursuna giderken bizden 2 3 yaş büyük çocukların bile üçgen vücutları vardı.(uzun süre yüzenler)
    Yardımcı ağırlık çalışmalarını saymıyorum bile.

Ama güzel kalori yaktırır,fit olmanı sağlar.
  • 6 gün boyunca sabaha karşı 4de yüzmeyi takip ettim olimpiyatlarda, adamların vücutları vg çalışanlardan bin kat daha iyi.
    O geniş omuzlara sahip olmak isterdim, müthiş bir şey arkadaş.

Haftada 3 gün düzenli 1er saatten yüzsen mutlaka geniş omuz getirisi olur ancak tabikide phelps vb adamlar gibi hayvansı genişlik olmaz.
  • Fitnessda sıkıldıysan yuzmede daha cok sıkılırsın. Takip kulakligi agirliga girecen nesinden sıkılıyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzgün beslen işin büyük bi kısmı beslenmek.omuzların sırt kasların gelişir kol kaslarına biceps ve triceps etki etmez.ayaklarını etkili kullanabilirsen onlarda gelişşir.

üstteki arkadaş haklı daha sıkıcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 16 Ağustos 2016; 12:46:31 >
  • Sana tavsiyem eger gidebilirsen veya bulabilirsen havuzu olan bir fitness salonuna gidip ikisini bir arada goturmen. Agirlik calismayi sevmediysen calisthenics deneyebilirsin yuzme ile birlikte daha verimli olur diye dusunuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.