Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (996. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grand3 , grand3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.618
Cevap
596
Favori
1.969.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amazonda bose tv speaker 4000 tl.

dialoglar vs gayet guzel.

• lg sl8y kullanan arkadaşlar değerleri(ayarları) yazabilirmi, woofer, tiz , bass, rear vs

• anktotti kullanıcısına yanıt
    Ben diyaloglardan memnun değilim ama kendimce en iyi söyle performans aldım.

Asc- surround- Center 3- ovs üst hoparlör 3 - gerisi 0

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Maksimum 2000 TL bütçe ile soundbar arıyorum. Ne önerirsiniz ? JBL 260 uygun mu ?

(Not : Soundbarı HDMI Arc ile bağlayıp TV, tvbox, tüm sesleri soundbardan almak istiyorum. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisteki SN11 icin siparis edilen parca dun ulasmis ve bugun isleme almislar.
    Onumuzdeki hafta teslim edilecegi bilgisini paylastilar.
    Teslim sonrasinda yazilim, sub durumu vb. bilgileri ayrica aktaririm.

• Arkadaslar merhaba,

Bende samsung un dolby atmos desteklemeyen bir modeli var ben dolby atmos destekleyen bir aoundbar alsam dolby atmos sesleri alabilecek miyim nasil oluyor ? Birde cihaz onerisi rica edecegim uygun fiyatli yani piyasasi nedir bilmiyorum. Sony ht xf9000 almak istedim arkadasim kullaniyor ama piyasada kalmamis. Yardimci olursaniz sevinirim

• rapBiTT kullanıcısına yanıt

Beni aramadılar daha. Ben arayayım pazartesi de bir sorayım olmazsa.

• erkanuzum E kullanıcısına yanıt

Hocam Philips TAB605 benim de bütçeme yakın. Ben de 2000 civarı soundbar bakıyorum. JBL SB 260 'dan daha mı iyi bu ürün sizce?

• YT kullanıcısına yanıt

Beni de aramadilar ama yaklasik 2 haftadir ses cikmayinca kendim arayip ogrendim.

Neyse ki cok beklemeden halloldu gibi gozukuyor.

• rapBiTT kullanıcısına yanıt

Sevindim umarım tekrarlamaz bu sorun.

• sho-ryu-ken kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde 2 si arasında kaldım, jbl i mediamrkt ta denedim gayet güzeldi, philips i denemedim, gelecek cevaplara göre hareket edeceğim

• Q950A şu anda Türkiye'de satılmıyor mu? Türkiye'ye, televizyonlar gibi soundbar'ların da hep giriş seviyesi ürünleri getiriliyor görünüşe göre.

• Yooo alan arkadaşlar oldu stok bitmiştir o geçen sene idi getirmemişti amiral gemisini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReoxTR kullanıcısına yanıt
    Alamazsınız tv atmosu hdmi e arcden veya arcden (netflix amazon v.s.) passtrough edebilmeli

hdmi girişi olan bir soundbar seçip o girişe media player bağlamanız lazım hangi Samsung tv modeli kullandığınız hangi yılın modeli 2017 ve altı tvlerde yok atmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Aralık 2021; 16:48:55 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Hocam 2019 model ru8000 serisi samsung kullaniyorum ? Olmaz mi yani?

• eternal35 E kullanıcısına yanıt

Merhaba geçen hafta TAB6305 ve Samsung hw a450 dinleme şansım oldu.Aksiyon sahnesi sesleri tab6305 den sonra hw a450 kötü geldi.Aklıma takılan jbl sb260 modeli tab6305 den daha iyimidir. İkisini mağazada karşılaştıran olursa buradan bilgi verirse sevinirim.Şuan için tab6305 alacağım gibi

• sho-ryu-ken kullanıcısına yanıt

Aynı cevapları arıyoruz :)) Bulunduğum yerde jbl yok eğer siz karşılaştırma şansı bulur yada bilgi edinirseniz haber bekliyor olacağım. Arkadaşla tab6305 modelin aksiyon, çatışma vb seslerini çok beğendik ama işte jbl kafamı çok çeliyor.

• Herkese iyi akşamlar. Samsung au9000 TV ve sony ht g700 soundbar kullanıyorum. Paugge 2.1 kablo ile bağlantı yapıyorum ikisi arasında. TV üzerinden ses çıkışını hdmi EARC otomatik yaptığımda Tivibu yayınında dijial ses çıkışı menüsünde PCM, OTOMATİK ve DOĞRUDAN seçenekleri aktif oluyor. Netflix izlemek istediğimde ise dijital ses çıkış menüsü seçeneklerinden DOĞRUDAN seçeneği aktif olmuyor sadece PCM ve OTOMATİK seçenekleri aktif oluyor, dijital ses çıkışını PCM seçtiğimde de soundbarda LPCM diye bir şey çıkıyor. Bildiğim kadarı ile TV atmos desteklmese dahi hdmi e ARC çıkışı varsa soundbar atmos sesi verebilir. Çünkü ses çözümlenmeden doğrudan soundbara aktarılıyor.Çözemedim bir türlü. Servis de çözemedi hatta sony ve Samsung müşteri hattını aradım onlarda bilmiyorlar.

Az önce netflix müşteri temsilcisi yönlendirmesi ile dolby atmos ses alabildim soundbarda netflix izlerken de. Netflixte dil seçeneklerinden ingilizce atmos seçtiğimde Soundbarda atmos yazısını gördüm. O seçimi yapmaz iseniz atmos alamıyorsunuz. Ama yine de TV de, hdmi EARC seçili aktif olmasına rağmen dijital ses çıkışı menüsü ayarlarında DOĞRUDAN seçeneği aktif olmadı, PCM ve OTOMATİK aktif idi. Bu arada OTOMATİK te iken aldım atmos sesi. Atmos gerçekten de çok farklı imiş bu arada. Atmos ses alamayan arkadaşlara yardımcı olabilir belki. Ancak bu defa da 1, 2 saniyeliğine ara sıra ses gidip geliyor. Sanırım ileride yazılım güncellemesi ile düzelebilir. Aynı marka ve model iki adet soundbarda denedim ikisinde de ara sıra ses gidip geldi. Sorun nedir çözemedim.

• ReoxTR kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim yok ama alınca denersiniz hdmi ses çıkışının altında atmos uyumluluğu olmalı ya da ses biçimlerinde

ikisi de yoksa atmos passtrough yok demektir

• Bu ay başı benim SN11R’nin de subwoofer gitti.
    Servis geldi aldı, şimdi parça bekleniyormuş.

Forumda gördüğüm kadarıyla yalnız değilim ve yakın zamanda birçok kişinin subwoofer’ında bağlantı sorunu başlamış.

Hepimizinki aynı anda bozulamayacağına göre sorun yazılımsal ve cihazlar boşu boşuna tamir görecek. Yazık!

• 
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.