S

Teğmen
16 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 1)
Gönderileri
SELAMLAR.
BU YAZ İNŞALLAH KISMET OLURSA KENDİ ARACIM İLE YUNANİSTAN VE MAKEDONYA YAPMAYI İSTİYORUM. ANCAK YUNANİSTANA İPSALADAN GİRDİĞİMDE ULUSLARARASI EHLİYET ALMAM GEREKİYOR. O DA ÇOK UCUZ DEĞİL. ONA PARA VERMEMEK İÇİN BİR ALTERNATİF ARADIM VE BULGARİSTANA KAPIKULEDEN GİRİP SVELİNGRAD DAN HEMEN YUNANİSTANA (KAPİTAN PETKO VOJVODA KAPISINDAN) GİRİŞ YAPMAK OLABİLİR DİYE BİR ŞEY OKUDUM BAŞKA BİR FORUMDA. BU GÜZEGRAHI KULLANAN VAR MI?

YUNANİSTAN VE MAKEDONYA GEZİM İÇİN TAVSİYESİ OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
selamlar.

arkadaşlar yeni çipli ehliyetler hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman verilmeye başlayacak ve biz bunlarla başka hiçbir belgeye gerek olmaksızın yurt dışında özellikle avrupa'da araç kullanabilecek miyiz.?
BU KONUYU İKİ YERDE DAHA YAZDIM AMA CEVAPLAMA "İZİN YOK" OKUNMA "İZİN YOK" DİYOR NE DEMEKSE ANLAMADIĞIMDAN AYRI BİR BAŞLIK OLARAK AÇTIM...

selamlar.
arkadaşlar bilginize acil ihtiyacım var.

1) 2005 model jazz es 135.000 km fiyat 21.750. sizce nasıl?

2) bu arabanın donanımı yeterlimi? (donanımı ne bilmiyorum)

3) genelde istanbul içinde kullanacağım.nediren de istanbul dışı. ayda ortalama 1.000-1.300 km arası yol yapabilirim. bu aracın gerçek yakıt durumu nedir? 100 km de ne kadar harcar istanbul trafiğinde (lt ve tl olarak)?

4) bu arabaya lpg takılır mı? bir zararı olur mu?

5) bakımı masraflımıdır? ağır bakımları kaç km de bir yapılır?

6) genelde kullananlar memnun mu?

vereceiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler, saygılar...
Selamlar arkadaşlar. evime yeni taşındığım için dün taplin 8100 fta uydu cihazımı yeni eve kurdum. çanağı ayarlayana kadar öldüm.20 tl lik sat finder işimi görü.

tam seyrederken başka odaya geçtiğim esnada bir geldimki cihazın fişi takılı olmasına rağmen cihazda hayat belirtisi yok...
ne oldu bilemiyorum ama kanallarda kayboldu. çanak mı döndü acaba dedim çanakla da çok oynadım ama nafile. cihaz uçmuş olabilir.,
benim cihazın başına ne gelmiş olabilir? ayrıca yeni bir cihaz ve lnb alsam, fazla pahalı olmamak şartıyla bana ne önerirsiniz.acaba hd yayınları alan bir cihaz mı almalıyım. şifre kırıp kanal izelediğim yok. tavsiyeleriniz benim için önemli.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
selam arkadaşlar. benim merak ettiğim bir kaç husus var. yardımcı olursanız sevinirim.
uydu konusunda yeniyim henüz. çok falz bilgim yok.
son zmaanlarda 0,3 db lnb duymaya başladım.
0,3 db lnb nin ne gibi bir artısı ve faydası var. diğer lnb ler iş görmeyecekmi artık..?
ayrıca kaliteli yayın izleyebilmek için çanağı ebatının ve de kablonun kalitesinin önemi varmı? eğer var ise ne ebatta bir çanak ve de nasıl ve ne kalitede bir kablo tavsiye edersiniz.
bir de canaklarda ofset ve parabolik diye ikiye ayrılıyor sanırım. bunların farkı nedir.?
arkadaşlar herkese selamlar.
taplin 8100 fta kullanıyorum. kartlı felan değil. sanırım 2003 veya 2004 yılında felan alındı. alındığından beridir yazılım güncellemesi felan yapılmadı. tüksat yayınlarından bazı kanallar cıkmıyor. aslında çanağın önüde açık ama bilemiyorum. bir de hotbird uydusnu izlemek istiyorum.bugün bir çanak daha kurdum.sinyal seviyesine baktım kalite %78 seviye bazen %60-70 bazen %20 oluyor. alkattaki komşunun çanağına göre göz kararı kurdum anteni hotbird için.onunda iki çanağı var ve sanırım ikincisi hotbirde çevrili diye düşünerek ona göre ayarladım. birinci çanağın biraz daha sağ tarafına (batıya) bakıyor ikinci çanak. kurduktan sonra kanal araması yaptıdrım ama kanal felan bulamad.elle değerleri girdim hiç knal bulamadım.

birde bende bu cihazın kullanım klavuzu felan yok. disg 1.2 felan diyor.o nedir bilemiyorum.bu cihazdan kullanan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

teşekkürler.
Selam arkadaşlar foruma yeni katıldım.
Panasonic 42PV80 Model plazma aldım. 1799 ytl (10 ay vadeli)
doğrusu çok araştırma şansım olmadı nasıl bir plazma diye.
aldıktan sonra sorıulmaz ama sizce bu plazma nasıl. bu fiyata iyimidir?
ayrıca kullanım klavuzu pek okunmuyor. internette araştırdım ama bulamadım. klavuzu olan varmı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.336 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.