Benim önceki soundbarım Philips idi. Ses olarak tatmin ediciydi ancak iki defa anakartı yandı. Ilkinde garantide olduğu için değiştirdiler ikincisinde garantisi yeni dolmuştu ve neredeyse 0 ürün kadar masraf çıktı. O yüzden Philips e biraz uzağım. JBL Aralık başında 1799'a düşmüştü Teknosada yine öyle birşey bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (997. sayfa)

-
-
Benim anlamadığım yazılımsal bir güncelleme nasıl subwoofer a donanim olarak zarar veriyor? Guncelleme sırasında fazla volt mu veriyor acaba?quote:
Orijinalden alıntı: 12th_Monkey
Bu ay başı benim SN11R’nin de subwoofer gitti.
Servis geldi aldı, şimdi parça bekleniyormuş.
Forumda gördüğüm kadarıyla yalnız değilim ve yakın zamanda birçok kişinin subwoofer’ında bağlantı sorunu başlamış.
Hepimizinki aynı anda bozulamayacağına göre sorun yazılımsal ve cihazlar boşu boşuna tamir görecek. Yazık!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflixi tv'nin kendi uygulamadi uzerinden aldiginiz icin dogrudan cikmiyordur. Hdmi girisindeki cihazda zayendogrudan cikmis. Diyelim ki hdmi2'ye apple tv baglarsaniz ve netflix acarsaniz mutyemelen orada da dogrudan secenegi cikacak.
Atmos genelde ingilizcede cikar ama mesela gecen gun bir filmde turkcede de atmos geldi. Yavas yavas turkcede cogalacak gibi atmos.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok begendiginiz ses varken njye baska markayi.merak ettiniz? Ses begenisi olustuysa alip kullanmak en dogrusu. Yoksa alternatif beklemekten almaya sira gelmez.
Geçmiş olsun. Benim cihaz serviste, aradım şimdi, anakartı değiştirmişler. Uyumsuz parça gönderildiği için bekletmişler, tekrar sipariş verilmiş ve işlemler tamamlanmış. Yarın teslim edecekler. Sizde de benzer bir problem varsa biraz bekletiyorlar ama tamir oluyor.
20 gün kadar oldu ben servise vereli ve hala anakart bekliyoruz diyorlar.
Çoğu kişide aynı zamanda aynı sorun çıktığına göre sorun nasıl anakarttan kaynaklı oluyor anlamıyorum.
Böyle tesadüf mü olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuda haklısınız ama fiyatlar aynı ve jbl ses sistemleri konusunda daha iyi diye biliyorum Soundbar kavramlarına çok hakim olduğum bir konu değil. Aslında doğru cevapları burada bulmayı umuyorum. Yukarıda philips için anakart problemi var denmiş bu tedirgin ediyor. Jbl sb260 2200 TL, tab6305 de 2000 TL sizce ne yapmalı yorumunuz ne olur 2500 üstüne çıkmak istemiyorum.
Merhaba takip ettiğiniz jbl hangi model, ayrıca size anakart problemi çıkaran tab6305 mi?Birde jbl sb 260 ses konusunda nasıldır test edebildiniz mi? Teşekkürler
Belki voltaj problemi vs olmuş olabilir, ya da son güncellemeler voltaj problemi yaratan bir durum oluşturmuş olabilir. Elektronik cihazların ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ya da daha spesifik bir problem oluşmuş ama teknik servis uğraşmadan komple anakartı değiştiriyor da olabilir. Eğer güncelleme ile ilgili değil elektronik parça kaynaklı kronik bir problem varsa ilerleyen günlerde başka arkadaşların da başına gelebilir, inşallah kimsenin cihazı bozulmaz tabi de, sıkıntılı kronik bir sorun varsa ileride anlaşılır durum, o anlamda söyledim. Umarım kimse için tekrarlamaz bu durum. Garanti bitince tuzlu olabilir bizler için.
Teşekkür ederim cevabınız için
Kolay gelsin arkadaşlar
Samsung 55q7 tv ve lg SL8y ürünümden DTS ses alabilmek için aşağıdaki ürün uygunmudur?
-
sadece dts ise o.k. ama dts-hd ma ve dts-x yok aslında hiçbir hd ses desteği yok görüntü vasat tvsi olanlara öneriyoruz soundbarı olanların işi olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Aralık 2021; 12:34:9 > -
tüm dts formatları için hangi ürün olur hocam?
-
böyle tek ürün netflix ve amazon desteği de olsun dersen nvidia shield pro
hddten oynatacağım dersen zidoo x9s z9s z9x
-
Apple TV 4K + Infuse pro + Nas üçlüsü varken bu cihazların(zidoo, shield pro vs.) ekstra artısı olur mu?
-
Bu konu çok tartışıldı infuse pro lisanslı bir ürün ama sorun yazılımsal değil Apple tv hd sesleri passtrough edemiyor görüntü netliği eyvallah sözümüz yok ama hddten film oynatacak adama nvidia ve zidoo dışında her şey yalan
-
Daha eski bir modeldi. Ama yine Hdmi Arc özelliği olan bunun belki bir ya da iki önceki modeliydi sanırım. JBL yi hiç inceleme fırsatım olmadı sadece internetten olumlu yorumlardan dolayı takibe aldım. Açıkçası 16m2 lik oda için işimi görecektir diye umuyorum. 10 senelik Tv, tv box, playstation un da bağlı bulunduğu çoklu prizde sadece Philips soundbar bozulunca (üstelik 2 kez), açıkçası Philips i listeden çıkarmaya karar verdim. (Unutmadan tv boxtan önce Philips mkv playerım vardı o da aynı şekilde bozuldu.)
Açıkçası benzer durumdayız, 2000 civarı en iyi Soundbarı arıyoruz ancak anladığım kadarıyla bu fiyat aralığında forumdakilerin beğenisini kazanacak bir ürün yok gibi.
https://forum.donanimhaber.com/grundig-gsb-950-soundbar-2-1-atmos-280-w--147675589
2000 liraya kadar Grundig gsb 950 bundan daha iyisi yoktu. ama şuan piyasada stoğu kalmamış.arçelik bayileri araştırılsa bulunur
Edit: şuanki fiyatlara bakılırsa vatandaki bu sony fiyat performans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 27 Aralık 2021; 16:56:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sn11r fabrika ayarlarına nasıl döndürülür arkadaşlar, telefonu değiştirdim yeni telefon ve hesabımla cihaza bağlanamıyorum.google home uygulamasında sürekli başarısız oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bar üzerindeki wifi ye 5 sn basın ses gelip reset yazısı cikacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X