Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.969.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim. Hafızada tutmuyor maalesef, arc'ye geçme eğilimi var her seferinde. Devamlı pc kullananlar için sıkıntılı biraz ama varsın böyle olsun. Sistem düzgün çalışsın da :) keyifli izlemeler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg Sn11R soundbar aldım ve şimdi teslim ettiler. Getiren arkadaşın da bilgisi yokmuş, aldığım yere de sormayı unutmuşum, bu soundbar ı direkt açıp kurabiliyoruz di mi?

Yani tv de olduğu gibi ekibin gelip kurmasına gerek yok?

Açmadan sorayım dedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dcorp D kullanıcısına yanıt

Evet hocam kendiniz kuruyorsunuz. Hayırlı olsun.

• YT kullanıcısına yanıt

Benim de şöyle bi sıkıntım var hocam :)

Pc den passthrough ile bar oradan TV. Bu şekilde Atmos ses alıyorum sıkıntı yok. Ancak şunu farkettim. Tv'de harici media playerdan oynattığım görüntü ile pc den passthrough yaparak oynatılan görüntü arasında bariz fark var. PC'den aktarılan görüntüde renkler daha soluk.

Tv'den görüntü daha iyi ses kötü.

Pc'den ses iyi görüntü kötü.

PC grafik ayarlarına falan baktım ama değişmiyor maalesef. Belki de laptopun görüntü çıkışı dandiktir.

• hocam

pc de kullandığınız playerda önemli

mesala vlc nin görüntü kalitesi gom playera göre daha iyidir özellikle hdr filmlerde. gom player soluk oynatır. vlc olması gerektiği gibi canlı oynatır.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Teşekkürler bir bakayım bu switche

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

VLC'den oynatıyorum zaten hocam. Media player classic de denedim fark yok gibi neredeyse. Birkaç medyayı bu şekilde test ettim maalesef pc iyi bir sonuç vermiyor. Belki TV'den de kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum. Çünkü bu bağlantıda TV'deki renk ayarı da pasif oluyor değişiklik yapamıyorum.

• @aykutx neler bağlayacaksın tv ne söylersen belki switche ihtiyacın olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Aralık 2021; 12:1:22 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Tv 2018 model sony android e arc yok. Nvidia shield, xbox ve zidoo z9x bağlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 22 Aralık 2021; 12:3:24 >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

media player classicte çıkış yuv 4.2.0 seçebiliyor musun? yani video sinyali olarak göndermeli rgb filan diye yapıyor olabilir

hardware accelerator var mı ayarlarda o da seçili olmalı netlik için

• Tasarimindan dolayi Eclair almak istiyorum, 5Bin civari tavsiye edeceginiz baska bir model var mi arkadaslar? Son karari vermeden once bi inceleyeyim:) tasarim guzel, ama ciddi performans farki olacaksa baska model de alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bahsettiğiniz kısımlar şunlar herhalde. VLC'de değiştirdim ama bir MPC'te değiştirip deneyeyim akşam.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

tasarımı gerçekten cezbedici

ama oturma odsında iş yapar gibi. salonunuz büyükse tatmin etmeyebilir muhtemelen.

ayrıca yarın öbürgün arak kit bağlayayım deseniz bağlayamıyorsunuz.

dinlemedim ana sn7y de aynı fiyat bandında ileride arka kit te bağlayabilirsiniz (zor bulunuyor ama).

kullanacağınız yer büyükse daha iyi bir seçim olabilir.

• aykutx kullanıcısına yanıt

şöyle filmleri zidooda izlersen netflix ve amazonu nvidia'da o zaman nvidiayı tvye bağlayıp arcden sounbara xbox ve zidooyu soundbara bitti gitti ne switchi

herşey düzgün görünüyor acaba eklentileri filan mı kurarken eksik kuruyorsunuz sen son sürümü kurun advanced deyip herşeyi işaretleyin

pc güçlü ise madvr ile destekleyebilirsiniz daha net ve güzel bir görüntü alırsınız ama pc tarafı derya deniz çok yüzmek gerekir yorulmadan

Odam 24m2 yeterli gelecektir sanirim. Aslinda tasarimindan dolayi bir miktar -olumsuz performans- durumunu kabul edebilirim, saniyorum tasariminin yaninda boyutlarina gore cezbedici bir sesi de vardir..

Bugun siparis vermeyeyim en iyisi, yarina kadar dusunup arastirayim. Cevabiniz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğru diyorsun

PC güçlü değil 10 yıllık laptop. Media Player Calssic + Madvr olayını akşam bir deneyeceğim bakalım fark olacak mı.

Ancak pek sanmıyorum çünkü benim gibi diğer kullanıcılar da Tv'den oynatılan görüntünün daha iyi olduğunu söylüyorlar.

olmaz madvr verim almazsınız o zaman ilk dediğimi yapın en son sürümü full indirin advenced kurulum seçip herşeyi işaretleyin eklentiler kurulmuyor olabilir

Xbox i tv ye direk bagladam seste ne kaybederim?

• 
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.