Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Bir sorum olacaktı resimde görünen şekil arka kitler kulak hizasimi yoksa az üstteki olsa daha iyi bir efekt alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

optik dolby digital 5.1 e kadar çözüyor diğerlerini desteklemiyor.
    ben pcde sn8y kullandım hiç sıkıntı oladı bütün formatları açtım senin pc de codecler yüklümü ses için. k.lite codec miydi neydi. kodiden vlc den windowsun kendi oynatıcısından hepsinden açtım

k lite mega codec yüklü dostum yine aynı filmi örnek vereceğim tenet de dialoglar düzeldi efektler olduğu yerde veriyor hdmide saçmalıyor çözene kadar zaman geçecek sanırım :)

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Sen nasil bi kralsin ya:) amazondan 1900e nvidia buldum alsam mi sence:)
    çok yakın olmasın arka kitlerde belli belirsiz dip ses var yüksek sesde efekt olmayan sahnelerde rahatsız edebilir birde çok alçak ve yakın olursa ses dağılmadan siz duymuş olacaksınız en iyi dinleme zevkini ortalarda ve arkaya yakın konumda alıyorum koltuğun arkasında masa olan resim. ve inanın o zaman efsane oluyor sadece üstden değil filmin efektine göre çok çeşitli üst konumlardan gelebiliyo ses biri önden tv nin üst sağ çaprazından gelirken başka bi sahnedeki efekt benim üst sol yanımdan geliyor. yani oda ve hop. konumu bence en önemli etken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Sen nasil bi kralsin ya:) amazondan 1900e nvidia buldum alsam mi sence:)

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 1 sorumBenim oturduğum alan dar koltukugu duvardan anca en fazla 35 cm çekebilirim bu yeterlimi şimdilik
    2 sorum dediğiniz üzere arka köşe bentleri tam kulak hizası değilde bas üstünde duracak şekilde yanı arka kitler monte edilip konulduğunda 120 cm olacak şekilde ok mi
    Yok tr gonderim degil hocam akrabaya yolliycam almanyada o gelince getirir. İkinci eli bile daha pahali suan
  • quote:

Yok tr gonderim degil hocam akrabaya yolliycam almanyada o gelince getirir. İkinci eli bile daha pahali suan

varsa öyle bir imkanınız getirtin tabi hocam.

hop. tabanı 120 de arka kitlerin sesin biraz az açarsınız yeterli olur ama mümkğnse 1mt geride olsun
    NVIDIA Shield® TV Pro

Bunun farki nedir hocam.

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Daha düşük ram ve ethernet girişi yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Diğer nvidia Pro yu alın imkanınız varsa. Android cihazlarda en iyisi nvidia dır. Bende apple tv ve mi box var. Zor tutuyorum kendimi. 2300 bile mükemmel fiyat.
  • Lg SN4 Kullanıcısı var mı aramızda arkadaşlar ? LG 47LA 620S Televizyonum var, bu marka ve model soundbar ile desteklemek istiyorum. Rakam olarak 1500 TL Civarına kadar çıkmak istiyorum. Kullanıcı var ise yorumlarını paylaşırsa sevinirim..

• LG SN11R nin arka hoparlörleri ile uyumlu ayaklık nereden bulabiliriz ? Bu şekilde kullanan var mı acaba?

• quote:

NVIDIA Shield® TV Prohttps://www.amazon.de/dp/B07Z7Y8QRT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_1M8NAS333KHH45MVY1ST

Bunun farki nedir hocam.

Hocam bu pro değil.

nvidia shield tv 2019 diye geçiyor

ram daili hafıza daha düşük proda. Ve usb 3.0 girişi yok.

hdd takmak falan sıkıntı olur microsd kart girişi var.

almışken pro modelini almakta fayda var.

• ekran kartlarınında modellere göre desteklediği ses formatı var

eger ekran kartı formatı desteklemiyorsada sesi gönderir ama olması gereken verimlilikte değil malesef sesin kayıplı olarak gitme durumu var

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/9j43ob/do_the_rxvega_series_support_dolby_atmos_passed/

Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio Support

eper mümkünse dts hd formatında aynı filmi izlemeniz birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 31 Ocak 2021; 18:32:21 >
  • (the first purge) DTS X remux indirip izleyin sn11r alan arkadaşlar size cihazı tanıtacak en iyi filmlerden biri. isteyene link atabilirim.
  • Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt
    alayım üstad bende dtsx film arıyom demoları izleye izleye ezberledim hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetcan3445

(the first purge) DTS X remux indirip izleyin sn11r alan arkadaşlar size cihazı tanıtacak en iyi filmlerden biri. isteyene link atabilirim.

At direkt sorma. Elimi korkak alıştırma :)

yurtdışı forumlarda sn11r nin dts-x performansının dolby atmos performansından daha iyi olduğu konuşuluyor.

Farklari ne iki formatin hocam.
  • 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.