|
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (786. sayfa)

-
-
-
Valla benim oda da boyle kutu kadar. L koltugunun eni ne kadar hocam? -
Arkadaşlar şimdi rx 470 ekran kartına hdmı 1 girişi saoundbar hdmi girişine bağladım sonra ikinci hdmi girişini tv ye bağladım
size bir sorum var dün atmos içeriğini izlerken dolby atmos yazısı çıktı şimdi dolby audio çıkıyor ilk kurulumda pcm yazıyordu sinyal farklımı gidiyor anlamadım
birde tenet atmos film indirdim dialog sesleri çok zayıf efekt sesleri bariz bastırıyor bunun çözümü varmı
birde sanırım hoporluler burn olacak daha kalıtelı sese donecektır sanırım
bu sn11r için kesınlıkle mustakıl yada dubleks eve ıhtıyac var ses 30da guzel oluyor meret
pc için artı program öneriniz varmıdır
uzun oıldu kusura bakmayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 31 Ocak 2021; 14:29:36 > -
hocam atmos içeriklerde max 20 21 22 yeterli bence 30 imkansız biraz😄 -
SN11 e o fiyatı verince bi zahmet kaliteli ses versin.. bir TV fiyatıda soundbara verebilecek kaç kişi varki -
Bırsey daha soracam su an bizim marangozdayim bu arka kitin ağırlığı nekadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 31 Ocak 2021; 14:36:54 > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145868188
ben şöyle birşey yapmıştım bi bak istersen fikir verebilir. yüksekliğinide ayarlayabiliyorum. efektlerde gayet güzel dagılıyor
-
Teşekkürler bir sey soracam bu arkaya köşe bent takılacak duvara şimdilik ayaklı daha sonra düşünüyorum taşındığında
Bu arkaya marangoz köşe bent takacak oturduğumuzda arka kıt kulak hizasındami olmalı yoksa daha yüksektemi ve nekadar yukarda olmalı marangoz kulak hizası rahatsız eder diyor en az kafa yüksekliğinde olmalıymış acil teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 31 Ocak 2021; 14:59:6 > -
vlcyi yükledinizmi orda ses kayıtları arasından geçiş yapabiliyorsunuz
efektler için atmosda vr dtsx müdahele edemiyorsunuz diğer formatlarda ayarlanıyor. belki vlc de varsa eco ayarı ordan olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
vlcyi yükledinizmi orda ses kayıtları arasından geçiş yapabiliyorsunuz
efektler için atmosda vr dtsx müdahele edemiyorsunuz diğer formatlarda ayarlanıyor. belki vlc de varsa eco ayarı ordan olabilirbarı yenı yenı cozuyorum hocam sımdı optık kablo ıle baglayayım dedım sonuc inanılmaz sesler olduğu gibi hdmide sıkıntı nedir anlamadım ama
-
İnanilmaz derken hocam guzel mi:) -
Standi nereden aldiniz hocam cok guzel gorunuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fitamino
İnanilmaz derken hocam guzel mi:)aynen optıkle teneti açtım sesler dialoglar harika hdmi ile uğraştım hep birde kutudan çıkan optikle deneyeyim dedim sesler düzeldi
-
Hocam bırsey sormuştum ama cevap alamadım sizden -
optik dolby digital 5.1 e kadar çözüyor diğerlerini desteklemiyor.
ben pcde sn8y kullandım hiç sıkıntı oladı bütün formatları açtım senin pc de codecler yüklümü ses için. k.lite codec miydi neydi. kodiden vlc den windowsun kendi oynatıcısından hepsinden açtım -
benimki 70cm 120cm arası ayarlayabiliyorum benim odada 70 cm tam verim alamadım şu an 120 cm de duruyor gayet güzel efektler çok iiyi şuan -
-
ben kendim yaptım üstad bağlantıda detaylı foto var bi bak istersen çok zor değil gerekli malzeme varsa yapabilirsiniz -
benimki 70cm 120cm arası ayarlayabiliyorum benim odada 70 cm tam verim alamadım şu an 120 cm de duruyor gayet güzel efektler çok iiyi şuan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X