Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frekans76 , PehliOne- Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.637
Cevap
596
Favori
1.970.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasil hisey yaptiricam hocam. Bende dusunuyodum
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Arka duvara köşe bent su sekıl

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)30 cm de koltuğu öne cektımmı yeterlı olur fazla çekemem çünkü koltuğu duvara sıfırlasam arka kıtlerı sağ sola koysam tam randıman alamam dıyorum kulak hizası bana bakacak sekılde ayarladımmı ok dıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 31 Ocak 2021; 13:47:52 >
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Valla benim oda da boyle kutu kadar. L koltugunun eni ne kadar hocam?
  • Arkadaşlar şimdi rx 470 ekran kartına hdmı 1 girişi saoundbar hdmi girişine bağladım sonra ikinci hdmi girişini tv ye bağladım

size bir sorum var dün atmos içeriğini izlerken dolby atmos yazısı çıktı şimdi dolby audio çıkıyor ilk kurulumda pcm yazıyordu sinyal farklımı gidiyor anlamadım

birde tenet atmos film indirdim dialog sesleri çok zayıf efekt sesleri bariz bastırıyor bunun çözümü varmı

birde sanırım hoporluler burn olacak daha kalıtelı sese donecektır sanırım

bu sn11r için kesınlıkle mustakıl yada dubleks eve ıhtıyac var ses 30da guzel oluyor meret

pc için artı program öneriniz varmıdır

uzun oıldu kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 31 Ocak 2021; 14:29:36 >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    hocam atmos içeriklerde max 20 21 22 yeterli bence 30 imkansız biraz😄
  • aftermath666 kullanıcısına yanıt
    SN11 e o fiyatı verince bi zahmet kaliteli ses versin.. bir TV fiyatıda soundbara verebilecek kaç kişi varki
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Bırsey daha soracam su an bizim marangozdayim bu arka kitin ağırlığı nekadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 31 Ocak 2021; 14:36:54 >
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145868188
    ben şöyle birşey yapmıştım bi bak istersen fikir verebilir. yüksekliğinide ayarlayabiliyorum. efektlerde gayet güzel dagılıyor SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir sey soracam bu arkaya köşe bent takılacak duvara şimdilik ayaklı daha sonra düşünüyorum taşındığında
    Bu arkaya marangoz köşe bent takacak oturduğumuzda arka kıt kulak hizasındami olmalı yoksa daha yüksektemi ve nekadar yukarda olmalı marangoz kulak hizası rahatsız eder diyor en az kafa yüksekliğinde olmalıymış acil teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 31 Ocak 2021; 14:59:6 >
    vlcyi yükledinizmi orda ses kayıtları arasından geçiş yapabiliyorsunuz
    efektler için atmosda vr dtsx müdahele edemiyorsunuz diğer formatlarda ayarlanıyor. belki vlc de varsa eco ayarı ordan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

vlcyi yükledinizmi orda ses kayıtları arasından geçiş yapabiliyorsunuz
    efektler için atmosda vr dtsx müdahele edemiyorsunuz diğer formatlarda ayarlanıyor. belki vlc de varsa eco ayarı ordan olabilir

barı yenı yenı cozuyorum hocam sımdı optık kablo ıle baglayayım dedım sonuc inanılmaz sesler olduğu gibi hdmide sıkıntı nedir anlamadım ama

İnanilmaz derken hocam guzel mi:)
    Standi nereden aldiniz hocam cok guzel gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

İnanilmaz derken hocam guzel mi:)

aynen optıkle teneti açtım sesler dialoglar harika hdmi ile uğraştım hep birde kutudan çıkan optikle deneyeyim dedim sesler düzeldi

Hocam bırsey sormuştum ama cevap alamadım sizden
    optik dolby digital 5.1 e kadar çözüyor diğerlerini desteklemiyor.
    ben pcde sn8y kullandım hiç sıkıntı oladı bütün formatları açtım senin pc de codecler yüklümü ses için. k.lite codec miydi neydi. kodiden vlc den windowsun kendi oynatıcısından hepsinden açtım
    benimki 70cm 120cm arası ayarlayabiliyorum benim odada 70 cm tam verim alamadım şu an 120 cm de duruyor gayet güzel efektler çok iiyi şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan69

Bırsey daha soracam su an bizim marangozdayim bu arka kitin ağırlığı nekadar
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

buyrun hocam üşenmedim ölçtüm :)

2648 gr. tanesi.

• fitamino kullanıcısına yanıt
    ben kendim yaptım üstad bağlantıda detaylı foto var bi bak istersen çok zor değil gerekli malzeme varsa yapabilirsiniz
    benimki 70cm 120cm arası ayarlayabiliyorum benim odada 70 cm tam verim alamadım şu an 120 cm de duruyor gayet güzel efektler çok iiyi şuan
  • 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.