Tamamdır hocam teşekkürler |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1645. sayfa)

-
-
990C'yi daha dün gibi 22-23K'ya aldık. Q990D 45K altı gelirse iyi diyeceğiz herhalde.
-
Satan samsung değilki, samsungtan stoğa çeken satıcılar.piyasada bir çok marka ve üründe kafalarına göre takılan onlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
990c'yi Amazon'dan 25 küsüre alıp birde kurduktan sonra fiyat düşünce iade edip, sonra kart kampanyaları ile taksit seçeneklerini birleştrip kombo yapıp 23 küsürlere getirip almalarım aklıma geldi, dün gibi hatırlıyorum çünkü 3-4 ay geçti ama güzel günlerdi
Tabi forumda 22 küsürlerede indirmeyi başaran arkadaşlarda oldu, sinekten yağ çıkarmak buna denir dedim
Pişmanlığım ise, TCL X937U modelini 13 küsüre indirimli satın alıp sonra kapıdan geri çevirdiğim gündür. 3 ay bekletir üzerine en az 5 koyar satardım sanki
3 ayda ne oldu ülkeye yaw
-
donanımhaber ölücüsüyüz herkeş akıllı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Mart 2024; 15:4:38 > -
-
TCL X937 modelini güncel liste fiyatından satabilirse firmayı tebrik etmek lazım. 13K'ya alanlar bile geri çevirdi :)
O değil de ben geçen yıl bu zamanlar JBL Bar 1000 modelini MM'den 21750TL'ye almıştım. Elimde zaten Q990B var ve Q990C gelecek diye iade ettim.
İşin ilginç yanı mağaza iade alırken sıfır kapalı kutu ürünü açıp kontrol etti ve daha sonra yanlış hatırlamıyorsam 17-18K'ya outlet olarak sattı
Bir de 2021 Efsane Cuma günlerinde 18K'ya Klipsch 1200 almamıştım. Üzeri kumaş kaplı ve evde kedilerimiz (şu an 4) var. Cihaz en son 100-105K gibi stoktan kalkmış
Q990D Haziran-Temmuz gibi bakalım kaç paradan listelenecek?
-
Mahsuru yoksa nerden aldınız acaba? 2.el mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam "daha dün gibi" derken 2023 yaz ve sonbahar aylarını kasttettim
. Çoğumuz o zaman aralığında aldık zaten.
Belki 6 ay boyunca Q990C 22-25K civarına satıldı. İstediğimiz yerden isteğimiz kampanya ile seçerek alabiliyorduk.
Yoksa şu an minimum 30K gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Mart 2024; 16:13:17 > -
Pardon, gibiyi atlamışım.🙃 Daha dün diye okumuşum. Benim hatam.
Ne demek hocam. Bu gidişle Q990C "daha dün 32K idi. Şimdi 42K oldu", "Ne bu Q990C 60K çok. 50K'ya düşse de alsak" diye konuşacağız sanırım. 6 aya.
-
İşte ticari düşünmediğimiz için aldık denedik beğenmedik yada kapıdan çevirdik
-
Ben yurtiçinden ve seyahatlere çıktıkça yurt dışından fiyatını beğendiğim cihazı belki kullanırım diye alıyorum. Ondan sonra da ya kullanıyorum ya da satıyorum
Ama ev Mediamarkt deposuna döndü
. Şimdi Klipsch Flexus serisini bekliyorum bakalım.
-
Merhaba, Q700c yi optik ten tv nin optiğine bağlasam diğer tv ye bağlı ps5 digitürk apple tv den aynı anda ses alabilirmiyim ?
Sorun ne durumda hocam. Benim s800b de arada bir anlık kopma oluyor. Bir konuşma esnasında bir harf duyulmayacak kadar kisa bir kopma oluyor.
Geldi baktı bir arıza bulamadı sisteme giriyor arıza bakıyor çıkmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar soundbar alma arifesindeyim tcl in P735W modeli arka hoparlörleri ile atmos u olmayan fakat biraz olsun ev sinemasi deneyimini yaşatabilecek bir model gibi bütçem 10 bin maksimum, sizce bunumu alayim yoksa atmos destegi olan fakat arka hoperlorleri olmayan grundig dsp950 gibi bir modelmi alayim yada tavsiyeniz varmi , televizyonum tcl65C745
Bu yazdığınız Grundig modelini de çok övüyorlar f/p olarak. Tv niz tcl imiş. Zor bi seçim.
Biliyorum benimde kafam çok karıştı atmos lu 2.1 sistem alsam zaten atmos ses almak hayal almasam baska dert
Merhaba arkadaşlar elimde Samsung eski 1000w lık 5+1 ses sistemi var. Tv’im 55q80b. Senfoni ses için sizce Samsung q700c alsam sizce değer mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X