Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.597
Cevap
596
Favori
1.967.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de hiç yemesem iç mesem nefes almasam bişey değil 4 ayda alıyorum. ama yaşamazsam yani saygılar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

demek telefonun var fakir degilsin.

saka saka.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Evet 2018 de satın almıştım ve biz 2022 deyiz bu şaka değil gerçek

benim sizinle bir olayım yok ama 15 bin lira benim için 4 aylık maaş demek ve Bose nin o sound barı bose için giriş seviyesi. Benim için buna 15 bin lira verilmez. ha yanın arsa tapusu verirler ozaman ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 22 Ocak 2022; 0:54:3 >

Herkesin bütçesi ve tercihleri farklı elbet ama konuşulan model giriş seviyesi değil. Bose 900. Tv bar, 300,500,700 modelleri var altında. Ama 900 modelini SubW ve surround kiti ile set yapmak 2000-2500 Euroya çıkacaktır. Ben de o bütçeye çıktığımda mesela soundbar kurmam. Avr’li set kurarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Ocak 2022; 10:31:0 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Aynen bende onu diyecektim. Bose un en üst soundbarı için giriş seviyesi denmesini bir an şaka sanmıştım.

• bu ürün eğer bosenin en üst seviye ürünüyse, ben boseyi gözümde baya abartmışım. kusura bakmayın. 15 vin bişey değil, size hayırlı alışverişler şimdiden güle güle kullanın

@Shafter

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Evet hocam

sorunda su ki 15.000 e ben aldim.tr de alt modeli olan bose 700 22.000 tl.

• dostlar selam, evdeki tv lg 2021 model ve geçen gün samsung hw a 450 model soundbar aldım. ikisini eşleştirdim güzel çalışıyor ama tv'yi her kapatıp açtığımda manuel olarak tv ayarlarından bluetooth soundbar'ı seçmek gerekiyor. her tv'yi kapatıp açtığımda olacak iş değil her seferinde tv'den ses geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı acaba?

• darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Soundbar'ı TV'ye optik kablo ile bağlayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Samsung HW-N450 soundbar’ın ekranı durduk yere çalışmamaya başladı. Garantisi de bitmiş. Ne yapmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan_fb -- 22 Ocak 2022; 20:54:21 >
  • Herkese iyi aksamlar. Samsung A650 aldik bugun geldi kurmaya calistik ama olmadi bir turlu. Televizyon markasi Vestel ve bluetooth yok diye biliyorum bu yuzden HDMI kablosu ile bagladik. Bir turlu sesi alamadik. Telefondan bluetooth ile denedigimde oldu.

Kullanma kilavuzunu izledik adim adim ID Set yazisini da gorduk ama yok yani ses gelmiyor.

Sizce neden olabilir?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Önce şu temel başılkların kontrolünü yapın:
    1- Soundbarı TV'nin ARC özellikli HDMI'ına bağladığınızdan emin olun.
    2- Soundbarın HDMI Out'una bağladığınızdan emin olun (In olanı soundbar üzerinden TV'ye görüntü/ses göndermek için, bir nevi işgal edilen HDMI'in yerini telafi için).
    3- TV Ses çıkışından HDMI'ı seçtiğinizden emin olun...

Not: ID Set adımı Subwoofer'ı bar ile kablosuz eşleştirme ile ilgili. O adımı başardıysanız subwoofer kablosuz olarak bağlanmıştır; artık seslerdeki düşük frekanslı basları Subwoofer'dan alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Ocak 2022; 1:43:6 >
  • Samsung a450 modelinde hdmi yok, optik kablo ile baglasak televisyon kumandasindan soundbar sesini yonetebilir miyiz? Tv de samsung marka

• darthskywalker kullanıcısına yanıt

Televizyon kumandasi ile sesi kumandadan yonetebiliyor musunuz?

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt

Optik bağlantı üzerinden olmaz.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

4 Hdmi var acikcasi hangisi bilmiyorum ama ilkine taktim . Soundbar in da hdmi arc to TV bagladik olmadi.

TV ayarlarinda ses cikisi Hdmi gibi bir ayar yok. TV eski ondan mi acaba Vestel 55 PF 9090.

TV'nizin seri nosunu yazarak alttaki linkten kullanım kılavuzunu indirebilirsiniz:
    https://cozumuvar.vestel.com.tr/belgeler

Ben internette Vestel 55pf8055 modelininkini buldum yaklaşık aynıdır.
    Siz önce soundbar'daki tuşlardan giriş tuşuyla HDMI seçin; soundbar'da HDMI seçili kalsın. Sonra TV ses menüsünde dijital çıkış diye bir ayar varmış onu kurcalayın.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Ses Ayarlarinda Sayisal Cikis diye bir sey var bizde. Ona basinca 2 secenek var.

1) Sıkıştirilmis

2) PCM

Soundbar'da normal Hdmi var bir de hdmi arc var. Ben ikisini de denedim ama TV de hdmi arc yok sanirim bizde. Bu yuzden hdmi cikislarini kullaniyorum.

TV'nin kullanım kılavuzuna bak hangi HDMI için ARC var yazar... ARC olmayan yok...

• 
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.