Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.597
Cevap
596
Favori
1.968.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aklıma başka bir yol gelmiyor. Telefon normalde bağlı müzik çalıyor. Bunlar olmazsa soundbarda bt tarafında sorun var diycem ama çalışıyor. Uygulamayi kaldırıp defalarca baştan yaptım. Eşleştirmeyi kaldırıp baştan yaptım olmuyor. Cihazi güncellemelerinde ne fark ediyor önemli bir değişim var mi ? Yada kumandadan yapılmayan özel bi ses ayari mod fln var mi uygulama üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rok206 R kullanıcısına yanıt

Apple uygulama sayfasında sn7y desteklenen cihazlar arasında yok. Yine de yorumlarda şöyle bir çözüm buldum bunu da bir dene istersen. Uygulama da ayar yapmak biraz daha kolay sadece. Bir de update yapabiliyorsun. Çok da olmazsa olmaz değil.

After sever hours I finally figured out that in order to connect you need to connect to the sound bar as a wi-if network. For instance, on IOS, go to settings> wi-fi> then select the soundbar as the actual network

..

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• rok206 R kullanıcısına yanıt

Hocam çok da gerekli değil sıkma canını. Cihazlar wifi'a bağlı olduğunda kendi kendine update yapıyor. Bu program ile update yapılmıyor zaten, sadece hangi sürüm yüklü onu görebiliyorsun. Çok gerekli bir uygulama değil.

• www.vatanbilgisayar.com
    LG SN11R Ev Sinema Sistemi,770W,7.1.4 Kanal,Blutooth,HDMI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-sn11r-ev-sinema-sistemi-770w-7-1-4-kanal-blutooth-hdmi.html

12bin lira olmuş

• barisx3 kullanıcısına yanıt

Tukendi olarak gozukuyor. Fiyat dogru olmayabilir.

Saygilarimla.

• barisx3 kullanıcısına yanıt

abbaovv altın gibiSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Bide güzel bir güncelleme getirseler tadından yenmeyecekte

• Arkadaşlar niye bizim ülkeye doğru düzgün sistem gelmiyor, gelse de fiyatlar yurtdışına göre bu kadar mı farkeder, zaten dolardan dolayı eziliyoruz, getirenlerde maşallah %100 kar koyuyor bu sistemlere yazık..

şu 3 sistemi bulabileceğim bir yer var mı TR'de?;

-Bose Soundbar 900

-JBL BAR 9.1

-SONOS Arc

• Samsung HW-A650/TK soundbar barı şuan (17.01.2022) itibariyle Samsung SWA-8500S ile birlikte kullanıyorum.

Almayı düşünenler için bilgi niteliğinde olsun.

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. A serisi cihazlara mesela Q800a yla uyumlumudur swa 8500s ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt

O konuda net bir fikrim yok hocam, ben riske girerek aldım her iki ürünüde ve şuan kullanıyorum ve tatmin edici.

• kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt
    hayır 9500s alacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pape kullanıcısına yanıt

Amazon TR den alabilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi gümrük, kargo vb. giderleri dahil fiyat gösteriyor zaten. Ekstra bir ödeme yapmıyorsunuz. Ben aybaşında 3.800 gibi bir fiyata aldım. 1 haftada teslim edildi.

• LG SN11R kullanıcılarına son bir kez daha sormak istiyorum. Özellikle HDMI bağlantıda diyaloglarda çevresel seslere göre bir zayıflık veya berraklık eksikliği var mı? Atmos kullanımından dolayı doğal olarak bağlantı HDMI olacak. Elimdeki SN11R'yi kullanmak veya AVR'li bir sisteme geçmek konusunda kararsız kaldım. AVR sistemi elbette daha maliyetli olacak. Orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 18 Ocak 2022; 15:0:6 >
  • En mantıklısı Amazon gibi duruyor.

• serkanvda S kullanıcısına yanıt

Amazon isini iyi yapiyor. Thy kargo ile geldi bana urun. Ustelik dun 2500tl'lik urun icin 57tl gumruk islemlerinden dogan iadeyi de yatirmislar.

• oup59 kullanıcısına yanıt

Hocam kararsız kalacak bir durum yok, imkan varsa avr'li sistem, soundbar ile devam edeceksen sn11r iyidir. Şahsen ben diyaloglarda hiç sıkıntı yaşamadım. Ama herkesin kulağı duyma alışkanlığı farklı. Cihazı kullandığın ses yüksekliği de önemli. Sesi açarsan azıcık, gayet iyi. Ama çıtır çıtır, etkileyici bir sesi yok. Onu da bilmekte fayda var.

• YT kullanıcısına yanıt

Geri besleme için teşekkür ederim. Maliyet farkı olacak elbette. Avr sistem kuracak olursam Denon x1700h düşünüyorum. Atmos destekli daha uygun fiyatlı Sony 790 var ama AVR uzun süre kullanılır. O yüzdem en azından aldığıma değsin. LG SN11R için kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama incelemelerde de berraklık eksikliğinden bahsediliyor hep. Ama belki de biraz sentetik bir durumdur. Canlı olarak dinlemedim SN11R’yi.

• serkanvda S kullanıcısına yanıt
    Bu 9500 de ciddi fark var mı önceki modele göre. Fiyati neredeyse iki katı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Avr kullanmadım, tavsiye konusunda yardımcı olamam ama bence en önemli konu kulak zevkine göre hoparlör bulmak. İmkan varsa hoparlörler denenerek alınmalı.

• 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.