< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1017. sayfa)

-
-
@ugah6aiw Yok dostlar bulamadim. Kullanma Kilavuzuna baktim ama hdmi ozelliklerinin sadece cozunurluk ve Hz olarak tablosu var. 2013 diye eski mi kaldi acaba ?
Samsung u aradim onlar Vestel ile TV kontrol edin dedi. Vestel i aradim ama cok net bilgi alamadim. Kontrol etti hdmi ile desteklemeyebilir dedi. Yetkili servisler de bugun kapali bize yakin bir bayiyi ararim yarin.
Olmazsa iadeden baska secenek yok. Kendimiz actik kurmayi denedik diye Samsung servis geldiginde para alacakmis bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Ocak 2022; 14:56:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin tvde arc yok
optik bağlantıya mecbursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yeni alınan tv asılırken maalesef tv'deki optik çıkış yeri koptu aslında onun için tv'nin servise gitmesi gerekiyor bir de...
-
hayır hocam ayrı ayrı çalışıyorlar...
-
merhaba arkadaşlar,
Müzik dinlemek için kullanılacak max. 2500 tl fiyatlı bir soundbar veya prize bağlı çalışabilecek benzer bir ürün arıyotum. tavsiyeniz var mı?
-
vestel ne kadar saçmalıklar yapmış... ARC yok... time shift yok yayın kaydetme yok... saçmalamış...
-
Forumda sizin TV'nin 47 inç olanı (47pf9090) ile ilgili eski bir sayfa var. Orda TV'de HDMI ARC olduğu ve 1. HDMI'ın bu özellikte olduğu ile ilgili paylaşım var. Ayrıca güncellemelerden de bahsediliyor; TV'yi hiç güncellemediyseniz ondan da olabilir. Sayfayı bir karıştırın isterseniz:
https://forum.donanimhaber.com/vestel-47pf9090-47-wi-fi-600hz--84387691-154#109087162
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet Google karistirirken ben de denk geldim. Her HDMI 1-4 denedim soundbarda da hem hdmi hem hdmi arc taktim ama yok yani ses. Yani TV bizimkiler izliyor ben hic bakmadigim icin otomatik guncelleme yoksa bizimkilerin guncelledigini sanmam.
çok eski tv arc olmaması normal
resimlerde görünmüyor kullanım kılavuzu buldum 9060ın orada da bahsetmiyor 9090da varsa tayaydın'ın dediği gibi buna rağmen iyi bir özellik
Kilavuzda bulamadim ben ve TV de hdmi girislerinden hicbirinde arc yazmiyor. Tek secenek optik kablo sanirim.
eğer hdmi 1'in arc özelliği varsa kullanın
kaliteli bir hdmi 2.0 kablo ile deneyin önce sounbarı açın
tvnin menüsünden digital çıkış seçin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Ocak 2022; 16:12:8 >
elektronik kullanım kılavuzu varmış... ARC yok?...
-
TVde de kilavuz var "i" tusuna basinca ama hem Vestel sitesinden baktim hem de her HDMI denememe ragmen bir turlu ses alamadik. ARC ifadesi gecmiyor ve TV nin hdmi girislerinde de ARC yazisi yok yine de hepsini denedim dedigim gibi. Yani bilmiyorum atladigim bir nokta yok gibi adim adim uyguladim her seyi.
TV ayarlarinda ses cikisi olarak sadece PCM ve Sıkıştirilmis secenekleri var. Onlari da denedim ama yok yani. Tek secenek optik kablo kaldi gibi
optik kablo ucuzdur alın sorunu geçici olarak çözmüş olursunuz
daha sonra kaliteli bir media box alıp direkt soundbara bağlarsınız
Benim tavsiyem soundbara vereceğiniz parayı başka bir sisteme yatırmanız yönünde olur eğer müzik dinlemekse amaç. İlla soundbar olsun derseniz harman kardon, jbl markalarının 2.1 kanal cihazları işinizi görebilir. Fiyatlar biraz yüksek olabilir bu markaların. Dinleyerek ses rengini test etmeden almamanızı tavsiye ederim. Eve gelince üzülüyor insan öbür türlü.
Cevabınız için çok teşekkürler.
Aslında ben de başka sistemlere bakmaya çalıştım ama hem kompact olsun hem de pirize takılı kullanıyım dediğimde soundbar iyi bir seçenek olabilir gibi gelmişti. Amfi ve hoporlör seti alayım desem çok çok pahalı oluyor.
-
Bu cihazin ozelliklerini bilmem. Belli ki eski fiyatla kalmis. Internetten arastirin istersiniz. Muzik icin cesitli markalarin monitor tarzi modelleri var. Edifier bu konuda iyidir. Kurlardan dolayi fiyatlari pahalandi ama markasina gore 1500-7000 tl arasinda Cin markalarinin modelleri mevcut. Genellikle performanslari begenilir.
Saygilarimla.
İlginiz ve öneri için çok teşekkürler.
Ama ürün linkine tıkladığımda "ürün yayından kaldırılmıştır" hata mesajını alıyorum.
Satilmis olabilir. Model no ile internette aratin belki cikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X