Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.625
Cevap
596
Favori
1.969.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20282029203020312032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güle güle kullanın fiyat ne oldu güzel bir kampanya filan varsa arkadaşlar da yararlansın

• AyranMen A kullanıcısına yanıt

hayır kendi arka hoparlörü olacak wifi bağlanyıro kablosuz ama hoparlörlere tabi elektirk için fiş girişi oluyor

• ayhanca10 A kullanıcısına yanıt

dinleye dinleye optimum ayarları bulacaksın her odaya göre değişir bası centeri arkaları filan kulaklarına göre ayarlayacaksın arkadaşların ayarları var geçmiş sayfalarda bak kulağının beğendiğini birini kullan

sound modlar muhtemelen tvden gelen sese göre aktif ya da pasif oluyordur tv izlerken gelen ses ne belki dolby digitalde kalmıştır çıkışı stereo yapsan tv izlerken muhtemelen tüm modlar aktif olur ama bu sefer de netflix te filan stereo olur ses maalesef bu samsung tvlerin bypass özelliği yok lglerdeki gibi illa giden sesin formatını manuel sen belirleyeceksin 

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Anladım, tşkler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Hepsi burada da böyle bir cihaz var. Bunun için ne dersiniz. İşime yarar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @sadays q950a nın lcd ekranı için bi çözümünüz oldu mu? Kör noktada kalıyor ekran.

• İduna İ kullanıcısına yanıt
    Yıllar önce almıştım. Birebir aynı ürün. Hiç bir işime yaramadı. Bir türlü kullanamadım. Sanki hiç elektrik gelmiyor gibiydi. Bir ay önce taşınırken kutularda buldum ve çöpe gitti. Daha önce paylaşım yapsaydınız çöpe atmaz size yollardım.

• AyranMen A kullanıcısına yanıt
    İşte arkadaşlara bu yüzden üst seviye model alın diyorum. Sonra sizin gibi takımı tamamlamaya çalışanlar oluyor ve sorun yaşanıyor. Bir kere adam gibi seti alın yıllarca kafanız rahat olsun.

2023te şunu sipariş etmiştim 2 adet çıkıyor topicten bir arkadaşımızla paylaştık siparişlerimden buldum link değişmediyse budur ekrana koyunca sana doğru yansıtıyor

• İduna İ kullanıcısına yanıt

maalesef yaramaz sizin ses sistemlerinin analog girişleri de yok bu digital sesi 5.1 analoğa çevirir direkt hoparlörlere bağlasanız ki öyle bir aparatı yok belki ses alınır ama ne öyle bir ayırıcı var ne de ses almanın garantisi var neticede bu çeviricide bir amfi katı yok sesi hoparlörlere yükseltemez zamanında kullandım güzel alettir ama senin için değil analog 5.1 girişi olan hoparlör sistemleri içindir

Süpermiş, tşkler

şöyle bir şey oluyor ama iki yılda inşallah ürünü değiştirmemiştir bu çinlilerin işi belli olmaz

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)
    Verdim siparişi gelince görücez artık 😊 200 TL lik prizma, gönderisiydi vergisiydi 800 TL

q950si olan birisi alır koy sahibindene birini satarsın 2 adet geliyor

500 TL ye ücretsiz sevkiyatla gelende vardı ama 30x30x30. Sizin ölçü güzel, sizinkinden sipariş verdim. Hele bi gelsin, 15 günü var. Tşkler tekrardan

• @sadays bu arada sound mode olayını çözdüm; q-symphony açıkken sadece game pro ve adaptive sound aktif oluyor, kapatınca 4 modda geliyor.

ok

• merhaba,

q800f için servis kurulumu şartmıdır ? garanti ile ilgili sıkıntı oluyor mu kendimiz kurarsak ? online alınmış ürün.

• CuCuK kullanıcısına yanıt

Garanti ile ilgili bir sorun olmaz. Ama bir ihtimal kutudan çıktığında cihazda bir problem varsa ispatı daha kolay olur.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

whatsapp destek hattı üzerinden yarın sabah için kurulum talebi açtım ücretsiz olduğunu varsayarak.videolu bir açılışta iş görür gibime geliyor sizin dediğinize göre.teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 20282029203020312032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.