Dialog konusunda bose harici tüm ürünler üzer sizi. Kesinlikle bose tv speaker modelini öneriyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1012. sayfa)

-
-
Bunun üstüne başka güncelleme geldi 211 ile başlayan. 210 ile başlayan eskisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Klipsch cinema serisinden her hangi birini denemeden kesin konuşmayalım bence
-
Ben tv sesinden daha iyi en ıcuz seçenek olarak düşündüm ve o modeli söyledim. Yoksa 7-8 bin tl lere tabii ki seçenekler çoğalıyor :)
ancak 4 bin tl civarına hepsi üzer kesinlikle.
Lg sn7y soundbarin güncellemesini nasıl kontrol ederim. Telefon iphone lg thinq eşleştiremedm
Klipsch cinema 400 var ama merkez hoparlör yok(yinede kullananlar baya memnun), dediğin gibi cinema 600 en düşük almak gerekiyor oda 7-8 aralığında. Fiyat performans olarak haklı olabilirsin.
-
Bu son version yenisini bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tahminim yazma hatası olmuş 2119301 demek istediniz ???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır arka hoparlör kullanmadım. q700a'da atmos daha iyi diyor rtings. reddit'de de q70tnin atmosunu sevmeyenler olduğunu görünce q700a daha güncel model diye onu aldım. açıkcası çok bir beklentim de yok. Arka hoparlör de almayacağım.
-
rtings.com Samsung soundbarlara çok mu fazla puan veriyor? yoksa gerçekten iyi mi? düşük model Samsunglar bile çoğu üst seviye Sony modelden iyi puan almış
-
Fiyatina gore degerlendiriyorlar. Samsung'un da soundbar konusunda iyi isler cikardigi asikar. Sony eski gunlerinde degil. Bir de fiyat konusunda Japon geleneklerini surdurunce fiyat/performans oranlari dusuyior.
Tanisi konulmus bir rahatsizliginiz mi var yoksa yasa bagli bir duymankaybi mi yasiyirsunuz. Bu soulari doktor olarak sormuyorum yanlis anlasilmasin ama duyamadiginiz frekanslar belli ise teknik olarak tavsiye almaniz daha digru olabilir.
Saygilarimla.
Lg'nin uygulaması var telefona indirmeniz gerekiyor. Oradan soundbar'a bağlanacaksınız. Uygulamadan bakabilirsiniz hangi sürüm olduğuna.
Lg thing uygulaması değil mi ordan olmuyor
Lg sound bar uygulamanın ismi.
Samsung Kesinlikle iyi ve fiyat performans çok çok iyi, 700a, 800a ve 950a denemiş biri olarak, yakında 990b çıkıyor çok az video var ama gerçekten tam istenilen bir soundbar olmuş gördüğüm kadarıyla, ekranı önde getirilmiş vsubwoofer geliştirilmiş, yani tüm eksikleri giderilmiş 2022 de on numara soundbar çıkaracak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 15 Ocak 2022; 0:20:51 >
q800a aldım çok iyiydi, evi titretiyor, bana fazla gelir apartmanda kullanamam diye iade ettim :D
a650 aldım, yine iyiydi ama diyaloglar sönük kalıyordu, atmos hiç çalmıyordu, ben çalsa bile atmos özellikli olmaz diye düşünmüştüm, hiç ses gelmeyince onu da iade ettim.
q700a aldık bakalım, sanırım memnun kalacağım gibi :)
-
Bence iade etmekle hata etmişsiniz, q800a bence fiyat performans olarak piyasa da en iyilerden biri, sonuçta ayarla kısabilirdiniz, ama q700a da fena değil bu nedenle hayırlı olsun yeni soundbarınız...
Hocam bu saatten sonra 2021 q800a alınır mı peki sizce? Şu an Trendyol da 5000 TL lere kadar düştü. Aslında çok daha önce alacaktım fakat gerek arka ayaklarının hem çok pahalı ve çok zor bulunması nedeniyle hep erteledim.
Özellikle arka hoparlörlerin olması benim için önemli açıkçası.
Tabi burada işin içine bütçe de giriyor. Evet arka hoparlörler ile 7-8 bin lere kadar çıkabilirim sanırım fakat sizce q800a almayıp 2022 modellerini beklemek daha mı mantıklı?
2022 modellerinde geliştirme olur mu, ya da bu seneki modellerden farklı bir fiyat politikası olur mu? Q800A yı almamak için zor tutuyorum kendimi :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X