Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grand3 , grand3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.597
Cevap
596
Favori
1.968.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatlar dunyada degismiyor. Cihazilarin siniflarina gore bir aralik var ve ureticiler o segmente gore fiyatlandiriyorlar ust siniri gecmeden. Belki yurtdisinda 30-50 usd farklar olabiliyor teknolojik gelisimden dolayi. Ulkemizde ise direk kur uzerinden fiyatlama cihazlari alinamaz noktaya getiriyor. Daha dogrusu ornegin samsungub amiral gemisi tv ise yan urun olan soundbar tv'lerden pahali hale gelince musterisi azaliyor. Bu yuzden samsung uzun sure ust seviye cihaz getirmedi, lg ise yurtdisina gore cok uygun satti.

Gelecek yil kuru 10tlden hesaplasalar bile 600 usd'lik cihazlarin 6000tl sadece net fiyati var. Vergisi, kari derken su anda 5000tl'lik cihazlarin butcesi uygun olanlar icin iyi firaatlar oldugunu soylemek hata olmaz.

Zaman zaman kurdan bagimsiz ses sistemlerinde indirimler oluyor onceki stoklari ertimek icin ancak stok bitip yerine gelen fiyatlar gercekten yuksek. Gece bir arkadada kef hoparlor onerdim 20 gundur 13.900 idi. Dun 19.000tl olmus.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pape kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, arka kitler amazonda 3 bine bulunabiliyor,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Alınır tabi neden alınmasın, 5 e bulunduysa bence kaçırmamak gerek hatta, eiskent üstadımın söylediği gibi firmalar ülkelere göre kuru ayarlıyor ve genelde üst seviye cihazları getirmiyorlar ne yazık ki, bütçeniz uygun olsa Amazon’dan cinema 600 ve arka surround hoparlör leri tavsiye edebilirdim. Samsung q800a arka surround larla fazlası ile işinizi görecektir. Q990b Yi beklememin nedeni benim, q950a da ekran üstte ve ben takıntılıyım bu konularda, şu an cinema 1200 kullanıyorum bu sistemde iyi ama bir türlü müzik işi istediğim gibi olmuyor q950a da müzik dinlerken gerçekten çok beğenmiştim. 990b nin daha da iyi olacağını düşünüyorum.

• szr_trace S kullanıcısına yanıt

Hocam Amazon tr de mi, yoksa com da mı? Tr de bir iki kez denk geldim 9500s ler için saçma sapan fiyatlar ile denk geldi. Amazon com da dediğiniz gibi bazen Euro bazlı uygun fiyata denk gelebiliyor fakat öğrenmek istediğim birşey var; mesela örnek 250 Euro ya cihaz ücretini ödedikten sonra bize gelirken vergi vs cikmiyor mu?

Çok uzun zamandır yurt dışı alisverisi yapmıyorum, hatta sizden ricam mümkünse buradan, ya da özelden link atmanız mümkün olur mu bana? Saygılar..

• faenal F kullanıcısına yanıt

Evet hocam şu an Trendyol da sepette indirim ile 5000 e alınabiliyor. Benim de dediğim gibi arka surround takıntım var, bir ses sisteminde soundbar da olsa arka surround lar mutlaka olacak . aslında q950a çok istiyordum bir ara niyetlendim fakat bulamadım. Sonra fiyat da çok pahalı geldi gerçekten.

Arka hoparlörleri sw9500 du galiba, 3000 bandına bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Bir de Philips fidelio b97 var, arka surround hoparlörler şarj edilebilir ve tamamen kablosuz. İmax sertifikası falan varmış, onu merak ettim ama tr de hiç fiyat bilgisi bulamadım. Lakin tahminimce q800a dan daha pahalıya geleceği kesin sanırım.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Anladım üstad, teşekkür ederim. Yani diyorsunuz ki yeni nesil cihazları pek beklemeye gerek yok, onlarda da fiyat anlamında kayda değer değişiklik olmayacaktır, hatta artacaktır.

Amaxon com tr uzerinde turkiyeye gonderim imkani olan yurtdisi cihazlar cikiyor. Ben gecen hoparlor aldim. Gumtuk vergis nakliye hepsi fiyatin icjnde hesaplanmis oluyor. Eksra bir sey odenmiyor ve karttan tl cekiliyor. Amazon.de uzerinden alinanlarda dikkat etmek gerekiyor sanirim.

Saygilarimla.

• szr_trace S kullanıcısına yanıt

Üstadım bu arada size özel mesaj gönderdim, rica etsem kontrol edebilir misiniz? Saygılar..

üstad amazon.de de vergi vs içinde ödüyorsunuz ödeme ekranında nakliye ve vergi detaylı gösteriyor. daha sonra ekstra bişey çıkmıyor. ödemeyi de ister tl ister euro üstünden yine ödeme ekranında yapabiliyorsunuz. ama amazonun hesapladığı kur bizimkinden biraz farklı oluyor.

• Bende trendyoldan 5 bine Q800A aldım. Baya bekledim iner diye, bu seviyeden aldım artık bakalım doğru mu yaptık göreceğiz.

• YT kullanıcısına yanıt

Hocam sn7y modeli hiç bir şekilde bağlanmıyr cihazi görmüyor. Sn7y modelini bağlayabilen var mi?

• rok206 R kullanıcısına yanıt

Ben bağladım hiç bir sorun olmadı ama bağlanırken soundbarda bloutooth seçili olması lazım

• froce1903 kullanıcısına yanıt

Bt açıyorum telefonlada eşleştiriyorum ama uygulamada vu uyarı cıkıyor uygulama üzerindeb bütün izinleride verdim

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet tanısı olan bir rahatsızlığım var ama üst düzey değil. Frekansa göre almak, dialog sesleri için almak bütçemi maalesef bir hayli aşıyor. Max.3000 tl ye kadar bir soundbar almak istiyorum. Artık bundan sonrası olduğu kadar

Amazon tr den, orada yazan fiyat net fiyat oluyor. Vergisi filan hepsi içinde oluyor.

Bende böyle bir uyarı vermedi telefonda Bluetooth açık mı? Tel da Bluetooth acik olsun. Soundbar da kumandadan bloutooth seç. Sonra uygulamaya gir. Sanırım arama yapıyor ve soundbari buluyor. Sol üsten modeli seçtim. Hiç bir sıkıntı yaşamadan bağlandı. Sonra update yaptım.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Hepsini yaptim hocam yok direk paylastigim ekran görüntüsü cıkıyor 😔

Uygulamayı kaldırıp tekrar yükle bari. Paylaştığın ekran Bluetooth ekranı değil mi? Uygulama ekranına benzetemedim. Cidden ben hiç sıkıntı yaşamadan eşleştirmeyi yapmıştım. Bu arada hata mesajında diyor ki önce cep telefonunda Bluetooth menusune girip cihazla eslestirin sonra kurulum için uygulamaya geri dönün diyor. Cep telefonunun bloutooth menüsünde eşleştirdin mi? Bende otomatik eslesmisti diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Bence bunu da bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froce1903 -- 16 Ocak 2022; 20:39:1 >

başka bir forumda bulduğum yaziya göre iphone cihazlarda bu sorun cok uzun zamandır varmiş. Sizin cihaz android olduğundan soruj yaşamamiş olabilirsiniz. Benim cihaz iphone ve bütün kombinasyonları denedim.

Ben iphone cihaz ile de gayet rahat bağlanmıştım. Problem bu değil bence.

• 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.