Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cihan.0009 , Cihan.0009 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bağlayamazsınız hocam.

• k.a.a.n. kullanıcısına yanıt

Hagir degil . Apple tv kendi yazilimi ile calisan bir cihaz. Bu cihazi, yazilimimi ayri bir ucret icerikleri de abonelik yolu ilensafiyor. Sizin uygulama ile satin aldiklariniz abonelikler. Yazilimi ve ozellikleri baskanbir cihaz uzerinden kullanmaniza izin vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY HT-X8500 VS HT-SF150 arasındaki farka değecek bir kalite ve ses farkı var mı? arada 2 kattan fazla bir fark var hangisini tavsiye edersiniz?

• DurBirDakika kullanıcısına yanıt

Ben ikisini de tavsiye etmem, çok kötü bassları var, aynı fiyata 2 kattan daha fazla fark var bu cihazı alırsan:

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)akakce.com
    Samsung HW-Q700A 330 W 3.1.2 Kanal Kablosuz Soundbar Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-samsung-hwq700a-tk-fiyati,1383093967.html
  • Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile samsung hw-ms serisi bir soundbar almak istiyorum, ancak piyasada satışı yapılmadığı için ikinci el olarak temin etmek istiyorum. Elindeki cihazı satmak isteyenler bana özelden yada buradan yazabilir. Ayrıca bilgisi olanlar samsung hw-ms650 ve hw-ms751 arasında fark var mı? Tercih sırası size göre nasıl olmalıdır?

• amanteramco A kullanıcısına yanıt

Ms xx1 olursa gri renk xx0 olursa aiyah renk. 750 ya da 51'in ust kisminda atmos tarzi hoparlor vardir. Cihazda atmos destegi yok ama surroun etkisi vermek icin sesleri tavana carptiriyor. Ms650 ise 3. Kanal ses verir. Ses cikisi gucu ms750'de daha fazladir.

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Siz q800a yı iade etmiştiniz. Q700a mı satın aldınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, SWA-8500S/TK arka kit bu iki modelle uyumlumu acaba? (Sitede arka hoparlör kullanılır yazıyor ama emin olamadım) Uyumlu ise hangisiyle daha verimli ses alınıyor. Bu iki cihaz bütçeme uygun olduğu için tercih ettim.

HW-A450 2.1ch Soundbar

HW-A650 3.1ch Soundbar

LG SN5Y

• amanteramco A kullanıcısına yanıt

Merhaba, ikinci el olarak linkteki cihaz var. Temiz görünüyor. İstanbul’daysanız bence alınabilir.

SAMSUNG HW MS 650 üst seviye soundbar İlan No: 984643045https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-samsung-hw-ms-650-ust-seviye-soundbar-984643045/detay

• Tekrardan merhaba

Kullandıgım LG 50LB670v modeline tv LG Sn7Y soundbar mevcut. Hdmi arc olarak bağladım. Ps4 cihazimida buraya bağlamak istiyorum.

Sizce ps4 tv hdmi girişine mi bağlamak yoksa soundbar mi hdmi girişine bağlamak daha kaliteli ses almami sağlar. Youtube netflix fln ps4 üzerinden açıyorum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

• rok206 R kullanıcısına yanıt
    TV'niz ve PS4 (pro değilse) HDMI 1.4 arayüzüne sahip; bunun yanında soundbarınız daha güncel jenerasyon olarak HDMI 2.0 arayüzü ile Dolby Atmos ve DTS:X desteğine sahip. Bu açıdan baktığınızda konsolu TV'ye bağlama ile soundbara bağlama adına fark olmayacaktır. Netflix'i illa konsolda kullanıyorsanız konsolu soundbara bağlayın ki Atmos sesleri alabilesiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Bilgi için çok teşekkür ederim. Ps4 modeli pro değil. Peki ps4 soundbardab atmos ses almak için soundbara bağlarken 2.1 hdmi kablo mu almam gerekiyor mevcut 1.4 ilede alabilir miyim.

mevcut kablo yani 1.4 ile konsolu soundbara bağladigimda konsoldaki ses ayarlari pcm dolby ve dts olarak cıkıyor ve altinda 5.1 ve 7.1 cıkıyor. bunlardan hangisibi şeçmem gerek?

2.1 hdmi kablo alarak atmos ses alabilexek miyim

• rok206 R kullanıcısına yanıt

kullandığınız cihazların dolby atmos desteği var mı diye baktım da

Elinizdeki televizyonunun dolby atmos desteği yok.

Ps4 ünde dolby atmos desteği yok.

istediğiniz biçimde bağlayın dolby atmos ses alamazsınız. ses kaynağının ve soundbarın aynı anda dolby atmos desteklemesi şart.

ps4 te dolby digital, pcm veya dts hangisini beğendiyseniz onu seçin kullanın. seçim ekranında çıkan sesten sesin değiştğini farkedersiniz.

hdmı kablosu düzgün çalışıyorsa değiştirmenize de gerek yok.

illaki dolby atmos ses almak istiyorsanız

Xbox Series s satın alıp, hdmı kablosunu, xbox tan soundbara sonra soundbardan da tvye bağlarsanız dolby atmos sesi alırsınız. ayrıca izlediğiniz filminde özellikle dolby atmos desteği olması şart.

oynadığınız oyunların da dolby atmos desteklemesi şart. yani hem cihazın hem sound barın hemde izlediğiniz filmin sonuna kadar dolby atmos desteklemesi şart. bu üçünden biri eksik olduğunda dolby atmos ses alamazsınız. Dolby atmos ses aldığınız zaman da da sizde vaooow bu nasıl birşeymiş şaşkınlığı oluşturmayacak.

bana soracak olursanız elinizdeki sistem komple dolby veya dts detekli ve bütün izlediğiniz filmler ve oyunların hepsi dolby veya dts destekli. atmosla hiç uğraşmam bunların hangisi daha etkiliyse yani hangisi kulağımı daha iyi tatmin ediyor diye bakarım. atmos özelliği bence çok anlamlı birşey değil ve gerçek 5.1 veya 7.1 sistemlerin yanından geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 14 Ocak 2022; 2:48:39 >

• Merhabalar

SN11R yeni güncelleme gelmiş diyorlar yurtdışı formlarda düzelme olmuş diyorlar .Güncelleme gelen varmı ?

• kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt

A650 satın aldım, ancak diyalog sesleri çok az geliyordu, onu da iade ettim. Evet şimdi Q700a aldım, yolda henüz gelmedi. :)

• abeslank kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim hocam ozaman 2.1 hdmi boşuna sipariş vermiş oldum. Neyse onları kullanırız en azından kaliteli lisansli kablo aldım

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

A650 ile birlikte swa 8500s arka hoparlör kullandınız mı hocam? Dialog sesleri için bir ayar yaptınızdamı olmadı?

Q70T ile Q700A nın ne gibi farkları vardır bilginiz varmı bu konuda.

• Merhabalar, ağır işittiğim için tv sesi yetmiyor. sürekli eşime o ne dedi bu ne dedi diye soruyorum. bir soundbar la tv sesini desteklemek istiyorurum. bir arkadaş Samsung A450 modelini önermişti. Sizce nasıldır? Bu ayarda fiyat olarak 3 aşağı 5 yukarı başka ne alabilirim? Bu işten hiç anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bir Yeni güncelleme yok umarım yakında gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt

Micom 2109301 olmuş yakında gelir umarım güzel olur

• 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.