DHGate ve AliExpress Hakkında
arkadaşlar merhabalar uzun süredir aliexpressten ürün söylemiyorum şimdi saat ve gözlük alacaım saat 85 dolar gözlük 15 dolar ikisi toplamda 100 dolara yakın bir meblağ yapıyor. Bunların vergilendirmesinde, satıcının ürün üzerine yazdığı fiyattan %20 vergi alınıyor diye biliyorum ekstra bir vergi işi gelir mi? nasıl oluyor gözlük ve saatlerde herhangi bir kısıtlama var mı?
Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar selam,
Uzun süredir forumu takip ediyordum. Bu konuda birden fazla konu ve mesaj gördüm. Almayı düşünen olursa anlatacağım adımlarda size yardımcı olabilirim.
Öncelikle stok sorunu Türkiye dışında diğer ülkelerde de mevcut. Stok olan yerlerde de cihaz pahalı oluyor. Uygun alabilmek için Microsoft.de web sitesinde mevcut xbox hesabınızınla giriş yapıp store kısmında ürün satın almaya gelin ürün 499 € ve 2 iş günü içerisinde de teslim ediyorlar. Bende ertesi gün teslim ettiler. Arkadaşınız varsa oraya gönderebilirsiniz veya kargo teslimat noktaları var oraya yollayıp oradan alabilirsiniz. denemedim bilmiyorum o iş nasıl oluyor. Benim almanyada arkadaşım oturuyordu oraya gitmeden 1 hafta önce kendi hesabımdan onun teslimat bilgilerini girerek teslim alana onun adını yazdım ürünü satın aldım 10.400 TL'ye geldi hem de 2 sene microsoft garantili. Daha sonrasında direkt türkiyeye sokabilirsiniz. ben büyük poşete koydum poşetle cihazı gümrükten geçirdim soran eden olmadı. insanlar poşetsiz direkt kusuyla ps5 sokuyorlar. gümrükte problem yaşamadım kutusunu açmadan bile sokabilirsiniz. gittiğiniz şehirde mağazalarda stok olmama ihtimaline karşı ben böyle bir işlem yaptım microsofttan aldığım için de herhangi bir sorun olmadı. gamepass ultimate kullanıyorum gamepass de aktif olarak çalışıyor. herhangi bir oyun uyumsuzluğu vs de yaşamadım.
ABD'de araç kiralama ve barlara giriş yaşı
|
|
Aliexpress Under Armour
|
Super Bowl İzleme
Bana En Uygun Mac Hangisi
|
Whatsapp aramayı kapatma ? (jailbreak)
CAMFROG SÖNMEZ İFŞA
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 724
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 26.005 (Bu ay: 409)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 242 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO