Şimdi Ara

Sosyal VS Asosyal (Siz hangisiniz ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sosyal VS Asosyal (Siz hangisiniz ?)

(En Son Oy Tarihi: 12.8.2015)
Giriş

Ben gerçekten asosyalım kötü gibi dursada pek yönden iyiliği dokundu ^^

Not:

Sosyal - İnsan içinde çok kalan sürekli ortam değiştiren insan tipi
    Asosyal- Sürekli aynı şeyler yapar insanlarla pek iletişim halinde değillerdir

• Ne sosyal nede asosyal tam ortasi . Nötrsosyal diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

Ne sosyal nede asosyal tam ortasi . Nötrsosyal diyelim

Ortası yok bu işin
  • Ya bilmiyorum ama sanki daha çok homojen gibi
  • Gece 12-1 e kadar değişik mekanlarda takılır 12-1 den sonrada dh-netlog-hi5-facebook 4 lüsüne akarım
    Arkadaşlarım arasında acaip sevilirim ben karar veririm genelde ne yapılcağına nereye gidilceğine
    Ama gerçekten hergün hergün gecelere kadar biyerlerde takılmak çok sıkıyor bir nevi fazla sosyalleşmekten asasosyal oluyosun sanki yani aynı mekanların adamı oluyosun öyle bişi yada
  • sosyalim. çalışmak insanları sosyal yapıo 3 senedir çalışıorum çalışmadan önce asosyaldim utangaç kmseyle konuşmazdım şmdi tanımadığım insanlarla konuşuorum
  • bende asosyalim sosyal olmak için uğraş içindeyim şuan
    92 doğumluyum bunun farkını bu sene anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an sosyalim ama, seneye gideceğim odtü mimarlık'ta pek öyle olcağım gözükmüyor.
  • Bazen sosyal bazen asosyal , halimden memnunum
  • Asosyal değil Anti-Sosyalim. İkisi birbirinden farklıdır. Hem ev çevremde hem arkadaş çevremde sevilirim. Davet de edilirim. Fakat ben Anti-Sosyal olmayı seviyorum. Bilgisayar başında takılmayı seviyorum. Ayrıca muhabbet özürlü de değilim. Forumlarda fink attığımıza göre konuşmayı ve paylaşmayı seviyoruz. Ben yalnızca amaçsız sohbeti sevmem. Msn'im de sürekli online kişiler vardır. Bunlara yabancılarda dahil. Naber nasılsın ne yapıyorsun gibi başlayan muhabbetleri sevmiyorum. Yani boş muhabbetler. Ya forumda konuştuğumuz gibi bir konu üzerine olmalı, ya da işin varsa konuşup yardımlaşmalı.

Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, abazalık etmeyi sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.
  • Tamamda bu sınıfların en üstün skilleri nelerdir ? Elimizde patlamasın sonra
  • Şurda 1 Aya Kadar Sosyalim...Neden : Knight Ve Saçma Sapan Bilgisayar Oyunlarını Bıraktım! ...Msn Veya Forumlardan Kendimi Uzaklaştırdım! ...Muhabbeti İnternet Üzerinden Değilde Real'de Yapmaya Başladım!...Birçok Aktivite İçerisindeyim Basketbol Olsun Eğlence Olsun Sinama Olsun Piknik Olsun V.b Aklıma Gelmeyen Birçok Şey

Arkadaşlarıma Çok Vakit Ayırıyorum Ve Habire Biyerlere Gitme Planları Yapıyorum...Asosyal Olmak Çok Kötü Birşey Bana Göre Bütün Gün Evdesin İçine Kapalıksın Sinir Stres ..

Hayata Birkere Geliyorsun Arkadaş Gezcen Tozcan Eğlencen...Bu Hayat Geçmez Bunlar Olmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Asosyal değil Anti-Sosyalim. İkisi birbirinden farklıdır. Hem ev çevremde hem arkadaş çevremde sevilirim. Davet de edilirim. Fakat ben Anti-Sosyal olmayı seviyorum. Bilgisayar başında takılmayı seviyorum. Ayrıca muhabbet özürlü de değilim. Forumlarda fink attığımıza göre konuşmayı ve paylaşmayı seviyoruz. Ben yalnızca amaçsız sohbeti sevmem. Msn'im de sürekli online kişiler vardır. Bunlara yabancılarda dahil. Naber nasılsın ne yapıyorsun gibi başlayan muhabbetleri sevmiyorum. Yani boş muhabbetler. Ya forumda konuştuğumuz gibi bir konu üzerine olmalı, ya da işin varsa konuşup yardımlaşmalı.

Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.

beni anlatmışsın saol

• Valla ben halimden memnunum sevilirim hatta bazen kop gel şu real hayata deselerde "tın"
  • Sosyalim
  • kız muhabbetlerini saymazsak sosyal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

Asosyal değil Anti-Sosyalim. İkisi birbirinden farklıdır. Hem ev çevremde hem arkadaş çevremde sevilirim. Davet de edilirim. Fakat ben Anti-Sosyal olmayı seviyorum. Bilgisayar başında takılmayı seviyorum. Ayrıca muhabbet özürlü de değilim. Forumlarda fink attığımıza göre konuşmayı ve paylaşmayı seviyoruz. Ben yalnızca amaçsız sohbeti sevmem. Msn'im de sürekli online kişiler vardır. Bunlara yabancılarda dahil. Naber nasılsın ne yapıyorsun gibi başlayan muhabbetleri sevmiyorum. Yani boş muhabbetler. Ya forumda konuştuğumuz gibi bir konu üzerine olmalı, ya da işin varsa konuşup yardımlaşmalı.

Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.

beni anlatmışsın saol

Rica ederim. Hepimiz Anti-Sosyaliz
     Sosyal  VS Asosyal  (Siz hangisiniz ?)

• benımde tam arası fazla para harcamamak bırıkım yapmak acısından fazla gezmıyorum genelde ewde taılıyorum ama ınsan ılıskılerıyle ılgılı bı sorunum yok

ortamlara cok rahat adapte olabılıyorum

bence seceneklere ıkısının arsı dıye bı secenek konmalı
  • quote:

Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, abazalık etmeyi sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.

+1000000 bende pc başında olmayı gezip tozmakdan çok daha severim
    my sweet home

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

beni anlatmışsın saol

Rica ederim. Hepimiz Anti-Sosyaliz
     Sosyal  VS Asosyal  (Siz hangisiniz ?)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.