Ben gerçekten asosyalım kötü gibi dursada pek yönden iyiliği dokundu ^^
Not:
Sosyal - İnsan içinde çok kalan sürekli ortam değiştiren insan tipi Asosyal- Sürekli aynı şeyler yapar insanlarla pek iletişim halinde değillerdir
Ne sosyal nede asosyal tam ortasi . Nötrsosyal diyelim
quote:
Orjinalden alıntı: ReNNeG@De
Ne sosyal nede asosyal tam ortasi . Nötrsosyal diyelim
Ortası yok bu işin
Ya bilmiyorum ama sanki daha çok homojen gibi
Gece 12-1 e kadar değişik mekanlarda takılır 12-1 den sonrada dh-netlog-hi5-facebook 4 lüsüne akarım Arkadaşlarım arasında acaip sevilirim ben karar veririm genelde ne yapılcağına nereye gidilceğine Ama gerçekten hergün hergün gecelere kadar biyerlerde takılmak çok sıkıyor bir nevi fazla sosyalleşmekten asasosyal oluyosun sanki yani aynı mekanların adamı oluyosun öyle bişi yada
sosyalim. çalışmak insanları sosyal yapıo 3 senedir çalışıorum çalışmadan önce asosyaldim utangaç kmseyle konuşmazdım şmdi tanımadığım insanlarla konuşuorum
bende asosyalim sosyal olmak için uğraş içindeyim şuan 92 doğumluyum bunun farkını bu sene anladım
şu an sosyalim ama, seneye gideceğim odtü mimarlık'ta pek öyle olcağım gözükmüyor.
Bazen sosyal bazen asosyal , halimden memnunum
Asosyal değil Anti-Sosyalim. İkisi birbirinden farklıdır. Hem ev çevremde hem arkadaş çevremde sevilirim. Davet de edilirim. Fakat ben Anti-Sosyal olmayı seviyorum. Bilgisayar başında takılmayı seviyorum. Ayrıca muhabbet özürlü de değilim. Forumlarda fink attığımıza göre konuşmayı ve paylaşmayı seviyoruz. Ben yalnızca amaçsız sohbeti sevmem. Msn'im de sürekli online kişiler vardır. Bunlara yabancılarda dahil. Naber nasılsın ne yapıyorsun gibi başlayan muhabbetleri sevmiyorum. Yani boş muhabbetler. Ya forumda konuştuğumuz gibi bir konu üzerine olmalı, ya da işin varsa konuşup yardımlaşmalı.
Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, abazalık etmeyi sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.
Tamamda bu sınıfların en üstün skilleri nelerdir ? Elimizde patlamasın sonra
Şurda 1 Aya Kadar Sosyalim...Neden : Knight Ve Saçma Sapan Bilgisayar Oyunlarını Bıraktım! ...Msn Veya Forumlardan Kendimi Uzaklaştırdım! ...Muhabbeti İnternet Üzerinden Değilde Real'de Yapmaya Başladım!...Birçok Aktivite İçerisindeyim Basketbol Olsun Eğlence Olsun Sinama Olsun Piknik Olsun V.b Aklıma Gelmeyen Birçok Şey
Arkadaşlarıma Çok Vakit Ayırıyorum Ve Habire Biyerlere Gitme Planları Yapıyorum...Asosyal Olmak Çok Kötü Birşey Bana Göre Bütün Gün Evdesin İçine Kapalıksın Sinir Stres ..
Hayata Birkere Geliyorsun Arkadaş Gezcen Tozcan Eğlencen...Bu Hayat Geçmez Bunlar Olmadan
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Asosyal değil Anti-Sosyalim. İkisi birbirinden farklıdır. Hem ev çevremde hem arkadaş çevremde sevilirim. Davet de edilirim. Fakat ben Anti-Sosyal olmayı seviyorum. Bilgisayar başında takılmayı seviyorum. Ayrıca muhabbet özürlü de değilim. Forumlarda fink attığımıza göre konuşmayı ve paylaşmayı seviyoruz. Ben yalnızca amaçsız sohbeti sevmem. Msn'im de sürekli online kişiler vardır. Bunlara yabancılarda dahil. Naber nasılsın ne yapıyorsun gibi başlayan muhabbetleri sevmiyorum. Yani boş muhabbetler. Ya forumda konuştuğumuz gibi bir konu üzerine olmalı, ya da işin varsa konuşup yardımlaşmalı.
Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.
beni anlatmışsın saol
Valla ben halimden memnunum sevilirim hatta bazen kop gel şu real hayata deselerde "tın"
Sosyalim
kız muhabbetlerini saymazsak sosyal...
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.
beni anlatmışsın saol
Rica ederim. Hepimiz Anti-Sosyaliz
benımde tam arası fazla para harcamamak bırıkım yapmak acısından fazla gezmıyorum genelde ewde taılıyorum ama ınsan ılıskılerıyle ılgılı bı sorunum yok
Öyleyse ben Asosyal değil Anti-Sosyalim. Gezip tozmayı, sahillerde fink atmayı, abazalık etmeyi sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evimde olsam bile arkadaşlarımı seviyorum.
+1000000 bende pc başında olmayı gezip tozmakdan çok daha severim my sweet home
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote: