Klasör adı değişmiyor --- çözdüm
anlamadığım bir şekilde kendi kendine oldu , bilgisayarda yeni klasör ismi dışında klasör oluşturamıyorum , klasörün adını aaa bile yapsam "belirtilen dosya yolu bulunamıyor doğru yol belirttiğinizden emin olun" diye hata veriyor
google da bi kaç arama yaptım çıkan tavsiyeleri uyguladım düzelmedi , ilk başta virüs mürüs girdi zannettim avast kurdum taradım bişey çıkmadı saten virüslük işlerle işim olmuyo ama emin olayım dedim
nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz
alttaki resimdeki registry yolunda ok işareti ile gösterdiğim dize yoktu onu oraya ekledim aslında onun bir üstündeki dize nasıl olduysa ismi değişmiş files yerine biles olmuş dikkat ederseniz files olan dizeyi ekleyince sorun çözüldü
bu dizeyi eklemeden önce bilgisayara program da kuramıyordum oda düzelmiş oldu
Corsair CMK8GX4M1D3000C16 overclock @4000 mhz
Merhaba corsair 3000 mhz (16 20 20 38) ramlerimi 4000 mhz (19 24 24 48) çalıştırıyorum ama timingleri daha ne kadar geliştirebileceğimi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kulaklık Amfisine İhtiyacım Var (i/o = analog )
merhabalar kulaklık amfisi ihtiyacım var , almayı istediğim amfiden tek beklentim sesi yükseltmesi dac veya player fonksiyonlarının olmasından ziyade sadece analog giriş çıkış amplifier olması yeterli , piyasada fio tarzı ürünler var ve fiyatları pahalı geliyor , bahsettiğim gibi bir amfi olarak ne tavsiye edebilirsiniz
7. Nesil Anakartta 9.Nesil İşlemci Çalıştırdım
|
HEPSİBURADA ÜRÜNÜ GÖNDERMİYOR 30.04.2020
|
ekran kartı önerisi
|
kasa açmadı
|
p45 chipset windows 8.1 pro sürücü bulamıyorum
|
çok uygun fiyatlı araç tercihi
|
Pioneer teyp rca parazit sorunu
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.194
İkinci El Bölümü Mesajları: 834
Konularının görüntülenme sayısı: 208.412 (Bu ay: 3.842)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 820 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic