Şimdi Ara

alçı alınan kol alçı nasıl çıkartılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
25.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa kolum kırıldı kendim merak ettim bu alçı nasıl çıkcak abimler testereyle dedi dalgas felan geçti harbiden nasıl çıkarılıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alçı Nasıl Çıkarılır

Alçı, kırık kemiklerin veya diğer yaralanmaların iyileşmesine yardımcı olmak için kullanılan sertleşmiş bir malzemedir. Alçının çıkarılması işlemi, alçının türüne ve çıkarılma nedenine bağlı olarak değişebilir.

Koldaki Alçı Evde Nasıl Çıkarılır

Çoğu durumda, koldaki bir alçı evde çıkarılabilir. Bunu yapmak için, aşağıdaki malzemeleri hazırlamalısın:

• Keskin bir makas
    • Alçı testeresi veya osilatör
    • Su
    • Havlu

Evde Alçı Çıkarma Talimatları:

1. Bir havluyu ıslatın ve alçının etrafına sarın. Bu, alçıyı yumuşatmaya yardımcı olacaktır.
    2. Makasla alçının kenarlarını dikkatlice kesin.
    3. Alçı testeresini veya osilatörü kullanarak alçıyı yavaşça kesin. Kemiğine veya cildine zarar vermemeye dikkat et.
    4. Alçı kesildikten sonra, nazikçe kır ve çıkar.
    5. Alçıyı çıkardıktan sonra, yarayı ılık suyla yıka ve temiz bir havluyla kurula.

Ayaktaki Alçı Evde Nasıl Çıkarılır

Ayaktaki bir alçı da evde çıkarılabilir, ancak bu işlem biraz daha karmaşıktır. Ek olarak, birinden yardım alman gerekebilir. Ayaktaki alçıyı evde çıkarmak için şu adımları izle:

1. Alçıyı suda beklet.
    2. Keskin bir makasla alçının kenarlarını dikkatlice kesin.
    3. Alçı testeresini veya osilatörü kullanarak alçıyı yavaşça kesin.
    4. Alçıyı çıkarmak için birinden yardım al.
    5. Alçıyı çıkardıktan sonra, yarayı ılık suyla yıka ve temiz bir havluyla kurula.

Önemli Not:

Evde alçı çıkarma işlemine başlamadan önce, doktoruna veya fizyoterapistine danışman önemlidir. Alçı türüne ve çıkarılma nedenine bağlı olarak, evde alçı çıkarmak güvenli olmayabilir. Ayrıca, alçı çıkarıldıktan sonra yarayı uygun şekilde temizlemek ve bakmak için doktorunun talimatlarına uymalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eti kesmeyen ama azıcık canını yakan bir testere ile çıkarıyorlar 2 defa kırdım
  • Kolunu kesip cikariyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o koldan ümidi kes kardeş kolunu komple kesicekler anca öyle çıkar o
  • Makasla kesiyolar alcinin pamuk kısmindan cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xxride

Makasla kesiyolar alcinin pamuk kısmindan cikiyor

Tam alçıda öyle olmuyor. Bende bilekteki bağları ezdiğimde yarım alçıya almışlardı kolumu. Onlar makasla kesilebiliyor sadece.
  • benimkini makas kesmedi testereyle kestiler

şöyle bir şey

alçı alınan kol alçı nasıl çıkartılır
  • Testerenin küçüğü gibi bir şey var ete gelinde otomatik olarak duruyor. Onunla çıkartıyorlar
  • Giyotin kullanıyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir testere ile kesiyorlar. Ete gelince duruyordu sanırım ama hatırlamıyorum tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Testerenin küçüğü gibi bir şey var ete gelinde otomatik olarak duruyor. Onunla çıkartıyorlar

Tam olarak budur.
  • peki açıtırmı
  • Benimde kırılmıştı eğer alçıda sargı bezi pamuk yoksa büyük makasla kesiyorlar eğer full taş gibi alçıysa doktorların testeresi var onla .
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    alçı almadan önce pamuk gibi bişeyle sardı
  • geçmiş olsun. nasıl kırıldı? ne kadar sürede iyileşti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 20 Kasım 2013; 14:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jofjofjof

alçı almadan önce pamuk gibi bişeyle sardı

Muhtemelrn makasla keser .

• samilton kullanıcısına yanıt
    saol maçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.