Sosyal medyada dolandırılmak için adeta can atan tipler var. şimdi yapayzeka bir kadın karakter yarattım ,bu karakterin kıyafetleri,fotoğraflarını v.s instagramda paylaşıyorum. profilimde aslında açıklama yapmışım ben yapay zeka noda mankeniyim diye. ama bazı erkekler bunlara bakmadan beni gerçek kadın sanıp DM den yürüyorlar. mesaj kutum selam tanışalım mı gibi mesajlarla dolu. güzel alımlı kadın olmak gerçekten çok zormuş, yalnız bu insanların öz güvenine de hayranım. manken gibi dünya güzeli kadın sana niye baksın? zengin misin?yok. çok yakışıklı mı? yok. yani hem fakir,hem çirkin olduğuna bakmadan benim dünya güzeli Aİ karakterime yazıyorlar |
Sosyal medyada uçkuru yüzünden dolandırılmaya açık çok saf erkekler var.

-
-
Çıtırın instasını paylaşsana hocam.
-
saf degil sapik. genclerden cok yaşlisi neler yaziyor bir gorseniz umarim denk gelmezsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir kadına yazmıyorum sosyal medyada. İşinde gücünde insanım.
-
Bir daha sorarsan blok geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DGS mevzusu şu an gündemimde yok. Ben iyi yerde okumak istiyorum, normal bir yerde de okurum ama bir anlamı yok. Zamanı gelince okurum. Şu an derdim aile evinden ayrılacak parasal alan oluşturmak.
-
Dgs veya benzeri sınava çalışmak için kafa rahatlığı lazım.
Ben 1 sene kafayı başka bir şeye yormadan çalışmak zorundayım şu an buna fırsatım yok.
Yeni iş bulmak için hazırlık yapıyorum tiyatro mezunu adam bile aselsana gidip danışmanlık hizmeti veriyor yazılım güvenliği konusunda.
Yetenek varsa etiket boştur.
Şanslarını deniyorlar belki adam yakışıklıdır, parasız da kadın tavlanır
Aga sen surekli forumdasin kimsenin ifsasina denk gelmiyon arada linklere tikla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanı gelince girerim sınava.
1 Sene boyunca sınava çalışmanın ekonomik maliyeti ne olacak? Bunların hiçbirisini hesap etmiyorsun. Ben zaten 2 yıllık olmama rağmen gayet büyük bir elektronik devine çalıştım.
Şu an iş aramıyorum hazır olunca aramaya başlayacağım. Biraz kafa dinlemek ve kendimi yeniden konuşlanmak için tutuyorum.
Odtü mezunları havelsanda, aselsanda staj yapmalarına rağmen iş bulamıyorum, itü öğrencileri staj yeri bulamıyorum diye sosyal medya üzerinde sürekli şikkayet ediyorlar.
Ekonomik olarak özgürlüğün veya destekçin yoksa eğitimin bir anlamı yok.
-
instagramdan yazdığı için profil resmini görebiliyoruz herhalde bana göre yakışıklı değil.
yalnız dm den yürümeye çalışanlar sadece Türkler değil yabancı kekolarda varmış bunu anladım. demekki sadece bize özgü bir şey değil.
-
www.instagram.com
Aze ALATAŞ (@azealatas) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/azealatas -
Erkek heryerde erkektir
Yapay zeka ile kadın karakter oluşturdum denir, yarattım denmez. Yaratmak, o kadar özel ve hassas bir kelimedir ki, hiçbir niyet veya mecazi anlamda dahi kullanılaz. Bu özel kelime sadece Allahü teala için kullanılır.. Aksi halde, insanın imanını alıp götürür de haberi dahi olmaz...
Benzer içerikler
- beyhan budak
- sübyancı ne demek
- zippo tek seferde yanmıyor
- içeri açılan kapıyı dışarı çevirme
- saç gülü
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X