< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 6 Şubat 2019; 11:7:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 6 Şubat 2019; 11:7:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dont feed the troll
|
Makale okumayı kitap okumaya tercih ederim şahsen. Televizyon dizisinden farksız kitapları okumanın bir anlamı yok.
|
Hocam siz ne diyorsunuz Allah aşkına?
Yarın öbür gün Survivor popüler konular arasına kazık çakacak bu forumda. |
Günde 6 saat kitap okuyup 4 saat araştırma yapmaya veya ders çalışmaya harcıyor musun?
Yoksa onları toplayıp günde 10 saat Dh de mi takılıyorsun! Bu da sosyal medya aslında! Konu Dışı. ![]() |
YouTube genelde iş/hayat/okul sıkıntısından uzaklaşıp eğlenmek için kullanılıyor. Eğlence de olmalı ama hepsinin yeri zamanı ayrıdır. Doğru bir araç olarak kullanılırsa insan kendini geliştirebilir. Hele öğrenmeyi öğrendiğin zaman alacağın hazzı hayal dâhi edemezsin.
|
Doğru konu.
Donanımhaberde gözlemlediğim bir şey var, çoğu kişi "kitap okumuyorum ama makale okuyorum, wikipedia okuyorum" gibisinden bir şeyler sözylüyor. Kusura bakmayın ama böyle bir olay yok, salt bilgi her şey olsaydı 2 ansiklopedi okuyan adam alim olurdu, kendinizi kandırıyorsunuz |
Yerimizi alalım,bu adamın açtığı konularda muazzam kaos oluyor
|
Radyo tiyatrosu dinliyorum ara sıra. İster istemez olayları imgeliyorum. Kitaba yakın bir aktivite olduğunu, yaratıcılığa ve diğer birçok şeye önemli katkısı olduğunu düşünüyorum. Dinlemeyen varsa düzenli olarak dinlemesini tavsiye edebilirim.
|
Biz genel olarak kolay hazların peşindeyiz. Televizyona bakmak,sosyal ağda gezmek,oyun oynamak herhangi bir çaba ve enerji harcamayı gerektirmez. Zaten bu yüzdendir ki bağımlılık baş gösteriyor. Benim böyle yazdığıma bakmayın ben ülke ortalamasından daha beter bir haldeyim. Üstüne bunların zararlı olduğunu bildiğim halde bırakamamak çok üzücü. İnsan anlık zevkler için yaşamamalı bence.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 3 Şubat 2019; 15:12:16 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|