Şimdi Ara

Soslu Yoğurtlu Cipsler Geri Gelsin Kampanyası ( Lays Kaşık Cips - Doritos Dippas )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
14.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya günlerdir aklıma gelip duruyor. Ne güzel doritos'ın dippası vardı , sonra lays'in kaşık cipsleri vardı.

böyle değişik çeşit çeşit sos paketleri vardı , acılısı - mayonezli- sarımsak naneli falan yoğurtun içine döküp karıştırıp bandıra bandıra yerdik. Ne de güzel olurdu.

niye kaldırdılar yahu bunları. Az araştırdım internette bir ton konu da açılmış kampanya yapalım , imza toplayalım , geri getirelim bu soslu cipsleri falan diye ama cips firmaları hiç bana mısın dememiş?

keşke tekrardan satışa çıkarılsalar yahu bak yine ağzım sulandı . mmmmmmmmm

herkes bir şey için imza kampanyası , mail kampanyası falan yapıyor .Bende bunun için yapıyorum arkadaş.

siz de bu cipsler geri dönsün diyorsunuz şuraya 2-3 kelime bir şey yazın lütfen ;
    info@fritolay.com.tr

bu fritolay hem lays'in hem doritos'un sahibi. İki marka içinde istek yazabilirsiniz. Hadi biraz bombardıman yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Aralık 2018; 15:49:42 >

• Sorun sadece soslu cipsler değil ki. Kaç yıldır piyasada hep aynı cipsler var. Aynı şeyleri yemekten usanıp cips yemeyi bıraktım en son. Neden değişik ve lezzetli cipsler çıkmıyor artık? Tabi kastettigim lays'in yogurtlu kebap tadinda cikardigi cipsler gibi sacmalik derecesinde farklilik degil.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Soslu Yoğurtlu Cipsler Geri Gelsin Kampanyası

Lays Kaşık Cips ve Doritos Dippas, bir zamanlar popüler olan ancak sonradan üretimi durdurulan soslu cips atıştırmalıklarıydı. Bu atıştırmalıklar, lezzetli sosları ve çıtır cipsleri ile sevilmişti.

Lays Kaşık Cips Neden Kaldırıldı?

Lays Kaşık Cips'in kaldırılmasının kesin nedeni bilinmemektedir. Ancak, düşük satışlar ve tüketici tercihlerinde değişiklikler gibi faktörlerin rol oynamış olabileceği düşünülmektedir.

Soslu yoğurtlu cipslerin geri getirilmesi talebi, 2023'te sosyal medyada bir kampanya olarak başladı ve çok sayıda kişi katılım sağladı. Kampanya, bu cipslerin lezzetini özlediklerini ve tekrar üretilmesini istediklerini belirten kişiler tarafından destekleniyor.

Doritos Dippas da benzer bir şekilde, soslu bir tortilla cipsi olarak popülerdi. Bu atıştırmalık da düşük satışlar nedeniyle üretimden kaldırıldı. Ancak, Lays Kaşık Cips gibi Dippas da tüketiciler tarafından halen özleniyor.

Soslu yoğurtlu cipslerin geri getirilmesi kampanyası, sosyal medyada gündem oluşturmaya ve üreticilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Kampanyanın başarılı olup olmayacağı henüz belli değil, ancak bu cipsleri özleyen kişiler umutlarını yitirmiyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun sadece soslu cipsler değil ki. Kaç yıldır piyasada hep aynı cipsler var. Aynı şeyleri yemekten usanıp cips yemeyi bıraktım en son. Neden değişik ve lezzetli cipsler çıkmıyor artık? Tabi kastettigim lays'in yogurtlu kebap tadinda cikardigi cipsler gibi sacmalik derecesinde farklilik degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim yapıyorum

• bi ara fritos vardı çok severdim
  • uptown funk
  • kendim evde tutmasa bile dippas a yakın şeyler yapıp yiyorum cidden o eski cips çeşitleri yok. Wasabili cips yedim ben çok fazla çeşit varken bize sadece 3-5 çeşit geliyor
  • Cips kola mide min anasını ağlattı. Harbiden zararlı şeyler yemeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos pizza anason tadı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de çok özledim soslu cipsleri.Kaşıktan paket paket alıyordum niye bitirdiler yahu
  • Çok şükür yıllardır cip yemiyorum. Size de tavsiye ederim bırakın cipsi.
  • Kendin yapabilirsin çok zor değil
  • Yoğurtun içine koy baharatları karıştır al sana sos yok baharat karıştırmaya üşeniyorum dersen dominosa gittiğin zaman demir çekmeceli dolabın çekmecesinde (kasanın önünde sağ tarafta olur genelde) dolu karışık baharat oluyor onlardan al bir avuç pizzanı ye kalanını cebine at Gel eve yoğurtlu sosunu onlarla yap

• nane kekik tuz pul biber koy yoğurdun içine sos işte
  • Doritos Turca'nın kurutulmuş domates ve haşhaşlı cipsi için dip sos tarifi verebilirim :))

Muhakkak tava yoğurt olacak. Küçük bir kâse yoğurda birer çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber, kuru nane; yarım çay kaşığı karabiber, biraz sarımsak tozu, biraz da kekik... Kekikle sarımsağı çok kaçırırsanız tadını bozar. Aman diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 11 Aralık 2018; 14:13:48 >
  • Ben bunlardan yiyorum arada bir
    Doritos dippas vardı soslu onları sevmezdim
    envai çeşit lays var doritos var ama çoğu damağımıza uymuyor domuz barbekülü domuz pastırmalı karidesli kalamarlı çoğu da iğrenç iyi olanlar da var ama

Soslu Yoğurtlu Cipsler Geri Gelsin Kampanyası ( Lays Kaşık Cips - Doritos Dippas )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar 1 kuruş zam yapmak için bile nerdeyse içindeki havayı şırıngayla çekecekler sen yoğurt diyorsun Bizim ticaret adamalırımızın bu anlayışı varken şu an bir parça sos koysalar en az 50 kuruş zam yaparlar.

• Aynen nerde soslu cipsler geçen kendim hazırlamaya çalıştım olmadı cipsler ztn pahalı bari sosu filan olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gelsin. paket paket almazsam. ne demeye kaldırırsınki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 11 Aralık 2018; 1:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

bu gelsin. paket paket almazsam. ne demeye kaldırırsınki

Offf yapma hocam gece gece canım çekti valla

Efsaneydi bu da ya, valla niye kaldırırlar bunları bende anlamam

Şimdi alayı kuru kuru tatsız tutsuz

Yapsana halbuki yine bu soslu cipsleri

• ben daha kralını yapıyorum hemde beyaz peynirli

ezine koyun peyniri eziyorum
    isteğe göre birkaç diş sarımsak
    ve nane

en iyi sütaş tava yoğurdu ile oluyor ilkbaharda koyun yoğurdu ile karıştırırsan daha da lezzetli oluyor

tabi isteğe göre kekik pul biber ve kırmızı biberde karıştırabilirsin

ben doritosun nacho su ile yiyorum gayet güzel oluyor hem doyurcu. bazen öğün niyetine yiyorumda mide koruyucu almak gerekiyor mideyi maf ediyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.