Numarali gozluklerde iade
Arkadaslar bugun bir gozluk aldim taktigimda bir tuhaflik hissettim eve geldim eski gozlugu taktim eski gozluk daha iyi yenisi kotu gosteriyor derece numaralarina baktim yenisiyle eskisi tamamen farkli neden boyle oldu doktor mu yanlis yazdi acaba iade alirlar mi bu gozlugu?
Hayatından Usananlar Gelsin
Birçoğumuz ekonomiden parasızlıktan hak ettiğimiz şeylere ulaşamamaktan yakınıyoruz ama meseleye geniş açıdan farklı bir perspektif kazandırmak adına sizlere bir ufuk açmak istiyorum.
Güncel olayları takip ediyorsanız, genellikle usulsüzlüklerle bir yere gelenlerin, zengin olanların mutlaka foyasının ortaya çıktığına şahit oluyorsunuzdur. Yani yediği haklar burunlarından geliyor. Usulsüzlük yapmadan emeğiyle bir yere gelenler ise çok zor yollardan tırnaklarıyla kazıyarak nispeten az olana tamah etmek zorunda. Çünkü dünyanın adaleti yok. Kim nerden ne kadar koparırsa mantığı açgözlülük insanı ele geçirdi mi durmak bilmez. Evet siz fakir olabilirsiniz canınız sıkılabilir ama yüksektekilere bakın. Malları çok, belki karı kızları da çok. Ama eminim karmaşık ilişkiler ağına girdikleri için birçoğunun vicdanları rahat değil, rahat uyuyamıyorlar, huzurlu değiller. Önemli olan şu hayatta temiz ve bağımsız kalabilmek. Bunu yapamayanlar için hesap günü illa ki geliyor. Mesela hayatta her şeye çok kolay bir şekilde sahip olanlara bakın ya da her şeyi tadanlara... Bir süre sonra intihar ederler. Halbuki çok mutlu görünürler, çok sevilirler her şey onlarındır ama bu yetmez... Bence burada düşünülmesi gereken çok büyük bir durum var. Önemli olan çok para kazanmak, kıza sahip olmak, itibar kazanmak değil. Bunlar şekli şeyler. Özünüzden eminseniz statünüz ne olursa olsun ya da başkası ne derse desin şunu fark edeceksiniz ki kafanız rahat. Geceleri rahat uyuyabilmek çok önemli. Dünya kadar malı olanın dünya kadar derdi olur demişler. Bırakın her şey onların olsun,biz yağımızda kavrulmaya devam edelim.
Özelde doktor mr cekilmesi icin kagit verdi diyelim biz bunu alip devlete gotursek orada cekilebilir miyiz
Batarya ve Adaptör Önerisi
Evet LG G4 için sağlam batarya ve adaptör arıyorum
Adıyamanlılar gelebilir mi
Arkadaşlar ben malatyadan gelecegim de adiyaman parktan otogara nasil gidebilirim ve ne kadar sürer
Arkadaşlar arkadaş olmadığım ama takip ettiğim hesaplar gönderi paylaştığı zaman bildirim almıyorum. Telefonuma bildirim ayarı da açık aslında. Bunun bir yolu var mı
Arkadaşlar 3-4 sayfalık bir sözleşme hazırlıyorum ancak şeklen elimdeki hazır sözleşme gibi olması gerekiyor. Ben yazdıklarımı ve elimdeki sözleşmenin resmini atacağım siz yazılanları örnek sözleşmedeki şeklin aynısı olarak Word'e geçireceksiniz sadece. Makul bir ücret de verebilirim. Sözleşme henüz hazır değil ama yapacak birilerinin çıkıp çıkmayacağını bilmem lazım şu an.
Word Bilenler Yardımınız Lazım
Sözleşme hazırlıyorum da kağıda yazdım ancak Word'de yapamıyorum hizalamayı falan beceremedim. Elimde taslak bir sözleşme var onun aynısı olacak. Sadece 3 4 sayfa falan. Yardım edebilecek var mı?
İddia Oynayanlar Bakabilir mi
Arkadaşlar elimde 2 maç var sistem 1-2 oynamak istiyorum internet üzerinden oynuyorum yani araştırdığım kadarıyla banko maçtan falan bahsediyorlar ama öyle bir şey yok. Bu işlerden de pek anlamam şimdi sistem 1-2 oynadığımda 1 maçı kazanmam yetiyor mu doğru mu anladım? ve 1 maçı kazanırsam kazancım nasıl hesaplanacak?
Lütfen konu harici yorum yazmayın
İstanbul'da Ucuz Kalacak Yer Tavsiyesi
Arkadaşlar ocağın sonu gibi 9-10 günlük Taksim - Mecidiyeköy - Şişli veya Çağlayan bölgesinde ucuz bir yer arıyorum. Aileye uygun, temiz, güvenilir bir yer olması önceliğim. Banyo ve kahvaltı da dahil olsun.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.517
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 43.492 (Bu ay: 1.307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.047 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic