hepsiburada iade sorun
Merhaba,
hepsiburada dan ürün almıştım ertesi gün iade talebi açtım ve hepsijet görevlisi gelip iadeyi benden aldı ancak sonrasında sistem iade talebi iptal gözüktü. hepsiburada biz iade almadık kayıt yok diyor 1 aydır paramı vermiyorlar nasıl bir yol izleyebilirim. herhangi bir kanıtım yok. bana kağıt vs vermedi görevli
Bitirme ödevim için anket yapar mısınız NOLURRR
Arkadaşlar bitirme ödevim var lütfen 5 dakikanızı ayırır mısınız. 70 civarı cevap gerekiyor kimseyi bulamıyorum
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9AeF87rDzJfuuj3GINs4L_BBW2-lbcyORUyvy6EUrJfQP5Q/viewform?usp=send_form
Sapphire RX 6650 XT pulse
Sapphire RX 6650 XT Pulse Gaming OC 11319-03-20G 128 BIT Fiyatı (hepsiburada.com)
Fiyatı 6300 TL bana uygun gibi geldi. vade farksız 6 taksit var değerlendirilebilir
type-c hub sorunu
arkadaşlar merhaba. bende matebook 13 var monitör bağlamak için mecburen hub kullanıyorum bir önceki hub takınca pcden elektrik çarpıyor diye iade ettim başka marka aldım buda 2 hafta kullanımdan sonra elektrik çarpmaya başladı. neden böyle oluyor hub çıkarınca çarpmıyor acaba hub mı sorunlu yoksa laptoptamı bir sorun var. 350 tlye almıştım benim verebileceğim fiyatta bu . bu fiiyata ne önerirsiniz acaba. 2 usb 1 hdmi şart
Kingston 32GB USB3.2 Gen 1
https://www.amazon.com.tr/dp/B08JD36C6H/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_6Z51QE1YVHXVWQ1R5KTB
Kaçırmayın bedava 30 TL. Sadece 1 adet alınıyor ihtiyacım olmamasına rağmen aldım
Huawei nova 9se telefon
Sandisk ultra 128gb microsd kart
Biostar RX 6500 XT 3340TL n11
bence baya iyi fiyat. 2. elleri 3100 civarında. hem iki fanlı.
wifi ve bluetooth sorunu??
ne zaman laptoba bluetooth mouse bağlasam net yavaşlıyor. samsung buds 2 aldım onu bağlayınca direk internet gidiyor nasıl çözülür bu durum kanser olacağım
Ben pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.039
İkinci El Bölümü Mesajları: 368
Konularının görüntülenme sayısı: 46.504 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 900 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic