Şimdi Ara

Soslu Yoğurtlu Cipsler Geri Gelsin Kampanyası ( Lays Kaşık Cips - Doritos Dippas ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
14.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • damarlarınızı tıkayıp kalp krizi geçirmek istiyorsanız yiyin.
  • Allah başka dert keder vermesin birader

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaraaaama bastınız hocam ayağınızı kaldırın

Bu arada en sevdiğim atıştırmalık cips gerçekten. Bağımlıyım ben buna. Hergün bir paket tek başıma gömerim. Keşke kilo yapmayanını çıkarsalar. Ama kaşık cips gerçekten iyiydi. İçinde baharatı çıkardı. Doritosun o çeşidini hiç görmedim yemedim ama güzel görünüyor sos kutuda mıydı? güzel duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha birde pringlesin 12tl olduğu carfuru kınıyorum

• Elimiz değmişken biskremin elmalısını da geri getirelim arkadaşlar.
  • Merhabalar

Eskiden paketin içinden küçük bir sos çıkardı onu evde yoğurt ile karıştırıp yerdik. Lays ve doritoslarda vardı bu şekilde. Bunun tekrardan geri gelmesini, mümkünse de a101 BİM şok gibi her yerde olan marketlerde satışa çıkmasını rica ederiz.

Saygılarımla

Arkadaşlar + layip yukarı çıkarabilirsiniz. Direk kopyala yapıştır yapar usenen arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Döngü10

Yaraaaama bastınız hocam ayağınızı kaldırın

Bu arada en sevdiğim atıştırmalık cips gerçekten. Bağımlıyım ben buna. Hergün bir paket tek başıma gömerim. Keşke kilo yapmayanını çıkarsalar. Ama kaşık cips gerçekten iyiydi. İçinde baharatı çıkardı. Doritosun o çeşidini hiç görmedim yemedim ama güzel görünüyor sos kutuda mıydı? güzel duruyor.
    Bir tanesi vardı doritostun içinden paket çıkar yoğurtla karıştırırdık. Ve normal hali cipsin çok fazla baharat ve yağ yoktu o şekilde sos yapınca güzel oluyordu. Çocukken yemiştim. Dün bu konuyu görünce canım çekti uzun süredir yemiyordum cips iki paket doritos aldım biri acılı Hotcorn ve diğeri yeşil paket baharatlı.

Evde yoğurda pul biber nane vs ekip yiyordum arada böyle bu cipslerle ama tam olarak o paketten çıkan gibi olmuyor. Yine de yoklukta idare ediyoruz.

• Nerde sağlıksız, insan sağlığını tehdit eden bir şey var millet ayıla bayıla yiyor.
    Nerde sağlıklı, vücuda faydalı bitkidir, çaydır, sebzedir millet fersah fersah kaçıyor.
    Bir paket cips uğruna şu vaziyetlere bak.
  • Nerede zararlı bir şey varsa onun peşindesiniz. Keşke bütün cipsleri toplatsalar da cipssiz kalsanız. Şu çabaya bak be. Başka şeyler için kılını kımıldatmayan tipler cips için yardırıyor adeta. Utanacağınızı bilseniz yüzünüze tükürürdüm ama ondan da anlamazsınız!

• Takam kafana. sana guzel bi yogurt sos tarifi veririm olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 12 Aralık 2018; 14:3:12 >
  • Yazdım valla senimi kırayım dostum yaşım 38 o günleri iyi hatırlarım benimde azım sulandı.
  • 10 senedir yemiyorum bunlardan. Hepsi birbirinden çöp. Kokuları bile iğrenç ötesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Nerede zararlı bir şey varsa onun peşindesiniz. Keşke bütün cipsleri toplatsalar da cipssiz kalsanız. Şu çabaya bak be. Başka şeyler için kılını kımıldatmayan tipler cips için yardırıyor adeta. Utanacağınızı bilseniz yüzünüze tükürürdüm ama ondan da anlamazsınız!
    Yediğin domates çok sağlıklı sanki. Hormonlu.

• Death Time kullanıcısına yanıt
    Yeterince satılmıyor ki kaldırmışlar

Kimse para kazandığı ürünü kaldırmaz

• upupupup
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Knor yoğurt çesnilini diyorsun sanirim 90 gramı 10 liraya aldım bugün senin yazin üzerine. Önceden cipslerin içinden çikan baharatin aynisi herkes denesin

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Daha cipsi tadamıyoruz bile gelen gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Knor yoğurt çesnilini diyorsun sanirim 90 gramı 10 liraya aldım bugün senin yazin üzerine. Önceden cipslerin içinden çikan baharatin aynisi herkes denesin
    Aynen hocam, ben çok iyi almışım o zaman, uzun süre gider, normal yoğurt yerken de katıyorum harika oluyor.

Cips yapan adamların sosundan çok daha iyi bana göre, fiyatı pahalı gelebilir ama kaliteli ve sağlıklı.
  • Vaybe forumda baya kanser olma meraklısı var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.