Şimdi Ara

Sorunsuz SUV Audi Q2 olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Kia sportage alacağım, özelliklerini öğreneyim hayalleriyle foruma üye oldum, alınmayacak bir araç olduğunu öğrendim, hayallerim suya düştü. Sizden istediğim 2 milyona kadar sorunsuzluğuyla nam salmış SUV önerisi vermeniz. Radarıma Audi Q2 takıldı, nasıldır, DSG'si sorunlu mudur? Teşekkürler.

• 5.5 yıl, 100.000 KM TDI + DSG kullanmış, eski bir DSG fanı olarak söylüyorum, sorunsuz DSG "henüz sorun çıkarmamış" DSG'dir.

DSG kullanıyorsanız ilk titremede, ilk vuruntuda, duyduğunuz ilk seste aklınıza DSG gelecek. 50k kavrama volant, 50k da mekatronik için kenara ayırıp bir kere de yolda kalmayı göze alıyorsanız DSG güzel şanzıman.

Hele ki küçük bir ilçede yaşıyorsanız, etrafınızda DSG ustası (şanzıman ustası değil) yoksa kendinizi sarı sitenin japon kategorisinde bulursunuz.

Nerden biliyorsun diye sormayın  

• Q2 suv değil. Yükseltilmiş polo. Kalitesi de berbat. Başka alternatiflere yönelin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vw grubu ve sorunsuzluk 😁

• Austral 1.3 TCE bakılabilir. Sıfırı 1.900 bantlarında olması gerekiyor.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Cahilliğime verin Sorunsuz ön sözlü araç öneriniz varsa memnun olurum.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

TCE'ler termostat çatlatıp hararet yapıyormuş diye biliyorum.

• Mini countryman elektrik. Tek sorunu pilli olması :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SportagePrestige S kullanıcısına yanıt

Evet 2019-2020 model ilk yıllarda gelen araçlarda bu sorunu yaşayanlar duymuştum yeni modellerde pek duymadım. Bende de 1.3 TCE Megane var şirket aracı bir sorunla karşılaşmadım.

• Kia Sportage sorup, forumdaki belki de d*swagen, b*yinsis, şu mouseon mu ne seviyesindeki insanlarin yorumuyla Sportage'dan vazgeçip yerine yerden yüksek Seat Ibiza bakıp belki de 2milyona yakın para vereceksin o arabaya. Burası tımarhane oldu iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli sportage, yakıt sarfiyatı dışında rakiplerine göre en sorunsuz ve stabil araçtır.

• yaris cross harici sorunsuz denebilecek bir suv yok.

ona da suv denilebilir mi emin değilim.

• Alınmayacak neyini buldunuz 5 sene garantili yıllardır mekanik olarak kendini kanıtlamış bir aracın çok merak ettim

• SportagePrestige S kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam ne cahilliği biz de burada boş gevezelik yapıyoruz sorunsuzluk istiyorsanız özellikle toyota honda sonrasında kore grubu kia hyundai sırasıyla bakabilirsiniz yaris cross imkan varsa corolla cross bakabilirsiniz

• Q2'nin bile haberi yok suv olduğundan.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Tamamen yanlış. MQB A1 platformunda polo değil, yükseltilmiş golf desen daha doğru olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Evet aklımda öyle kalmış. Teşekkürler bilgilendirme için. Golf ile aynı platformda yani kalitesiz :) önden kayan golften biraz yüksek bir audi alacağıma almam daha iyi. Aynı kapıya çıkıyor.

• 5.5 yıl, 100.000 KM TDI + DSG kullanmış, eski bir DSG fanı olarak söylüyorum, sorunsuz DSG "henüz sorun çıkarmamış" DSG'dir.

DSG kullanıyorsanız ilk titremede, ilk vuruntuda, duyduğunuz ilk seste aklınıza DSG gelecek. 50k kavrama volant, 50k da mekatronik için kenara ayırıp bir kere de yolda kalmayı göze alıyorsanız DSG güzel şanzıman.

Hele ki küçük bir ilçede yaşıyorsanız, etrafınızda DSG ustası (şanzıman ustası değil) yoksa kendinizi sarı sitenin japon kategorisinde bulursunuz.

Nerden biliyorsun diye sormayın  

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt
    Forumda da benzer şikayetler mevcut.

www.sikayetvar.com
    Kia Sportage: Yeni Araç, Bitmeyen Sorunlar!
    https://www.sikayetvar.com/kia/kia-sportage-yeni-arac-bitmeyen-sorunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Japon grubuna neden bakmıyorsunuz? forumda da genel olarak sorunsuz olarak görülür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.