Şimdi Ara

Peugeot 207 öneri,Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler herkese,4-5 aydır hb dizel araç bakıyorum.Son 3 haftadır Peugeot 207 1.4 hdi active modeline yoğunlaştım.Araç iç donanım ve yakıt anlamında gayet iyi.Araba bakmaya 25.000 bütçe ile başladım tabii bu piyasada 28-30 derken 32.000'e kadar çıktık.Şuan çok güzel bir 207 buldum,kazasız boyasız 2011 model(makyajlı kasa) 45.000 km'de.İlan sahibiyle konuştum en son fiyat 33.000 TL dedi.Bende teşekkür ettim,bir kaç yere soracağımı söyleyip kapattım.Şimdi abilerim,kardeşlerim bu benim ilk arabam olacak bundan dolayı temiz olsun bana çok masraf çıkartmasın istiyorum.Bu arabanın ederi nedir sizce?(araba köpekbalığı grisi) Peugeot nasıl bilirsiniz?Pazarlıkta önerebileceğiniz yöntem(mesela arabaya bakmaya nakit parayla gitmek) vb. öneriniz var mı?Benim kafamda ve gönlümde 30-31-32 gibi rakamlar var.Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüksüzefendi

Öncelikle iyi günler herkese,4-5 aydır hb dizel araç bakıyorum.Son 3 haftadır Peugeot 207 1.4 hdi active modeline yoğunlaştım.Araç iç donanım ve yakıt anlamında gayet iyi.Araba bakmaya 25.000 bütçe ile başladım tabii bu piyasada 28-30 derken 32.000'e kadar çıktık.Şuan çok güzel bir 207 buldum,kazasız boyasız 2011 model(makyajlı kasa) 45.000 km'de.İlan sahibiyle konuştum en son fiyat 33.000 TL dedi.Bende teşekkür ettim,bir kaç yere soracağımı söyleyip kapattım.Şimdi abilerim,kardeşlerim bu benim ilk arabam olacak bundan dolayı temiz olsun bana çok masraf çıkartmasın istiyorum.Bu arabanın ederi nedir sizce?(araba köpekbalığı grisi) Peugeot nasıl bilirsiniz?Pazarlıkta önerebileceğiniz yöntem(mesela arabaya bakmaya nakit parayla gitmek) vb. öneriniz var mı?Benim kafamda ve gönlümde 30-31-32 gibi rakamlar var.Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Elektronik arıza çıkarabilir 1.4 hdi motor arabayı götürmekte zorlanıyor görsellik açısından iyi araba

• Elektronik arıza olayını biraz daha açarmısınız acaba?Ben 206'nın sorunlu bir araç olduğunu biliyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozndnz -- 9 Şubat 2015; 16:41:47 >

b sinifi araclar icinde on tarafi en genis ama arka tarafi en dar aractir.

Sirkette dizel 207yi 180bin km hor kullandik ama sadece periyodik bakimlar icin servise gitti. Aracin hem dışı hem ici cok guzel.
    motoru ise siradan 1.4 dizel motor fiestadakiyle ayni performansi var.

sehirdisi 90 ile sabitlersen 3.8 lt yakar. ortalama 110-120 civari gidersen 4.5lt ortalama yakiyor. Sehirici yogun ankara trafiginde 6 lt civari yakar.

Yakin arkadaşimda 3 senedir 2011 dizelini kullaniyor benim fiestadan daha cok dikkat cekiyor tasarimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 9 Şubat 2015; 17:05:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte GA-Z170-D3H, i7 6700K, SilverStone Tundra TD02-E, Sound Bşaster Audigy RX, Kingston Hyperx 8GB DDR3 2400MHz CL11 Predator, SilverStone Strider Gold S 750W 80+, İntel 520 series 60 GB SSD, Galax Gamer 120Gb ssd, WD 1TB, Corsair r500, HpX2301
  • MetuEs kullanıcısına yanıt
    Bu araçların elektronik sorun çıkardığı doğrudur. Fakat sık değildir. Mesele şu ki sanayideki ustalar yol bilgisayarında kabak gibi yazan uyarıdan bir halt anlamıyor, çözemiyor ve kötülüyor.

Aracımda side lamp faulty, indicator faulty, fog lamp faulty, brake lamp faulty gibi hataların ard arda verildiği bir sorun vardı. Önemsemden yaklaşık 1ay bu şekilde kullandım. Sonrasında ufak bir araştırmayla bunun soket kaynaklı arka stop grubu arızası olduğunu farkettim. Ustama durumu belirttim basit bir müdahale ile 5-10dk içinde durum çözülmüş oldu.

1.4 dizeller için de devirli kullanımla performans sağlayacak ünite fakat bu da yakıtı olumsuz etkiliyor. Çekiş-ekonomi dengesini sağlamak için aracın karakterine alışmak gerekiyor. İmkan var ise 1.6 dizel ünite çok daha konforlu olacaktır.
    peugeot 106 nasıldır yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.