Şimdi Ara

Sorumsuz Araç Şoförü (34 UC 8383) Ve İnsanlara Verdiği Eziyet SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası Kadıköy-Pendik minibüs yolu..16 Kadıköy-Pendik hattına bindim..Tam minibüs yoluna bağlanacaktı ama maalesef bağlanamadı..Herhangi bir kaza söz konusu değil.Sorumsuz bir araç şoförü aracını düzgün park etmemiş..Daha doğrusu orası park edilecek bir yer değil!! Otobüs oradan geçemedi..Kaldırım direkleri olmasa geçebilir.Ama hem kaldırım direkleri var,hem de yol dar..Fakat bu araç şoförü aracı oraya neden park etmiş!! İnsan bu kadar sorumsuz olabilir mi..Tam 15 dakika bekledikten sonra dayanamadım yoluma minibüs ile devam ettim..Bilmiyorum oradaki insanlar daha ne kadar bekledi..Hatta yolcular sinirden arabayı kaldırmayı bile denediler..Resmen insanlar eziyet çekti..Yazıklar olsun be

• O yoldan otobüs mü geçiyor? Vallahi yaşanmaz Istanbulda yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

O yoldan otobüs mü geçiyor? Vallahi yaşanmaz Istanbulda yahu.

Evet..Güzergah orası
  • çektirecen aracı aklı başına gelsin
  • Aynı dert İzmir Karşıyaka Çarşı girişine yakın yerde de mecvut. Fotoda normal aracın geçebileceği gözüküyo yine iyi bizim burda normal binek araç bile geçemiyo. Afedersiniz ama hayvan her yerde hayvan ya o anda ambulans, itfaiye aracı geçmeye çalışsa acil bi şey olsa nolucak araçlar geçemicek. İlkokuldan itibaren Trafik Eğitimi Dersi şart. Ağaç yaşken eğilir. 18 e gelmiş hiç bi şey bilmeyen insanı sonradan eğitmek çok zor.
  • Sahibini paket yapmışlardır

• Aracın etrafını komple dolaşmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trafik vakfı ekipleri nerde boş beleş iş var onu kovalasın. İt geçmez yerden yanlış park diye arabayı çeker ama en işlek caddeler hatalı parktan, çift sıra parktan tıkanır... Ara ki bulasın.
    Araç sahibinde 4 ayaklı sığırlar kadar bile düşünce yokmuş. İnsan en azından bi numara bırakır cama.
  • Eski belediye otobüslerinden olsaydı, şöför arabanın tamponunu söker, devam ederdi belki de...

İşin şakası bir yana, araba şöförünün yaptığı hem büyük düşüncesizlik, hem de büyük öküzlük.
  • Çektirseydiniz keşke arayıp.Gerçekten park yeri değil bir şey değil hangi akla hizmet çekmiş oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Aracın etrafını komple dolaşmak lazım

Peki senin bu yaptığına ne denir o araçtan farkın ne

• Bunlar gerçekten kendinden başkasını düşünmeyen bencil , insanlık israfı kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Çektirseydiniz keşke arayıp.Gerçekten park yeri değil bir şey değil hangi akla hizmet çekmiş oraya

Ben dayanamadım gittim..Çektirmişlerdir inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 3 Şubat 2015; 9:31:34 >
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    şöförde iş yokmuş kanırta kanırta geçerdim .
  • Şöförü iş yokmuş o otobüs ordan geçer.
  • Saçmalamayın..Otobüs oradan geçemez.Yol düz olsa tamam ama hafif virajlı..Kaldırım direkleri var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha
    Peki senin bu yaptığına ne denir o araçtan farkın ne

Bizim yukarıdaki örnekteki gibi çok dangalak insanımız var. Bunlar başkasına verdiği rahatsızlığı düşünmez. Sadece kendini, kendi eşyasını, kendi rahatını düşünür. Ben bunu yaparsam onun bir daha bunu yapmamış olmasını sağlarım. Sence fark açık değil mi? Detay ister misin?
  • kalabaligi gorunce gelmemistir adam :))

• Burası altıntepe ve evimin önü, bu noktada hep bu sıkıntı var en az 10 15 kere denk gelmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Saçmalamayın..Otobüs oradan geçemez.Yol düz olsa tamam ama hafif virajlı..Kaldırım direkleri var..

Düz devam edecek zaten direksiyonu kırarsa soldaki dubalara girer.

Otobüs şoförü artistlik yapmış amaç oradaki esnafa buraya araç park ettirmeyin demek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.