Şimdi Ara

Sorumsuz Araç Şoförü (34 UC 8383) Ve İnsanlara Verdiği Eziyet SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alibeyköy Yeşilpınarda bi otobüs güzergahı vardı, otobüs 180 derece geri dönmek zorunda idi. Orada otobüs dönüş alanı tabelası ve plastik dubalar koyulmuştu, sizin orayada böyle bişey lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesım o kadar kişisiniz orda kaldırıp kenara atsaydınız keske o aracı valla ben sınır oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Saçmalamayın..Otobüs oradan geçemez.Yol düz olsa tamam ama hafif virajlı..Kaldırım direkleri var..

Düz devam edecek zaten direksiyonu kırarsa soldaki dubalara girer.

Otobüs şoförü artistlik yapmış amaç oradaki esnafa buraya araç park ettirmeyin demek.

Öyle.yapmışsa bile iyi yapmış. Orası araç park edilecek yer mi?

• Sorumsuz sürücü işte. Aarabasını sokağın ortasına çekip yolu kapatanlar bile var. İstanbulda öküz çok.
  • O otobüs ordan geçer yahu

Ama park yapan ağır sığır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak birşey yok. Bu adamlar böyle parkediyor.

Bu sabah bağcılarda beyaz citroen C5 marka bir araç YOLUN TAM ORTASINDA arabayı bıraktı pastaneye girdi. Oradan alışveriş yaptıktan sonra aheste aheste geri döndü. Onun yüzünden cadde kör düğüm oldu ama o adamın umrunda değildi. Arabasına bindikten sonra aheste aheste yoluna devam etti.

İstanbulun trafiğinin Allah belasını versin zaten. Hergün ömrümden ömür yiyor artık bıktım usandım. Her yer yanlış park edilmiş arabalarla, servislerle! dolu. Üstelik trafik polisler asla asla asla birşey diyemiyor bunlara. Sebebini anlayamadığım için yakın zamanda ruh hastası olacağım vesselam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Yapacak birşey yok. Bu adamlar böyle parkediyor.

Bu sabah bağcılarda beyaz citroen C5 marka bir araç YOLUN TAM ORTASINDA arabayı bıraktı pastaneye girdi. Oradan alışveriş yaptıktan sonra aheste aheste geri döndü. Onun yüzünden cadde kör düğüm oldu ama o adamın umrunda değildi. Arabasına bindikten sonra aheste aheste yoluna devam etti.

İstanbulun trafiğinin Allah belasını versin zaten. Hergün ömrümden ömür yiyor artık bıktım usandım. Her yer yanlış park edilmiş arabalarla, servislerle! dolu. Üstelik trafik polisler asla asla asla birşey diyemiyor bunlara. Sebebini anlayamadığım için yakın zamanda ruh hastası olacağım vesselam...

Haklısınız..İnsanlarımız sorumsuz

• Şİmdi biri çıkar "hastası vardır", "acelesi vardır" vsvs der.

Bizdeki itleri taylanda göndersen 40 sene karınları doyar.
  • Benim merak ettiğim şey şu: İnsanlar nasıl bu kadar rahatlar ?

Ben çok trafiği olmayan yere bile ters bir şekilde bırakınca geriliyorum , işimi hızlı hallediyorum . Bu ne rahatlık ?
  • Kaç kişi var aracı yana doğru itebilirlerdi rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Benim merak ettiğim şey şu: İnsanlar nasıl bu kadar rahatlar ?

Ben çok trafiği olmayan yere bile ters bir şekilde bırakınca geriliyorum , işimi hızlı hallediyorum . Bu ne rahatlık ?

• istanbulda sıradan bir gün
  • Yani o kadar insan var el atıp yönünü çevireceksiniz hatta sizinde sıkıştırabileceğiniz bir yer varsa oraya sıkıştırcan arabayı gelince mal mal bakıp nasıl çıkacam burdan diye düşünecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.