Şimdi Ara

Sony, 'PSN Pass' Programını Onayladı !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
1
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Sanal kart diye birşey var. Bilgilerinizi vermek istemıyorsanız sanal kart alın.

ZeuS'a da bu kadar yüklenmeye gerek yok bence.

Doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış

aynen öle olmuş. Xboxcılar doluşmuş yükleniyorlar adama.
  • Tam anlamıyla rezalet artık konsolda oyun oynamayı bırakacağım yavaş yavaş. Milleti nasıl somursek diye ne yapacaklarını şaşırdılar. Oyun fiyatları pahalı zaten, bir de oyuna eklemeleri gereken seyleri çıkarırlar ek paket diye itelerler, şimdi de bunu çıkardılar. Bundan sonra cod gibi belli başlı 2-3 oyunu alırım bir daha oyun falan almam.
  • Zeuss ' un dediği durum gerçekleşirse, 2.El piyasasında sorun olmaz.Ama 1.el alanlar oyunları daha düşük fiyattan satmak zorunda kalacaklar,dolayısyla arada oluşan fiyat farkı başka firmaya gitmeyecek, yine aynı firma kazanacak.
    1.el oyun fiyatı 100 TL
    2.el oyun fiyatı (pass'sız) 60 TL
    Eski Durumda 2.el oyun fiyatı :80 TL

1.el oyuncu, oyun satışında eski durumda 20 TL, yeni durumda 40 TL Kayıp Yaşıyor dersek,yine zarar Oyunu Sıfır alana oluyor gibi görünüyor..
  • Evet online pass sistemini kullanan oyunları alıp sonra takaslamak isteyenler çok zarar ediyor.Bir kod yüzünden oyunun fiyatı yarı yarıya düşüyor.O yüzden bu sistemi kullanan oyunları eğer takaslamayı düşünmüyorsanız,multisini uzun süre oynayacaksanız sıfır almakta fayda var.
  • Ozaman Bu sistem oturana kadar oyun almıcaz aga bende bu hafta bad company 2 alcaktım ama artık kimse bana onu aldıramaz vip code den sonra bide pass mı?!
  • En mantıklı çözüm, online oynanacak oyunu sıfır alıp satmadan uzun süre kullanmak. Online oynanması düşünülmeyen oyunları ise, koduna hiç dokunmadan bitirip satışa koymak. Bu sayede fazla zarar edilmeden oyun elden çıkarılır. İkinci el oyun satmayı düşünenlerin tek dezavantajı, bir oyunun merak ettikleri online modunu deneyemeyecek olmaları. Kodu bir kere kullandılar mı satacakları oyunun fiyatı düşecek çünkü. Artık oyuncular online oynayacak oyunlarını iyi seçecekler ve uzun bir süre o oyuna bağlı kalacaklar.

Eminim bu sistem yaygınlaştığında, oyunların online kodları ebay ve Maximuscards gibi yerlerde normalinden daha uygun fiyata satılmaya başlanacak.
  • Bunun başka yolu yok. Zaten oyunu ucuza alıcaksınız. Bide Online pass alırsınız 15 Tl ye 2.el fiyatını karşılarsınız.
  • Kodu kullanılmış oyunu zararına bile zorla satıyorsun. ikinci el fiyatı 80 ben 60 a satıyorum 20 liraya online kod alabilirsiniz desen bile adam yine almak istemiyor. Harcayacagı para aynı ama zarar edecegini düşünüyor. Bu online kod olayı aslında EA nın icadı. 2.el ve takas korsandan daha kötü diyen de onlar zaten.
  • Oyunu sana birnevi baglıyor işte takaslama satma gibi ha yaparsan bunları oyun zaten 2. Ele düştügü için fiyat iniyor birde kod fiyati iniyor 100 tl lik oyun anında 60.70 tl oluveriyor.Alırım bende 60 . 70 e oyunu sorun yok sonrada gider store den kodunu alırım oynarım no problem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazladan para vermeye bir insan nasıl destek verebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.
    Hayır ama eğer adamlar belirli kurallar koyuyorsa oyun oynanması için, o zaman hep birlikte bu kurallara uymak durumundayız. Kodla online oynanacaksa, kod almak zorundayız, kredi kartı verifikasyonunu mecbur tutarlarsa, kredi kartını vermek zorundayız. "Ben vermem, ben yapmam, mecbur değilim" gibi şeyler söylemek olmaz bu gibi durumlarda. Bu uygulamaya geçilsin, online oynamak isteyenler paşa paşa kodlarını girecekler oyunun redeem menüsüne

her şeye boyun eğelim, koyun olalım diyosun yani ?
  • Walla kusura bakmasinlar ama yakinda benim gibi orjinalcileri bile zivanadan cikaracaklar...

2.el araba alinca yola cikmak icin yada aracin bir fonksiyonunu kullanmak icin tekrar gidip ureten firmaya para mi oduyoruz? Hayir.

Iyi niyetten uzak, tamamen rant uzerine gelistirilmis bir uygulama.

zorla tekrar XBOX'a dondurecekler, verecem kopyayi verecem kopyayi
  • kasatkanın bahsettiği kısır döngü aynen olacaktır,benim ücretli psn olsa daha iyi olur dediğim ise aylık bir ücret verirsin hiç uğraşmazsın oyun kodu falan ile 2.el piyasasıda canlı kalır oyunu biri alır bitirir diğerine satar kend hemen başka bir oyun alır bu şekilde alacağı oyun sayısı aylık yada yıllız bazda düşecektir ki zaten bu uygulama başka yerlere kaydırabili,r kullanıcıları ki bu durum çok doğal olur,yöneticimizin dediği gibi birşey olmaz oyunun kuralı bu ee sonra oynamayın arkadaşlar o zaman doğru oynamayın nasıl olsa orj oynuyorsunuz bu iş için tercih hakkınızı diğer konsoladan yana kullanabilirsiniz en azından bir tercih hakkınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Oyunu sana birnevi baglıyor işte takaslama satma gibi ha yaparsan bunları oyun zaten 2. Ele düştügü için fiyat iniyor birde kod fiyati iniyor 100 tl lik oyun anında 60.70 tl oluveriyor.Alırım bende 60 . 70 e oyunu sorun yok sonrada gider store den kodunu alırım oynarım no problem..

Katılıyorum, 2. el oyun piyasası için birşey değişmez, satışı yapan daha ucuza satacak alan kişi ise daha ucuza almış olacak, sonuçta satan kişi de daha ucuza başka 2. el oyun alacak

Bu olayın önemi kopyacıların online oynamasının engellenmesidir, kopyacıların online oynamaması için ne gerekiyorsa yapılmalı
  • Benim için sorun yok , online'a devam arşiv yapmaya devam
  • Herhalikarda güzel bir uygulama saglıklı düşünen biri bunu rahatça çözebilir..
  • quote:

Benim için sorun yok , online'a devam arşiv yapmaya devam

Tam benim kafadan birisi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.
    Hayır ama eğer adamlar belirli kurallar koyuyorsa oyun oynanması için, o zaman hep birlikte bu kurallara uymak durumundayız. Kodla online oynanacaksa, kod almak zorundayız, kredi kartı verifikasyonunu mecbur tutarlarsa, kredi kartını vermek zorundayız. "Ben vermem, ben yapmam, mecbur değilim" gibi şeyler söylemek olmaz bu gibi durumlarda. Bu uygulamaya geçilsin, online oynamak isteyenler paşa paşa kodlarını girecekler oyunun redeem menüsüne

her şeye boyun eğelim, koyun olalım diyosun yani ?

Boyun eğmeyip de ne yapmayı düşünüyorsun çok merak ettim doğrusu

• quote:

Benim için sorun yok , online'a devam arşiv yapmaya devam

• neden bu kadar buyutuluyor onu da anlayamadim acikcasi. sevdiginiz, onlarca saatinizi ayiracaginiz oyunu 0 alin, yapimciya da para kazandirin.

bedavacilara, korsancilara bahane olmus bu olay resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 9 Temmuz 2011; 15:44:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.