Şimdi Ara

Sony'nin 3D LCD TV'sini denedik! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
64.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke param olsada alsam şu televizyondan
  • Samsung c7000 için Amerika'da ki bir kullanıcı 2D 3D dönüştürme işlemini pek başarılı bulmamış. Tabi bu biraz 1080p upscale işi gibi yapay kalıyor olabilir. Gerçek 3D yapımları bu tv lerde değerlendirmek daha doğru olacak sanırım.
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • bugün samsung marka 3d tv nin fiyatına baktım 12 milyar çok pahalı
  • GÖZLÜKLÜKSÜZ olarak 3 d izlenebilyorsa neden sny böyle bir şey yapmıyor yani filitrede satımyor ? gözlükle filan uğraşıyor . ben şahsen gözlük kullanmak istemem filitreyi tercih ederim. yalnız filitriye di hiçbiryerde görmedim örnek vermeşsiniz ama bundan kimsenin haberide yoktu sanırım. neden böyle bir filtre varda kimsenin haberi yok bu güne kadar anlamadım.

Orijinalden alıntı: NECO ksk

yakında herkes gözlüklü olacak ,ama 3d gözlük değil dereceli gözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Teknoloji günden güne hizla ilerliyo..

2015 yilinda piyasada olucak olan ürünleri düşünemiyorum bile....

Başlik '' Sony'nin 6D LCD TV'sini denedik! ''

veya

Başlik '' Nvidia Yeni Ekran Karti Serisi 670, 680 ve 690 GTX'leri Tanitti '' gibi..

Sony'i bilmem de NVDIA için 2015 yılındaki başlık sanırım şöyle olacak. "470 ve 480 in kutu içeriği görüntülendi"
  • Keyifli görünüyor

ben CRT VESTEL'de de gözlük kullanarak 3D belgesel izledim (gözlerimi oyuyorlar sandım başımda ağrıdı) bence bunlar adam kandırıyorlar

bu arada SAMSUNG'un farklı bir teknoloji ile gözlüksüz 3Dtv üreteceğini bir sohbette duydum holografik ekranı falan olacakmış sanırsam
    Bu sistem ise ekrandaki görüntü atlamaları ile gözlüğü aynı frekansda açıp kapayarak her iki göze de farklı görüntünün verilmesiyle oluşuyor.
    Polarize sistemler dışındaki gözlükler uzun süreli izlemede göz yorar. Yani bir film izlerseniz gözleriniz epey yorulur. Bunlar 15-20 dk'lık kısa
    görüntüler için üretilmiştir. Yakında yansıtıcı-katmanlı polarize sistemli tv'ler veya ev projeksiyonları üretilebilirse bu sorunun önüne geçilir.
    İleriki zamanlarda da ekranın belirli katmanları sayesinde gözlüksüz 3d olarak izlenebilecek holografik oled/amoled tv'lerin piyasaya çıkacağını düşünüyorum.

Şu an ise cebinizden para harcamadan eski gözlüklerin sistemine uyumlu filmleri izleyebilirsiniz tüm tv'lerde. Hatta bu filmler günümüzde full hd kalitede bulunabiliyor.
    Gittigidiyor/ebay gibi sitelerde bu iş için gereken green/purple ve red/cyan 3d gözlükler satılmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@ParacelciuS
    quote:

Sony'i bilmem de NVDIA için 2015 yılındaki başlık sanırım şöyle olacak. "470 ve 480 in kutu içeriği görüntülendi"

yapma hocam yahu, o kadar sürer mi dersin...

• oyunlarda çok güzel performans vereceğini sanırım sony her zaman icadı yapar diğerleri de kopyalar forewer sony diyorum.
  • ancak bu tvleri 5 yılsonra alabiliriz ancak ozaman uygun fiyata gelirler yoksa şimdi alisharikalar diyarı
  • eldeeki ps3 leri çöpe atarız artık :he:

amaç yeni ps3 3D yi milete gaktırmaktan bşka bişe değil, bu sony politikası.japanyada 150 usd...atar çöpe alır yenisini...bizde 5 katı fiata satıyorlar
  • gözlükle 3d olayı saçma gözlüksüz 3d tvler çıkacak deniliyordu o zaman belki bişeyler olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.