Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.411
Cevap
48
Favori
140.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarihcix

sakın vestel 4k filan bulaşma

vesteli sildim listeden, samsung'la aramda husumet var, şimdi philips üzerinde duruyorum ...
  • ürünü bugün vatan bilgisayardan 2380tl ye aldım. yarın servis gelip kurulum yapacak. hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

ürünü bugün vatan bilgisayardan 2380tl ye aldım. yarın servis gelip kurulum yapacak. hadi bakalım hayırlısı.

Bende bu hafta alacağım izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon kurulduktan sonra yorumlarını paylasır mısın?Kanal geçiş hızı, görüntü kalitesi gibi. Bende bu hafta sonu almayı planlıyorum teknosa yada vatandan.Birde servisi nasıl vatan ilgilendimi alirken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmpmurat

Televizyon kurulduktan sonra yorumlarını paylasır mısın?Kanal geçiş hızı, görüntü kalitesi gibi. Bende bu hafta sonu almayı planlıyorum teknosa yada vatandan.Birde servisi nasıl vatan ilgilendimi alirken?

Sony center varsa sony centerdan alın pazarlık payları var.

• tv de en gerçek görüntüyü sony verir gerisi hikayedir tv ler 3 e ayrılı sony sharp ve diğerleri.
  • gmpmurat kullanıcısına yanıt
    görüntüsü kendi uydusu ile biraz mat gelebilir size kaliteli bir hd alıcı ile görüntü kalitesi artıyor ses ise clear audio yu açınca gayet güzel ayrıca ses yakınlaştırma var bence piyasanın en şık tv si sam ve lg kadar belki satmıyor ama
  • bahadir06ank B kullanıcısına yanıt
    sony centera sordum 2500 diyorlar en son daha ucuza satan yer biliyormusunuz istanbulda teknosada 2389tl
  • quote:

sony centera sordum 2500 diyorlar en son daha ucuza satan yer biliyormusunuz istanbulda teknosada 2389tl

Ben bugün sony centerdan alacağım nakitte 2400 diyorlar başka bir sony centera sordum biraz daha düşeriz dediler.

Hafta sonunu bekleyin bence ay sonu diye indirim olabilir ve teknosa da internet sitesinde 2200 e düşmüştü hafta sonu bayilerde de indirim olabilir.

tarihcix bu arada cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Hafta sonunu bekleyin bence ay sonu diye indirim olabilir ve teknosa da internet sitesinde 2200 e düşmüştü hafta sonu bayilerde de indirim olabilir.

tarihcix bu arada cevaplarınız için teşekkürler

Bankada bir sorun oluştu. Yarın almak zorunda kaldım. Sony center 2300e bıraktı en son yarın da 2200 e alırım muhtemelen yarın yazarım

hangi şubesinden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
  • quote:

hangi şubesinden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Daha almadım yarın gideceğim almaya. Fiyat kesin değil ama muhtemelen yapacaklar gibi geliyor yarın yine Ankaradaki bütün sony centerları arar sorarım

İstanbul da 2500 aşağısında fiyat veren yok mecbur teknosa yada vatandan alıcaz
  • quote:

İstanbul da 2500 aşağısında fiyat veren yok mecbur teknosa yada vatandan alıcaz

Mediamarkt 2400 ordan alın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir06ank -- 28 Ocak 2016; 17:30:23 >
  • internetten film izlenebiliyormu herhangi bir sorun yaşayan oldumu film izlemede örn jetfilm.com gibi sitelerde sorun yaşanmıyorsa bende bu cihazdan almayı düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

internetten film izlenebiliyormu herhangi bir sorun yaşayan oldumu film izlemede örn jetfilm.com gibi sitelerde sorun yaşanmıyorsa bende bu cihazdan almayı düsünüyorum

Az önce sony centerdan 2300tl ye aldım. 50tl askı aparatı parası vercem servise. Yarın kurulumu yapıcaklar dener sonuçları buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir06ank

Az önce sony centerdan 2300tl ye aldym. 50tl asky aparaty parasy vercem servise. Yaryn kurulumu yapycaklar dener sonuçlary buraya yazarym

Hayirli olsun
  • quote:

Televizyon kurulduktan sonra yorumlarını paylasır mısın?Kanal geçiş hızı, görüntü kalitesi gibi. Bende bu hafta sonu almayı planlıyorum teknosa yada vatandan.Birde servisi nasıl vatan ilgilendimi alirken?

tv yi servis geldi kurdu. gayet güzel, renkler, siyah kalitesi, akıcılığı, panel kalitesi ve sadeliği özellikle menü hızı ve uygulama hızları bir çok bilgisayardan hızlı diyebilirim.
    ben digitürk hd ile kullandığım için kanal geçiş hızları beni pek alakadar etmiyor. bir gün tüm hd kanallar türksata bedava gelirse o zaman geçerim. şu anda hdmi 1080p olarak izleyebiliyorum .

tv konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri varsa yazarlarsa memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

tv yi servis geldi kurdu. gayet güzel, renkler, siyah kalitesi, akıcılığı, panel kalitesi ve sadeliği özellikle menü hızı ve uygulama hızları bir çok bilgisayardan hızlı diyebilirim.
    ben digitürk hd ile kullandığım için kanal geçiş hızları beni pek alakadar etmiyor. bir gün tüm hd kanallar türksata bedava gelirse o zaman geçerim. şu anda hdmi 1080p olarak izleyebiliyorum .

tv konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri varsa yazarlarsa memnun olurum.

Çok te?ekkürler.Sorun yok demektir sizdekine göre bundan sonra ?ans i?i ilk indirimde bende alip yorumlarimi paylisicam:)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.