Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.411
Cevap
48
Favori
140.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv de ışık sızdırması mı var ? Değiştirmem gerekli mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Sony KDL-43W805C Sony KDL-43W805C
    Resim ve video açıkken bir sorun yok gibi gözüküyor kafam karıştı :/

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir06ank

Sony KDL-43W805C Sony KDL-43W805C
    Resim ve video açıkken bir sorun yok gibi gözüküyor kafam karıştı :/

Bence gayet iyi gözüküyor pek anlamıyorm bu ışık sızması olayından siz memnunsanız gerisi önemli degil gibi bence. Ankarada hangi sony centerdan ne kadara aldınız acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cepa sony den 2300tl ye aldım. 50tl de askı aparatı ücreti servise verdim ışık sızması sanırım biraz var ama aynı pozisyonda salondaki lg plazmanın fotoğrafını çektim ondaki ışık sızması daha kötü duruyor. Eğer sizde bu tvddn almayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Mükemmel görüntüsü var. 2000liralık philips 4k ya kafa atar resmen

• bahadir06ank B kullanıcısına yanıt
    Evet ben de yarın almayı düşünüyorum. tüm markalarda o kadar cok sorun yazılmış ki artık sorun cıkmasın da ne olursa olsun modundayım ben. Ama en son hem oyun hem görüntü açısından sony'de karar kıldım umarım bi sorun cıkmaz.

• gky0606 G kullanıcısına yanıt
    Oyun modu güzel dün the last of us oynuyordum canlı moda aldım grafikler renkler güzelleşti. Ama oyun modu daha iyi canlı modda gece gibi hissetmiyorsunuz fazla. Merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim:)

Sağolun hocam ilgilendiğiniz icin bugün teknosadan 2099a aldım tvyi indirime girmiş haftasonu keşke siz de bi kaç gün bekleseydiniz inşallah bi sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gky0606

Sağolun hocam ilgilendiğiniz icin bugün teknosadan 2099a aldım tvyi indirime girmiş haftasonu keşke siz de bi kaç gün bekleseydiniz inşallah bi sorun çıkmaz.

Hayırlısı olsun ya kısmet de bu varmış. Bende kendimi duvara askı aparatını 50tl ye aldım diye avuturum napıyım mediamarkt da görmüştüm bu tv ile uyumlu askı aparatını 80-100 liraydı bide çelik halat gibiydi pek sağlam bişey değil gibiydi bu iyi oldu içime sindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir06ank -- 31 Ocak 2016; 12:07:35 >
    Şu an teknosada 2379, sizin bahsettiğimiz hangi indirim
    http://m.teknosa.com/urunler/110015580/sony-kdl43w805c-dvb-s-fhd-android-led-tv

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Şu an teknosada 2379, sizin bahsettiğimiz hangi indirim
    http://m.teknosa.com/urunler/110015580/sony-kdl43w805c-dvb-s-fhd-android-led-tv

Sadece mağazada geçerli bi indirim olabilir.

Öyle heralde ya da teşhirdir belkide, ben Bursa'daki ekstraya uğramıştım tv nin kendisi dahil yoktu. Genelde Sony bulmak zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Öyle heralde ya da teşhirdir belkide, ben Bursa'daki ekstraya uğramıştım tv nin kendisi dahil yoktu. Genelde Sony bulmak zor oluyor

Bende cepa sonye bakmıştım orda da yoktu.

2099 tlye internetten almış olmanız lazım şubelerde 2499 tl ve 2099 tl yanlışlıkla internete yazilmis zaten alınmıyor alışı kapatmıslar

• gmpmurat kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve media marktda bugun biten 2099 yl kampanyası var gün bitmeden yetişebiliyosanız alın.

• Media markt da 30 ürün vardı depoda teşhir degil 1 şubata kadar olması lazım kampanyanın. İnternetten degil magazadan bizzat kendim aldım her magazasnda geçerli olan bi kampanya olduğunu sölediler arayın bi isterseniz.

• Aradım 2389 tl imis sinirli sayida indirim yapiyoruz dediler

• Bugün mediamarkt dan 2099 tl ye aldım arkadaşlar. LG hakkında o kadar olumsuz yorum okudum ki aklımda Lg varken Sony aldım. Deneyimlerimi paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Bugün mediamarkt dan 2099 tl ye aldım arkadaşlar. LG hakkında o kadar olumsuz yorum okudum ki aklımda Lg varken Sony aldım. Deneyimlerimi paylaşacağım.

Işık sızdırması testi yapıp test esnasında fotoğraf çekip atabilir misiniz? Karanlık ortamda yaparsanız daha iyi olur

Bugün pazar günü olduğu için servis kurmaya gelmedi henüz. Kurulduktan sonra resim çekip sizinle paylaşacağım. Umarım doğru bir karar vermişimdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Bugün pazar günü olduğu için servis kurmaya gelmedi henüz. Kurulduktan sonra resim çekip sizinle paylaşacağım. Umarım doğru bir karar vermişimdir :)

Ne yalan söyliyim görüntü kalitesi enfes. The last of us oynarken oyun modunda güzel pes de canlı modda çok güzel :D. Cidden gerçek yayınlanan maç gibi neredeyse. Sesi de acayip güçlü çıkıyor bence. Tek üzüldüğüm yer playstore da tv yayını yapan uygulama olmaması odama kablo çekemiyorum çünkü.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.