Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.411
Cevap
48
Favori
140.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android Flash desteklemediği için Flash tabanlı sitelerde film izleyemezsin. Dizi/Film sitelerinin bazıları Flash tabanlı. Peki bunun testinin nasıl yapabilirsin? Şöyle ki; Android telefonun açıyorsa TV'de açacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimShady -- 1 Şubat 2016; 13:06:14 >
  • Bir çok site açylyyor telefonda. film izleme konusu bence çok büyük sorun de?il hdmy ile yada usb ile izlene bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmpmurat

quote:

Orijinalden alıntı: bahadir06ank

Az önce sony centerdan 2300tl ye aldym. 50tl asky aparaty parasy vercem servise. Yaryn kurulumu yapycaklar dener sonuçlary buraya yazarym

Hayirli olsun

Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun servisin gelip kurması ps4 oynamak için sabırsızlanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2300 tl ye sony center da mevcut ancak çok değil 2 ay öncesine kadar 1900-2000 rakamlarını görünce almakta biraz tereddüt ettim.
    dövizde de son bir düşüş yaşandı, fiyatlara biraz yansıyacağı ümidiyle bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

2300 tl ye sony center da mevcut ancak çok değil 2 ay öncesine kadar 1900-2000 rakamlarını görünce almakta biraz tereddüt ettim.
    dövizde de son bir düşüş yaşandı, fiyatlara biraz yansıyacağı ümidiyle bekliyorum :)

Hangi sony center istanbulda o fiyati hic biri vermiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2300 tl ye sony center da mevcut ancak çok değil 2 ay öncesine kadar 1900-2000 rakamlarını görünce almakta biraz tereddüt ettim.

bursada, istanbulda nedir son fiyat aldığınız ?
  • quote:

quote:

quote:

2499 tek bir yerden aldım genellikle 2600 tl dediler

• quote:

quote:

quote:

quote:

2499 tek bir yerden aldım genellikle 2600 tl dediler

o zaman teknosa veya vatana yönelin derim, 2300-400 arası gibi gördüm.
    Ancak ben 2300 fiyatına bile emin değilim alıp almamakta dediğim gibi yakın zamandaki 2000 gibi rakamlardan dolayı tereddüt ettim.

fiyat dışında başka bir tereddütüm yok zaten benzer seviyede lg samsung tv ler özellikle ps4 için pişmanlıktır. Tv kullanımı için ise çok sorun değil tabi

• Benim televizyonum olmadığı için salondaki de kötü olduğu için 300 lirayı mecbur gözardı ettim. Kullandığıma sayarım en kötü. Birde sony deki satıcıyla konuştum samimi birisiydi dedim bayramdan önce 2000 felandı evet sony kampanya yapmıştı dedi.

• bahadir06ank B kullanıcısına yanıt
    Şu anki fiyatlara bakınca kötü bir fiyat değil hayırlı olsun ben de benzer durumdayım eski lcd ile idare ediyorum, değerlendirilebilecek bir fiyat o açıdan

• 4-5 ay sonra 2100 2000 ni görür dediler banada ama benim tüplü televizyon mor renk görüntü verdiginden mecbur kaldim bende izlediğime sayıcam mediamark ta 2400 tl su cek yerinde 1000 tlye 100 tllik ceklerden 5 tlye alsam 2300 tlye geliyo ama mediamark dan aldigim pcde bozuk çıkınca güvenmiyorum yada 14 subat indirimlerini de bekliycem yapacak birşey yok ben ps3-4 icin degilde tv izlemek icin alacağım zaten

• quote:

4-5 ay sonra 2100 2000 ni görür dediler banada ama benim tüplü televizyon mor renk görüntü verdiginden mecbur kaldim bende izlediğime sayıcam mediamark ta 2400 tl su cek yerinde 1000 tlye 100 tllik ceklerden 5 tlye alsam 2300 tlye geliyo ama mediamark dan aldigim pcde bozuk çıkınca güvenmiyorum yada 14 subat indirimlerini de bekliycem yapacak birşey yok ben ps3-4 icin degilde tv izlemek icin alacağım zaten

İstanbulda yurtpa sony center varsa bi bakın indirim yapıyolar. Ya da biraz ısrar edin 2400e sony centerdan alın içiniz rahat etsin :)

• Ha birde sonyi aradağım hangi formatta video destekliyor diye divix xvid mkv(sanırım) mpeg4 gibi formatları destekliyormuş.

•  Sony KDL-43W805C Televizyonum geldi kurulumu yapıldı çok güzel görüntü kalitesi ve sesi cidden mükemmel bu kadar beklemiyordum.

dahili uydu dan mı harici mi kullanıyorsunuz ben önce harici kullandım sonra vazgeçip kendi uydu alıcısını kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

dahili uydu dan mı harici mi kullanıyorsunuz ben önce harici kullandım sonra vazgeçip kendi uydu alıcısını kullandım

Uydu kullanmıyorum. Odamda ps4 için kullanıyorum. Tv için google playden uygulama indirip internetten izliycem.

zaman zaman bu tv de ayar yaparken veya guide girince donmalar kasmalar oluyor bende ama hemen düzeliyor siz de de olabilir dikkat edin
  • gmpmurat kullanıcısına yanıt
    sanırım 2016 sonunda düşer yeni seriler gelir bu tv 42 w 805 in yerine çıktı daha önceki tv im o idi o bundan 3 cm küçüktü guide girince kanalları 10 ar 10 ar atlıyordu bu ise tek tek o yüzden kanal bulmak sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

zaman zaman bu tv de ayar yaparken veya guide girince donmalar kasmalar oluyor bende ama hemen düzeliyor siz de de olabilir dikkat edin

Ağırlık olarak oyun için olduğu için rahatsızlık vermez umarım inşallah da donmaz :)

• bugün sony center a baktım 2450 olmuş yani artmış fiyatı tekrar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.