Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.404
Cevap
49
Favori
135.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tv yi 2-3 gündür kullanıyorum, bakıyorum.
    Ne görüntü mat, ne de ses yetersiz.
    Gayette güzel görüntü, yayın olsun film olsun, oyun olsun. Mat olan bir şey varsa görüntü değil ekrandır, parlama yapmıyor çok.
    Ses ise önceki tv den kalite ve yükseklik olarak kat kat üstün.
    Buradaki bazı mat ve ses çok iyi değil yorumlarından sonra, birkaç film izledikten sonra görüntü ve sesin bu kadar iyi olması şaşırttı beni.

    Tabii ki 5-10 bin liralık tv ler ile kıyaslayamam, önceki sahip olduğum tv ye göre ve kendi sınıfındakilere göre çokta iyi kalitede.
  • Hd kanal görüntüsü diğer markalara göre iyi değil anca uydu alıcı takınca iyi oluyo ayrıca guide basınca kanalları 10 ar 10 ar değil tek tek atlıyor kanal bulmak işkence resmen vestel pixellence bile bundan daha canlı idi 2 yıl önce aldığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal görüntüleri (SD/HD) önceki harici uydu alıcıdan daha kaliteli. (Kötü bir uydu alıcı vardı.)
    Kaliteli bir harici uydu alıcı ile daha da iyi olabilir, denemedim.
    Kendi uydu alıcısı ile aldığım görüntüler kesinlikle rahatsız edici veya kötü değil, gayet güzel.

    Tv yi kurmaya gelen kişi usb den önceden sıraya dizmiş olduğu hazır kanal listesini tv ye yükledi. (Biz taratınca 100 den sonrasına atıp sonrada taşımaya uğraşmayalım diye.)
    3-5 kanalın yerini değiştirmek haricinde ne 10 ar 10 ar atlıyor ne de 100 den sonrasına atmış durumda, gayet düzgün ve normal şekilde kullanıyorum.

    Ha dahili uydu alıcısı çok mu iyi/verimli çok mu kullanıcı dostu, hayır. Sadece yerin dibine geçirilecek kadar da değil onu anlatmaya çalışıyorum.
    Bir saat veya bir gün denedikten sonra paketleyip geri vermeye veya değiştirmeye, satmaya çalışanları anlamadığımı söyleyebilirim.




  • Kendi uydu alıcısı ile kötü değil bir miktar mat görüntü var samsung ve lg lerde görüntü dahili alıcı ile iyi deniyor yerini bilmediğiniz bir kanalı bulmak işkence yarım saat bile uğraştırır insanı belki bu tv yi satan bayi bile receiver takmış gösteriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv'nin uydu alıcısının görüntüsünün mat olduğu yorumuna ben de katılmıyorum.

    Açıkçası çok fazla TV izlemiyorum, genelde torrentten indirdiğim 1080p dizi/filmleri izliyorum, Youtube'da geziyorum, bazende TED uygulamasındaki yeni videolara bakıyorum.

    Tv'yi izlediğim zamanlarda da mat olduğunu hiç düşünmedim. Eşim'den yada gelen misafirlerden de hiç böyle bir yorum gelmedi.

    Acaba mat olduğu yorumunu yapanlar resim modunu sinemada falan mı bıraktı. Sinema modu renklerdeki gerçekliliği sağlamak adına parlaklığı düşürüyor, kontrast azalıyor.

    Resim modunu dinamik, spor gibi modlara alınca renklerin kontrastlığı oldukça yükseliyor. Mat olduğunu düşünenler dinamiğe almalı.

    Ayrıca yüksek parlaklık ve kontrastlık gözde yorgunluk ve baş ağrısı yapabilir. İşim gereği bütün gün bilgisayar ekranına bakmam gerektiği için bilgisayara bile flux uygulamasını kurdum:https://justgetflux.com/
    Bu uygulama gün içinde renklerin doygunluğunu ayarlayarak ekranın gözü yormasını engellemeyi amaçlıyor. Ben en düşük ayarlarda kullanıyorum. Ekran neredeyse Kindle ekranı gibi oluyor:)




  • Tv yi dün akşam standart mod da seyrettim tüpü bitecek tüplü tv gibi gösterdi bugün tv yi satacağım tv ancak uydu alıcısı takınca güzel gösteriyor uydu alıcısının ne anlamı var o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam muhteşem kösem dizisini seyrettim insan suratları bembeyaz dı nerdeyse bir daha sony mi tövbe samsung lg boşuna çok satmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    kardeş satta sen de kurtul biz de kurtulalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarihcix

    Dün akşam muhteşem kösem dizisini seyrettim insan suratları bembeyaz dı nerdeyse bir daha sony mi tövbe samsung lg boşuna çok satmıyor.

    renkleri doygun şekilde izlemeye alıştıysanız doğal görüntüler farklı geliyor olabilir ben de dün akşam aynı diziyi izlerken doygunluğu tv ayarlarından azaltmaya çalışıyordum benim tv bu değil ayrıca
  • İnsan görüntüde bir miktar canlılık arıyor öyle aşırı parlaklık istemem ama biraz canlı görüntü isterim inanın vestel led lerin görüntüsü daha iyi geldi oysa ben sony hastasıyımdır bilgisayarım telefonum müzik seçim hep sony dir malesef sony led işinde çuvalladı biraz ses çok iyi bu tv de ama dediğim gibi özellikle diziler de insan suratları nerde ise bembeyaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 40 ua 8900 tv nin görüntüsünü gördükten sonra bu tv ye haksızlık ettiğimi anladım vestel onun yanında düdüklü tencere olur ancak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü oyun oynamak için alacak olan arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alabilirler.Bu ürün yoğun konsol kullanan kişilere tavsiye edilen ve benimde çalıştığım Ps salonunda tercih ettiğim tvdir.
    Ekranın mat olmasının ana sebebi görüntünün gerçek renk veriyor olması ve gözü yormamasıdır.Çoğu ps salonunda tercih edilen TV ler mat ekrana sahiptir bunun asıl sebebi kullanıcının göz ağrısına dayalı herhangi bir rahatsızlık duymasını minimuma indirmektir.

    Online oyun oynuyorsanız sizin için ms çok önemlidir.Sony bu alanda maalesef tek söz sahibi firma.MS konusunda alanında tek.Bu ürünün ms süresi yanlış hatırlamıyorsam eğer "max 17ms" diye biliyorum.Muadil ürünlerin (LG-SAMSUNG) 60+ms süreleri var.


    Online oyun oynarım+saatlerce konsol başından kalkmam diyorsanız gönül rahatlığıyla bu ürünü alabilirsiniz.

    Mağaza garantili alırım diyen arkadaşlar var ise şu an teknosada 410 tl kadar indirim mevcut.




  • Bu hafta ürünü almaya niyetliyim. Mağazalarda filan inceledim. En ucuz mediamarkt 2400tl olması lağzım.sony centerlar da nakit de 2400 veriyor. Ürünü tavsiye edermisiniz? Odama koyacağım ps4 ve arada film izlemek için istiyorum. Mediamarkt askı apartına 30-40 tl dedi sony centerler 50-60 dedi almaya gitmeden önce sony centerı arayıp soracağım askı aparatını ücretiz verirse ordan yoksa mediamarkt dan alacağım. 3d görüntüsü nasıl peki güzel mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın da sony center da 2200 ses kalitesi muazzam vestel 4 K yı gördükten sonra bu tv kral onun yanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarihcix

    Aydın da sony center da 2200 ses kalitesi muazzam vestel 4 K yı gördükten sonra bu tv kral onun yanında

    Bizim burdakiler 2400 den aşşa fiyat vermiyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media marka A bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarihcix

    Media marka A bakın

    Mediamarkt da 2400 sony den alıyım diyorum. Çünkü bu televizyona uyumlu askı aparatı mediamarkt da olanı biraz dandik duruyor. Sony centerdaki dökme demir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'ta bu üründe kampanya vardı bir kaç hafta önce, bakmakta fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozkir

    Migros'ta bu üründe kampanya vardı bir kaç hafta önce, bakmakta fayda var.

    Migrostan alınan ürünlerin sony eurasia garantisi yok sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadir06ank B kullanıcısına yanıt
    Sorduğum eleman var demişti, anlamayıp "evet o dediğinden" şeklinde de demiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.